93 LLM Programmer i Administrativ jura i Europa for 2024

LLM Programmer i Administrativ jura i Europa for 2024Filter
    • City of Carlisle, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    LLM Corporate Governance imødekommer den nuværende efterspørgsel efter specialistviden og -kundskaber inden for de hurtigt voksende områder inden for international handelsret og corporate governance. Det giver studerende mulighed for at udforske i dybden den juridiske regulering af verdenen af international forretning og virksomhedsstyring. Akademisk streng vil LLM udsætte studerende for en praktisk anvendelse af loven i den virkelige verden.

    • Online

    Deltid

    94 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores LLM Legal Practice (SQE1&2) kursus er designet til kandidater, der ønsker at kvalificere sig som en advokat ved at bruge den nye SQE-rute til at praktisere og også opnå en masterpris. Vi fokuserer på de færdigheder, som arbejdsgiverne søger, så du kan forbedre din akademiske viden, mens du forbereder dig på livets realiteter i juridisk praksis, og det er derfor, du vil modtage fire ugers garanteret kvalificerende arbejdserfaring (QWE) i vores juridiske rådgivningsklinikker. Dette kursus sikrer, at du er fuldt forberedt til din karriere som advokat, samt succes i SQE-eksamenerne.

    • Bristol, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    University of Bristol LLM i international ret og internationale relationer er et spændende program for studerende, der ønsker at forfølge en karriere i internationale ikke-statslige organisationer, regeringsafdelinger og internationale firmaer eller som internationale konsulenter. Det er et specialiseret program, der giver dig mulighed for at kombinere enheder leveret af både Law School og School of Sociology, Politics and International Studies for at skabe et enestående studieprogram.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    107 uger

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    • Zürich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk, German

    Dette specialiseringsområde tilbyder grundig videreuddannelse i national og international lov om finansmarkeder og undersøger de nuværende privatretlige og regulatoriske grundlæggende forhold og rammebetingelser for bank-, forsikrings- og finanslovgivning.

    • Luxembourg City, Luxembourg

    Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk, French

    Master en Droit Bancaire et Financier Européen er en af de førende uddannelser inden for dette område på det europæiske fastland. Muligheden for at vælge investeringsforeningsret på andet semester af andet år er en juridisk kvalifikation, der er unik i Europa. https://www.uni.lu/fdef-en/study-programs/master-en-droit-bancaire-et-financier-europeen/

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette kursus og alle vurderinger er designet til at være så fleksible som muligt for at imødekomme dine behov og leveres helt online uden live klasser, som du kan deltage i. Hvis du har bestået en kandidateksamen i jura, det juridiske praksiskursus, baruddannelseskurset eller baruddannelseskurset (BPTC), kan du studere dette supplerende kursus overalt i verden for at opnå en mester ved at skrive en afhandling om et bestemt lovområde.

    • Vienna, Østrig

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Studieordningen for Master of Laws i Comparative Constitutional Law dækker spørgsmål vedrørende udviklingen og driften af forfatningsstyret i dens bredere politiske, sociale, historiske, regionale og internationale kontekst. Kerneplanen er centreret om grundlæggende spørgsmål inden for komparativ forfatningsret vedrørende forfatningsdannelse og forfatningsdesign, forfatningsmæssig regering (horisontal og vertikal magtadskillelse) og beskyttelse af forfatningsmæssige rettigheder i førende, fremvoksende og faldende forfatningsdemokratier rundt om i verden.

    • Online United Kingdom

    Fuldtid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    En Master of Laws (LLM) i investeringsregulering er en postgraduate grad designet til jura og ikke-juridiske kandidater for at forbedre deres akademiske juridiske viden. Dette internationalt anerkendte masterkursus vil give dig færdigheder til at forbedre eller forfølge en karriere inden for regulering.

    • Leeds, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    International ret og global styring giver mulighed for at engagere sig i en dynamisk og lydhør tilgang til moderne globale problemer gennem lov og juridiske institutioner. Den undersøger områder som anvendelse af magt, klimaændringer, global migration, rollen som retslig løsning og retten til udvikling, som hver især rejser presserende spørgsmål om effektiviteten af den nuværende regeringsførelse og reguleringsordninger. International ret er i stigende grad et anliggende for en lang række interessenter, hvad enten det er offentlige eller private organer og på internationalt, nationalt og lokalt niveau. I betragtning af nutidige og fremtidige globale udfordringer - for eksempel beskyttelse af menneskerettigheder og sikkerhed og bevarelse af ressourcer - vokser betydningen af global styring i en multipolær verden. Sammen med internationale forskere og studerende vil vi kritisk undersøge og anvende politikker, teorier, principper og regler i international ret til nye problemer, virkelige og hypotetiske scenarier. Vi overvejer virkningen af juridiske og politiske institutioner som FNs Sikkerhedsråd og Den Internationale Domstol. Dette program vil forbedre din forståelse og udfordre fordomme om den komplekse juridiske og politiske karakter af international lovgivning og styring. Det vil udforske de ofte konkurrerende begreber, der indebærer emnet for international ret.

    • Online

    Fuldtid

    56 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores LLM Legal Practice (SQE1&2) kursus er designet til kandidater, der ønsker at kvalificere sig som advokat ved hjælp af den nye SQE-vej til praksis og samtidig opnå en mastergrad. Vi fokuserer på de færdigheder, som arbejdsgiverne søger, så du kan forbedre din akademiske viden, mens du forbereder dig på virkeligheden i juridisk praksis, og derfor får du fire ugers garanteret kvalificerende erhvervserfaring (QWE) i vores juridiske rådgivningsklinikker. Dette kursus vil sikre, at du er fuldt forberedt på din karriere som advokat og på at få succes med SQE-eksamen.

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Birmingham, Det Forenede Kongerige
    • + 8 more

    Deltid

    94 uger

    På campus

    Engelsk

    Vores LLM Legal Practice (SQE1 & 2) kursus er designet til kandidater, der ønsker at kvalificere sig som advokat ved hjælp af den nye SQE-rute til at øve og også få en kandidatpris. Vi fokuserer på de færdigheder, som arbejdsgivere søger, så du kan forbedre din akademiske viden, mens du forbereder dig på livets realiteter i juridisk praksis. Dette kursus vil sikre, at du er fuldt forberedt på din karriere som advokat samt succes i SQE-eksamenerne.

    • Frankfurt, Tyskland

    Fuldtid

    På campus

    Kandidater fra Asien, der har en første grad i lov, forretning eller økonomi, og som har gode akademiske optegnelser, er berettiget til at ansøge om at blive medlem af vores LL.M. International Finance program. Vores LL.M. International Finance Programmet tilbyder fremragende tværfaglig og praksisorienteret uddannelse inden for international og europæisk bank-, værdipapir- og finanslovgivning.

    • Struga, Makedonien

    Fuldtid

    3 semestre

    På campus

    Entusiasme og ønske om at bidrage til udviklingen af ​​videregående uddannelse var det eneste motiv, vi fører til den rigtige dannelse af Euro College - Struga. De første skridt begyndte med akademikeren

    • Cork, Irland

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    LLM (Marine and Maritime Law) på Law School, University College Cork er et nyt program, der samler den bedste juridiske ekspertise inden for området i Irland.