Filter
Master i jura
Østrig Salzburg Studietype: alle Hastighed: alle

LLM Salzburg - LLM programmer i Salzburg - LLM Salzburg

Den LLM eller Cand.jur er en internationalt anerkendt ph.d.-grad i loven. LLM-programmer er normalt åbne for dem, der først har fået en grad i loven.

En LLM er en postgraduat juridisk embedseksamen, der forfølges af studerende, der ønsker at specialisere sig i et bestemt område af loven. Kandidater med denne specialiseret uddannelse er ofte kvalificeret til at arbejde i globale juridiske miljøer.

Østrig vil udsætte studerende for en bred vifte af landet 's "outstanding " kultur. Østrig er et glimrende studie i udlandet valg for studerende med interesse for det tyske sprog.

Gymnasier og universiteter er der opstået i denne by, i den seneste tid. For eksempel, har specialiseret Salzburg Universitet, som deler navn med denne by, for det meste på studier i udlandet programmer. Studerende selv fra USA kommer her for at studere.

LLM Salzburg - Tag din LLM i Salzburg. Få alle LLM-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Østrig
Salzburg
Studietype
Hastighed
SMBS - University of Salzburg Business School

Ændring af markeds-og konkurrencevilkår, har de jobmuligheder for advokater i de seneste år sat deres mærke. Forårsaget af udeladelsen af ​​den offentlige sektor, nye ... ... [+]

Master of Business Law (MBL)

En etableret universitet program for virksomhedernes advokater med en ny læseplan!

&nbsp

Ændring af markeds-og konkurrencevilkår, har de jobmuligheder for advokater i de seneste år sat deres mærke. Forårsaget af udeladelsen af ​​den offentlige sektor, nye, fremtidsorienterede erhvervsområder i krydsfeltet mellem jura og økonomi. Lige der er Postgraduate Course "Master of Business Law", som allerede er forberedt for 2000-økonomiske fremtid advokater for de forskellige opgaver i forvaltningen og den kommercielle lov aktivitetsområde.

&nbsp

Behovet for kompetente økonomiske advokater, der tager på øget ledelsesansvar i virksomheder stiger: advokater med erhvervsretlige ekspertise er efterspurgt i forvaltningen niveauer og personaleafdelinger samt kræver store advokatfirmaer i stigende grad økonomien i juridisk ekspertise og ledelsesmæssige kompetencer. For disse udfordringer, giver undersøgelserne kun jus et generelt grundlag. Målet med "MBL" er at formidle en dyb økonomisk og juridisk-orienteret lederuddannelse med høj praktisk relevans. Kandidatuddannelsen kan gennemføres på deltid i weekenden og slutter med den akademiske grad "Master of Business Law" ved University of Salzburg fra. Den internationalt anerkendte titel "MBL" åbner op for attraktive karrieremuligheder på nationale og internationale juridiske arbejdsmarked. ... [-]

Østrig Salzburg
Oktober 2019
Deltid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk