Populære kategorier

LLM Programmer

En LLM eller Cand.jur, er en akademisk grad dem, der allerede i besiddelse af en professionel uddannet jurist, der har gennemført videregående uddannelse og forskning i et bestemt område af lovgivningen. Advokater kan vælge at forfølge LLM programmer for at få ekspertise inden for en bestemt sektor, for karrieremuligheder, og at opbygge et professionelt netværk.

Nogle eksempler på LLM programmer er ret sektorer som informationsteknologi, skatteret, finansielle tjenesteydelser, international ret, miljøret, og erhvervsret. Nogle universiteter også give studerende til at udvikle deres egne specialiserede Cand.jur særlige programmer til deres faglige interesser. LLM programmer generelt tager mindst et år at realisere, og mens nogle af programmerne består primært af forskningen, mens andre kræver også kurser.Studerende i LLM programmer kan forventes at gennemføre en afhandling, der skal tildeles graden.

De mange forskellige LLM programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære LLM programmer er angivet nedenfor.

Nyligt tilføjede kandidater i jura

University of Amsterdam

LLM in Public International Law (by Research)

November 15, 2017
Den toårige Forskning Kandidatuddannelsen i Public International Law har til formål at give de studerende viden om og forståelse af de grundlæggende principper i folkeretten.

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

Certifikat I International Menneskerettigheds- Og Humanitær Ret

November 17, 2017
Kravene i det faglige liv kan kun tillade kortere studieperioder for at opnå en kandidatuddannelse. Vores postgraduate program omfatter også muligheden for tildeling af enten et eksamensbevis eller certifikat i international menneskerettighed og humanitær ret baseret på kortere perioder af kursusstudier.

University of Law Online

LLM (Intellectual Property)

November 17, 2017
Internationale adgangskrav: Et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.5 eller derover, med et minimum på 6,0 i hver komponent.

Universiteter i Danmark

Skift placering

LLM