Populære kategorier

LLM Programmer

En LLM eller Cand.jur, er en akademisk grad dem, der allerede i besiddelse af en professionel uddannet jurist, der har gennemført videregående uddannelse og forskning i et bestemt område af lovgivningen. Advokater kan vælge at forfølge LLM programmer for at få ekspertise inden for en bestemt sektor, for karrieremuligheder, og at opbygge et professionelt netværk.

Nogle eksempler på LLM programmer er ret sektorer som informationsteknologi, skatteret, finansielle tjenesteydelser, international ret, miljøret, og erhvervsret. Nogle universiteter også give studerende til at udvikle deres egne specialiserede Cand.jur særlige programmer til deres faglige interesser. LLM programmer generelt tager mindst et år at realisere, og mens nogle af programmerne består primært af forskningen, mens andre kræver også kurser.Studerende i LLM programmer kan forventes at gennemføre en afhandling, der skal tildeles graden.

De mange forskellige LLM programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære LLM programmer er angivet nedenfor.

Nyligt tilføjede kandidater i jura

University of Leicester Law School

Masters In Law (LLM)

Februar 21, 2018
Vi tilbyder 5 forskellige LLM-strømme, hver med sin egen specialisering og fleksibiliteten til at designe din LLM omkring de emner, der interesserer dig.

Université Paris II Panthéon-Assas

LL.M I Europæisk Lov

Februar 20, 2018
Fagområderne undervist i LL.M. I europæisk lov giver eleverne mulighed for at erhverve en omfattende forståelse af europæisk lov på de fleste områder, der hører under Den Europæiske Unions kompetence.

Leeds Beckett University

LLM Master Of Laws (DL)

Februar 11, 2018
Hvis du har bestået Graduate Diploma in Law, Legal Practice kursus, Bar Beretningskursus eller Bar Professional Training Course (BPTC), kan du studere dette kursus fra hvor som helst i verden for at opnå en mester ved at skrive en afhandling om en specifik lovområde.

Universiteter i Danmark

Skift placering

LLM