Populære kategorier

LLM Programmer

En LLM eller Cand.jur, er en akademisk grad dem, der allerede i besiddelse af en professionel uddannet jurist, der har gennemført videregående uddannelse og forskning i et bestemt område af lovgivningen. Advokater kan vælge at forfølge LLM programmer for at få ekspertise inden for en bestemt sektor, for karrieremuligheder, og at opbygge et professionelt netværk.

Nogle eksempler på LLM programmer er ret sektorer som informationsteknologi, skatteret, finansielle tjenesteydelser, international ret, miljøret, og erhvervsret. Nogle universiteter også give studerende til at udvikle deres egne specialiserede Cand.jur særlige programmer til deres faglige interesser. LLM programmer generelt tager mindst et år at realisere, og mens nogle af programmerne består primært af forskningen, mens andre kræver også kurser.Studerende i LLM programmer kan forventes at gennemføre en afhandling, der skal tildeles graden.

De mange forskellige LLM programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære LLM programmer er angivet nedenfor.

Nyligt tilføjede kandidater i jura

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM I Handelsret

April 7, 2018
Dette program giver en fremragende udgangspunkt for den fremtidige undersøgelse af handelsret, for dem, der har til hensigt at indgå juridisk praksis, eller for dem, der har til hensigt at forfølge en karriere i den kommercielle verden.

Taylor’s University

Cand.merc. I International Business And Trade Law

Marts 26, 2018
En LLM kan hjælpe med at udvide dine horisonter og udvikle din karriere på mange måder. For en praktiserende advokat eller barrister hjælper denne kandidatleder i international handels- og handelslov dig med at udfolde sig på dit felt med den dybtgående specialkundskab, der efterspørges af mange. Vores kandidatuddannelse vil sandsynligvis hjælpe med at … [+]ændre retningen i din karriere eller udvide dit jobområde. Gennemførelsen af ​​vores postgraduate program giver dig mulighed for at påtage sig juridisk relaterede funktioner i din nuværende rolle. [-]

Southern Cross University

Master Of Laws (Business Law)

Marts 2, 2018
Dette kursus giver maksimal fleksibilitet til at tilmelde dig og studere, når det passer dig - det er 100% online, og kan studeres et emne ad gangen, op til seks emner om året på enhver internetforbundet enhed.

Universiteter i Danmark

Skift placering

LLM