Populære kategorier

LLM Programmer

En LLM eller Cand.jur, er en akademisk grad dem, der allerede i besiddelse af en professionel uddannet jurist, der har gennemført videregående uddannelse og forskning i et bestemt område af lovgivningen. Advokater kan vælge at forfølge LLM programmer for at få ekspertise inden for en bestemt sektor, for karrieremuligheder, og at opbygge et professionelt netværk.

Nogle eksempler på LLM programmer er ret sektorer som informationsteknologi, skatteret, finansielle tjenesteydelser, international ret, miljøret, og erhvervsret. Nogle universiteter også give studerende til at udvikle deres egne specialiserede Cand.jur særlige programmer til deres faglige interesser. LLM programmer generelt tager mindst et år at realisere, og mens nogle af programmerne består primært af forskningen, mens andre kræver også kurser.Studerende i LLM programmer kan forventes at gennemføre en afhandling, der skal tildeles graden.

De mange forskellige LLM programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære LLM programmer er angivet nedenfor.

Nyligt tilføjede kandidater i jura

The Institute for European Studies

Master Specialisering I Europæisk Lov

Master specialisering i europæisk ret (LLM i European Law) er for studerende, der ønsker at udvikle en ekspertise i lovgivningen i den Europæiske Union, og nyde den unikke placering, der tilbydes af ULB i denne henseende.

University of New York in Prague (UNYP)

Master of Laws (LL.M.)

Denne meget fleksible kursus er velegnet til alle, der vil finde en dybdegående forståelse af specialiserede juridiske områder værdifulde i deres karriere, herunder praktikere, virksomhedskonsulenter, akademikere, embedsmænd og rådgivere til ikke-statslige organisationer involveret i eller påtænkt karriere inden for corporate, Europæisk eller in… [+]ternational ret. Kandidater, der studerer kandidatgrad i juridik, vil være udstyret med de praktiske færdigheder, kritisk tænkning og komparativ viden, der er nødvendige for en bred vifte af juridiske og erhvervsmæssige karriere, og vil kunne tilpasse deres LL.M-program og koncentrere sig om områder som EU og international lovgivning, corporate og finansiel lovgivning samt brand og marketing lov. [-]

University of Missouri School of Law

LL.M. I Amerikansk Lov

September 22, 2017
Mizzou LL.M. i amerikansk lov giver en introduktion til det amerikanske retssystem og amerikansk retspraksis for studerende, der har opnået deres første grad i lov uden for USA.

Universiteter i Danmark

Skift placering

LLM