LLM i strafferet og strafferet

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Dette program giver dig mulighed for at udvikle en sofistikeret viden om aktuelle spørgsmål inden for strafferet, kriminologi og strafferet i England, Europa og over hele kloden. Det kombinerer banebrydende obligatoriske moduler med en lang række valgfrie moduler, der giver dig mulighed for at skræddersy din grad til dine egne interesser.

I løbet af kurset vil vi opfordre dig til at:

 • Undersøg kritiske spørgsmål og principper i strafferetten.
 • Udforsk den komplicerede og dynamiske karakter af strafferetsplejen.
 • Udvikle juridiske forskningsevner.
 • Tænk kritisk på sammenhængen mellem moderne kriminologiske teorier, forskning og politik og praksis.

Forskningsindsigt

Dette program tilbydes i det dynamiske Center for Criminal Justice Studies (CCJS), et internationalt anerkendt forskningscenter, der giver et aktivt og multidisciplinært miljø, hvis medlemmer er forpligtet til undervisning af høj kvalitet i strafferet, kriminologi og strafferet. CCJS udmærker sig også i produktionen af forskning, der er empirisk rig, konceptuelt sofistikeret og politisk relevant. Forskning er tværfaglig og ofte international inden for rækkevidde. University of Leeds anerkender CCJS som en af sine centrale 'toppe for ekspertise inden for forskning'.

CCJS akademikere har forsket i en række eksterne finansieringsorganer, herunder Det Økonomiske og Sociale Forskningsråd (ESRC), Nuffield Foundation, hjemmekontoret, Youth Justice Board, Leverhulme Trust, Europa-Kommissionen, National Probation Service og andre . Sådanne projekter opretholder Centerets etablerede profil som en fremtrædende forskningsenhed og sikrer, at vores undervisning er på forkant med nutidige akademiske og politiske debatter.

CCJS har et rådgivende udvalg bestående af medlemmer, der har ledende stillinger inden for lokal kriminel retfærdighed og partnerorganisationer, herunder politi, retsvæsen, prøvetjeneste, fængsler og domstole. Vores stærke bånd til det lokale samfund med kriminel retfærdighed giver vores studerende værdifulde fordele.

125925_54e3dd4b4f52ac14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722c7cd2914ec15a_1280.jpgjessica45 / Pixabay

Kursusindhold

Obligatoriske moduler studeret hele året introducerer dig til grundlæggende principper, teorier, koncepter og tilgange inden for strafferet og strafferet. Du vil også udforske og undersøge de komplicerede og komplekse forhold og dynamik mellem kriminologisk teori, forskning og praksis og virkningen af kriminelle retfærdighedsprocesser på enkeltpersoner og sociale grupper, ofte i en bredere sammenhæng med social og politisk forandring.

Disse moduler giver dig også mulighed for at finpudse dine kritiske og analytiske evner og dine juridiske forsknings- og skrivefærdigheder, som du vil være i stand til at demonstrere i din afhandling - et uafhængigt stykke forskning om dit valgte emne.

Du får også glæde af vores Support i Academic and Personal Development-programmet. Dette løber sammen med dit undervisede akademiske program i semester et og er specielt designet til at supplere skolens induktionsaktiviteter og løbende faglig kompetence støtte til studerende, både hjemme og internationalt.

Vores valgfrie moduler giver dig muligheden for at få specialiseret viden om emner, der interesserer dig. En vejledende liste over valgfrie moduler findes nedenfor.

Hvis du er en deltidsstuderende, tager du fire obligatoriske moduler i dit første år. Derefter tager du det obligatoriske afhandlingsmodul og dit valgte et eller to valgfrie moduler i dit andet år.

Kursusstruktur

Listen nedenfor viser typiske moduler / komponenter, der studeres og kan ændres fra tid til anden.

moduler

År 1

Obligatoriske moduler

 • Criminal Justice Processes
 • Moderne kriminologiske teori og tilgange
 • Dissertation Criminal Law / Criminal Justice
 • Centrale problemer i strafferet
 • Postgraduate Legal Research Færdigheder

Valgfrie moduler (valg af typiske indstillinger vist nedenfor)

Du vælger 30 credits fra nedenstående:

 • Genovervejelse af politik 1
 • Genovervejelse af politik 2
 • Sikkerhed, Konflikt og Retfærdighed
 • Europæiske menneskerettigheder
 • Cyberlaw: Regulering af cyberspace
 • Globalisering og Kriminalitet
 • Teorier om social retfærdighed
 • Uligheder, lov og retfærdighed
 • Internationale Menneskerettigheder
 • Menneskerettigheder og handicappede
 • Global governance gennem lov
 • Global Justice
 • Teoretiserende køn
 • Forståelse af samfund og kultur
 • Kraft, kritik og globale transformationer
 • Finansiel kriminalitet

Læring og undervisning

Vores obligatoriske og valgfrie moduler læres gennem en række ugentlige seminarer, foredrag og workshops.

Du bliver nødt til at forberede dig til dine seminarer og forelæsninger og gennemføre alle øvelser, der måtte være ordineret på forhånd. Uafhængig undersøgelse er integreret i dette program - ikke kun for at forberede sig til undervisning, men til at udvikle forskningsevner og andre kritiske færdigheder.

LLM Degree Director, Dr. Anna Barker, vil støtte dig gennem hele programmet, og du får tildelt en personlig tutor.

Vurdering

Du vil blive vurderet ved hjælp af forskellige metoder, men for de fleste moduler skal du skrive et essay på op til 4.500 ord i slutningen af hvert modul. Du forventes også at skrive en afsluttende afhandling.

Adgangskrav

En bachelorgrad med en 2: 1 (Hons) i ret, kriminel retfærdighed, kriminologi eller en beslægtet disciplin.

Engelsk sprogkrav

IELTS 6,5 samlet, med ikke mindre end 6,0 ​​i en hvilken som helst komponent.

Forbedre din engelsk

Internationale studerende, der ikke opfylder de engelske sprogkrav til dette program, kan muligvis studere vores post-graduate engelsk kursus for at forbedre dit engelsksprogede niveau.

Dette præ-sessionelle kursus er designet med en progressionsrute til dit uddannelsesprogram, og du vil lære akademisk engelsk i forbindelse med dit fagområde.

Hvordan man ansøger

Ansøgningsfrister

 • UK / EU-studerende: 31. juli
 • Internationale studerende: 31. juli

Hvis du agter at ansøge om finansiering, skal du indsende en ansøgning om et sted på dit valgte kursus mindst en måned inden en bestemt stipendfrist.

Gebyrer

Se vores hjemmeside for de nyeste gebyroplysninger.

Yderligere omkostningsoplysninger

Der kan være yderligere omkostninger i forbindelse med dit kursus eller studieprogram eller relateret til at være studerende ved University of Leeds.

Stipendier og økonomisk støtte

Hvis du har talent og drev, ønsker vi at du skal kunne studere hos os, uanset dine økonomiske forhold. Der kan være hjælp til studerende i form af lån og ikke-tilbagebetalte tilskud fra universitetet og regeringen.

School of Law tilbyder normalt et antal stipendier hvert år.

Karrieremuligheder

Dette program er især velegnet til dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for offentlig service, den private sektor, den frivillige sektor eller enhver anden arena, hvor succes bygger på færdigheder på højere niveau og avanceret viden om strafferetspleje, kriminologi og strafferetlige spørgsmål .

De nyere kandidater er fortsat med at arbejde i England og i udlandet i advokatfirmaer, velgørenhedsorganisationer, videregående uddannelser og videre. Mange er også gået med en ph.d. og arbejder i akademia. Andre alumnister har ledende stillinger i kriminelle retlige organisationer, herunder politi og prøvetjeneste, fængselsvæsenet og ungdomsretlige tjenester samt i den private og frivillige sektor, både i England og i udlandet. Nogle kandidater er blevet tildelt forfremmelser efter vellykket afslutning af programmet.

Karriere støtte

School of Law tilbyder karriere- og personlig udviklingsstøtte gennem skolens dedikerede ansættelsesmedarbejdere. Du kan booke en-til-en-aftaler med vores ansættelsesansvarlige hele året for at diskutere dine karriereambitioner og få råd om, hvordan du får mest muligt ud af din tid med os.

Skolen arrangerer også en række samfundsengagementer (pro bono) og arbejdserfaringsmuligheder, karriereudviklingsworkshops, gæstetalerarrangementer og karrieremesser gennem året. Disse muligheder giver dig mulighed for at udvikle nye færdigheder, forbedre dine karrieremuligheder og netværk med potentielle arbejdsgivere.

Ud over skolespecifik karrieresupport har du også adgang til universitetets prisbelønnede karrierercenter. Karrierecentret tilbyder en-til-en-aftaler, rådgivning om start af din egen virksomhed, karriererbegivenheder, mentorordninger og support med dit CV, ansøgninger og interviews.

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses.

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses. Minimer