LLM i international tvistbilæggelse (voldgift)

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Queen Mary University of Londons online-programmer inden for international tvistbilæggelse sigter mod at inspirere en ny generation advokater til at genoverveje traditionelle strategier for konflikt og dets opløsning og at udstyre dem med de værktøjer, der kræves for at lykkes på området. De kombinerer solid teoretisk grundlægning, bred tværfaglig uddannelse og muligheder for individuel undersøgelse og kompetenceudvikling. Desuden er vores dynamiske programmer designet til at tilbyde dig alle de gode læringsmuligheder du ville få på campus uden begrænsninger af faste tider og steder.

Online-programmerne i International Dispute Resolution kan studeres deltid som Master of Law (LLM), Postgraduate Diploma (PGDip) eller Postgraduate Certificate (PGCert). PGDip og PGCert er kortere versioner af LLM-programmet. I modsætning til LLM behøver de ikke at afslutte en afhandling, men give dig masterniveauindhold. Forskellen mellem PGDip og PGCert er antallet af nødvendige moduler (PGCert er kortere end PGDip).

Struktur

LLM i international tvistbilæggelse er tilgængelig for deltidsstudier tilbydes over to akademiske år. I løbet af den tid vil du gennemføre fire undervisede moduler og en 20.000-ordsafhandling. For hvert modul vil du blive tildelt 30 point, og du vil modtage yderligere 60 point til din afhandling. For at opnå en eksamen skal du have påfyldt hele 180 studiepoeng, hvilket indebærer at fuldføre alle aspekter af modulerne og bestå alle relevante opgaver.

moduler

De to hovedmoduler vedrørende kommerciel voldgift giver især eleverne et detaljeret billede af alle vigtige juridiske spørgsmål, der opstår i forbindelse med voldgiftssager. Dette vil udstyre dig med de viden og færdigheder, der kræves for at udmærke sig på dette område, hvad enten det er intern advokater, udenretsråd, akademikere eller voldgiftsmænd.

 • International kommerciel voldgift: teori og kontekst
 • International kommerciel voldgift: Udvalgte spørgsmål
 • Investeringstraktat Voldgift
 • Investeringsvoldgift: Substantiv beskyttelse
 • afhandling

Adgangskrav

For at være berettiget til adgang til LLM, PGDip eller PGCert International Dispute Resolution programmet skal du have følgende:

Juridiske kandidater

 • Den sædvanlige kvalifikation for adgang til programmet er en juridisk grad, eller en grad med et væsentligt lovindhold på mindst 2,1 æresbevisninger (eller international tilsvarende).
 • Juridiske kandidater med 2,2 æresbevisninger, der også har andre juridiske kvalifikationer og / eller væsentlige faglige juridiske erfaringer, kan også kvalificere sig.

Ikke-juridiske kandidater

 • Ikke-juriste kandidater med et minimum på 2,2 honnør grad, der også har opnået en Merit (eller 60 procent) i den fælles professionelle eksamen (CPE) eller Graduate Diploma in Law (GDL) anerkendt af britiske faglige organer, kan også kvalificere sig.
 • Ikke-juridiske kandidater kan også overvejes på grundlag af betydelig erhvervserfaring inden for et juridisk område eller et område, der er direkte relateret til deres studieprogram.

I alle tilfælde kræves der en fuld online ansøgning for at få en retfærdig vurdering og beslutning. Hver ansøgning tages op til fornuft og på baggrund af omfattende ansøgningsdokumenter.

Et fuldstændigt og detaljeret CV er påkrævet for alle ansøgninger og er særligt relevant, hvor erhvervserfaring skal overvejes.

Internationale ansøgere

Hos dronning Mary er vi stolte af vores globale samfund, og vi har en lang historie med at byde studenter fra hele verden velkommen. Gennem årene har mange tusinde af vores internationale kandidater gået videre med succesfulde karriere.

For at få det bedste ud af de moduler og undervisning, der tilbydes, og for at holde styr på online-diskussionerne, skal alle ansøgere opfylde en minimumskrav til engelsk engelsk for optagelse. Du skal dokumentere tilstrækkelig engelsksproglig evne i overensstemmelse med vores standard engelske krav. IELTS-kravet er en samlet 7,0 og mindst en 7,0 i skrivekomponenten.

Hvis du ikke har nået det ønskede engelsksprogniveau, skal du fortsætte med at tage engelsksproglige tests i dit land for at nå det nødvendige niveau.

Hvordan man vurderes

Som studerende på Queen Mary Online beder vi dig om at spille en aktiv rolle i din erhvervelse af færdigheder og viden. Vi bruger en blanding af diskussionsfora og gruppesider, der er designet til at skabe en informeret diskussion omkring emner.

Hvert modul består af vurderede opgaver, et modulopgave og en afsluttende vurdering (hjemmeeksamen). Kontinuerlig vurdering vil forbedre elev-tutor forholdet, og du vil blive forsynet med regelmæssig tilbagemelding fra ekspert vejledere. Du vil også kunne adressere spørgsmål og bekymringer direkte til kursuskoordinatoren og kursusleder.

Den endelige afhandling kræves for LLM vil indebære mere dybdegående undersøgelse og uafhængig forskning på et emne, der er aftalt med din vejleder.

Hvor vi kunne lede dig

Vi ved fra succeshistorierne fra vores LLM-kandidater, de mange forskellige karriere, der sandsynligvis vil være åbne for dig ved en vellykket gennemførelse af dette kursus. Som du ville forvente en stor del har anvendt deres grad viden direkte arbejder som advokater, advokater, advokater, juridiske associerede eller paralegals. Andre har arbejdet på områder som økonomi- og energiregulering, rådgivning, patenter og varemærker. Mange studerende, der allerede er fuldt kvalificerede og har praktiseret i flere år, har fundet sig i stand til at fremme deres position inden for deres eksisterende virksomhed eller at specialisere sig i et nyt lovområde. Et betydeligt antal er gået på at udøve ph.d.-studerende og har haft succes med at tiltrække midler til disse projekter enten på QMUL eller andre universiteter i Storbritannien eller i udlandet.

De færdigheder, der er udviklet gennem vores program - kombineret med de ekstrauddannede aktiviteter, vi tilbyder - har gjort det muligt for vores nylige kandidater at flytte ind i karriere i Storbritannien og rundt om i verden på virksomheder som:

 • Herbert Smith Freehills
 • Dentons
 • Cubb Forsikring
 • Nomura
 • Deloite
 • Latham
 • EU-delegation
 • Ofgem
 • Honda
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Queen Mary Online offers four part-time, 100% online programmes delivered by the Queen Mary University of London – a world-leading Russell Group university. Gain access to cutting-edge research, a glo ... Læs mere

Queen Mary Online offers four part-time, 100% online programmes delivered by the Queen Mary University of London – a world-leading Russell Group university. Gain access to cutting-edge research, a global community, and world-class teaching that will empower you to make a global impact. By choosing to study online with Queen Mary, you still enjoy the same status and access to exemplary teaching as our campus students. The advantage you have is the flexibility to pursue your future career at a time and intensity suited to your own unique circumstances and without interrupting your income and career progression. Minimer