LLM i international menneskerettighedsret og udvikling

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Menneskerettigheder og loven er et stort vækstområde, der udvikler sig og udbygges som reaktion på nye udviklinger, trusler og evolution i vores tænkning som et samfund. Det har stor betydning for store globale udfordringer som krig, terrorisme, køn, migration og klimaforandringer og grænsefladerne ret betydeligt med konsekvenser fra videnskab og innovation.

Denne nye LLM i Menneskerettigheder og Udvikling er designet til at give dig en forståelse af menneskerettighederne i sin flerlagsform, med en kritisk vægt på komplementariteten med udviklingen.

Kurset tilbyder en bred vifte af moduler, der er moderne, akademisk stringente og færdighedsorienterede. Du vil få kendskab til den bredere kontekstrammelovgivning og politik på dette område, samtidig med at du har fleksibilitet til at skræddersy din grad, så den passer til dine særlige interesser og karriereforudsætninger ved at vælge fra en række specialiserede menneskerettighedslove og udviklingsmoduler.

placering

University of Bradford er ranket 301-400 i verden for Business and Economics i 2019 Times Higher Education World University Rankings.

Adgangskrav

 • 2: 2 eller derover i ethvert emne eller relevant erhvervserfaring på kandidatniveau.

Engelsk sprogkrav

 • IELTS ved 6,5 eller tilsvarende med mindst 5,5 i hver deltest.

Hvis du ikke opfylder IELTS kravet, kan du tage en University of Bradford præ-sessional engelsk kursus.

Hvad du vil studere

En intensiv 2 ugers induktion ved kursets begyndelse sikrer, at alle studerende, herunder personer fra ikke-lovlige og / eller internationale baggrunde, undervises om de grundlæggende begreber og faglige færdigheder, der er nødvendige for at opnå læringsresultaterne.

Studerende tager 180 studiepoeng af moduler, der omfatter et underviset element på 120 studiepoints og en 60 studieafhandling.

Studerende vil blive forpligtet til at tage 40 point kernemoduler, der dækker emner om principper for regulering og håndhævelse og bæredygtig udviklingslov i erhvervslivet og samfund, der vil udforske kerneemner og give den nødvendige baggrund og bredere sammenhæng i studiet af dette emne.

Derudover skal eleverne tage 60 studiepoints moduler fra følgende emner (20 point hver), der giver specifik og dybdegående viden inden for specialiserede aspekter af menneskerettigheder og udvikling:

 • Folkeretten
 • International Menneskerettighedslov
 • International humanitær lov
 • Køn lov
 • Migrations- og asyllov
 • Fredsbevarelse og fredsbygning
 • Virksomhed Menneskerettigheder og Miljø
 • Governance for Development

Det sidste 20-credit-modul i LLM i International Commercial Law er et valgfag, som enten kan vælges fra listen ovenfor, fra en bredere pool af postgraduate moduler fra Juridisk skole eller fra andre afdelinger som School of Management.

Bemærk, at moduloplysningerne for indrejse i 2020 kan ændres.

moduler

Core

 • Grundlag for lov og færdigheder (LAW7029-R)
 • Bæredygtig udviklingslov i moderne virksomhed og samfund (LAW7030-B)
 • Regulatory Theory and Practice (LAW7035-B)
 • LLM Dissertation (LAW7032-E)

Mulighed

 • Public International Law (LAW7044-B)
 • International Menneskerettighedslov (LAW7043-B)
 • International Humanitær Ret (LAW7019-B)
 • Lov og køn (LAW7038-B)
 • Indvandrings- og flygtningelov (LAW7023-B)
 • Erhverv, Menneskerettigheder og Miljø (LAW7041-B)
 • Fredsbevarelse og fredsopbygning (PES7046-B)
 • Governance for Development (DEV7035-B)
 • International straffelov (LAW7046-B)
 • Valgfag

Læring og vurdering

Du vil blive undervist i små grupper i et interaktivt og engagerende læringsmiljø.

Du vil have mulighed for i nogle moduler at være involveret i klinisk juridisk uddannelse, hvor du får praktisk erfaring med at arbejde med virkelige sager, mens du støttes af akademikere.

Kurset forbedres også ved at besøge gæstens højttalere fra alle samfundslag, herunder juridiske erhverv, akademi og virksomheder.

Law Clinic

Vores lovklinik giver eleverne mulighed for at sætte teori i praksis. Studerende arbejder i vores advokatklinik, der rådgiver medlemmer af offentligheden i samarbejde med Citizens Advice Bureau og CHAS @ StVincent's.

Studerende er uddannet til at interviewe og rådgive medlemmer af offentligheden om ethvert aspekt af loven. Arbejder som en del af et hold diskuteres sagen og afgør om klienten har brug for juridisk rådgivning. Under ledelse af klinisk direktør udarbejder eleverne derefter råd til deres klient.

Studerende har også mulighed for at modtage formel uddannelse på indvandringslovgivning, der fører til tildeling af OISC (Office of the Immigration Services Commissioner) niveau 1 og 2 kvalifikationer gennem samarbejde med CHAS @ StVincent's. Dette giver eleverne mulighed for at være involveret i at give indvandringsrådgivning samtidig med at de anerkender kvalifikationer.

Mooting

Vores elever har mulighed for at blive involveret i en række interne og eksterne mooting konkurrencer.

Mooting supplerer elevernes juridiske uddannelse og er en fantastisk måde at lære at bruge loven på for at skabe overbevisende juridiske argumenter. Eleverne skal analysere problemer, undersøge loven, udarbejde skriftlige indlæg og præsentere deres argumenter for en uddannet advokat eller dommer.

Konkurrencen imiterer de procedurer, der følges i appeldomstole og er en stor chance for, at eleverne sætter deres færdigheder og viden i praksis.

Karrierestøtte

Universitetet er forpligtet til at hjælpe eleverne med at udvikle og forbedre beskæftigelsesegnetheden, og dette er en integreret del af mange programmer. Specialunderstøttelse er tilgængelig i hele kurset fra Career and Employability Services, herunder hjælp til at finde deltidsarbejde under studietid, placeringer, feriearbejde og kandidat ledige stillinger. Studerende opfordres til at få adgang til denne støtte på et tidligt stadium og at bruge de omfattende ressourcer på Karrierewebstedet.

Diskutere muligheder med specialrådgivere hjælper med at afklare planer ved at udforske muligheder og raffineringskompetencer i jobjagt. I de fleste af vores programmer er der direkte input fra Career Development Advisers til læseplanen eller gennem særligt arrangerede workshops.

Karriereudsigter

Vores kurser er formet af International Law Advisory Board, der består af ledende figurer inden for retsvæsenet og den juridiske praksis, akademiet og bredere industri og samfund, der rådgiver os om de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige på den nuværende og fremtidige arbejdsplads. Dette føder til design og levering af vores kurser, så vores studerende får viden og erfaring, der ikke kun er akademisk stringent, men værdsat af arbejdsgivere.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Læs mere

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Minimer