LLM i international menneskerettighedslov

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

I mere end tre årtier har Master of Laws in International Human Rights Law været et andelsselskab mellem det juridiske fakultet ved Lund University og Raoul Wallenberg Institute of Human Rights and Humanitarian Law . Dette gør din uddannelse unik: intet andet LL.M-program tilbyder de fælles ressourcer af en prestigefyldt advokatskole og en velkendt implementeringsorienteret menneskerettighedsinstitution.

Og vi tror, intet andet LL.M-program er blevet så veletableret med arbejdsgivere inden for menneskerettighedsområdet. Vi sigter mod at træne din kontekstuelle bevidsthed, videnskabelig tilgang, analytisk klarhed og praktiske færdigheder.

Både Det Juridiske Fakultet ved Lund University og RWI er respekterede uddannelsesaktører, og vores kandidater drager fordel af det faktum, at kandidatuddannelsen på Lund holdes højt over hele verden. Programmedarbejderne er valgt til at sikre de højeste videnskabelige standarder inden for forskning og uddannelse. Vi er også regelmæssigt vært for fremtrædende gæsteprofessorer og besøgende som talere fra både praksis og akademia, herunder dommere ved internationale domstole eller domstole, seniorpoliti og militære officerer, diplomater og lærde, blandt andre. Vi giver vores studerende et væld af perspektiver på menneskerettigheder, men garanterer dog en rød tråd af akademisk progression gennem hele programmet såvel som mål at styrke menneskerettighedsimplementering og beskyttelse gennem viden. Tidligere gæsteforelæsere har inkluderet De Forenede Nationers generalsekretær, Kofi Annan og Nobels fredsprisvinder Shirin Ebadi.

Master of Laws in International Human Rights Law i Lund var et af de første LL.M-programmer i verden, der blev oprettet specifikt for at give den akademiske mestring af et stadig mere komplekst område: den internationale menneskerettighedslovgivning.

Karriereudsigter

Programmet åbner døre for en bred vifte af internationale og indenlandske karrierer inden for den juridiske sektor. Vores alumner finder beskæftigelse hos internationale organisationer, ngo'er, private advokatfirmaer og i nationale regeringer. FN-systemet eller regionale organisationer, internationale eller indenlandske domstole, den offentlige eller den private sektor - du vil nyde et bredt valg. Vores LL.M forbereder dig grundigt på udfordringerne i dit fremtidige erhverv og giver dig en konkurrencefordel på arbejdsmarkedet.

For yderligere information, kontakt masterprogramkoordinator Anders Tröjer, anders.trojer@jur.lu.se.

Flere oplysninger findes på https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-JAMRÄ

Hvorfor Lund University ?

Lund University blev grundlagt i 1666 og er et af Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Universitetet er blandt verdens 100 største universiteter i QS World University Rankings 2020 og er det # 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, bæredygtige og demokratiske lande.

Hvis du gerne vil begynde at opbygge dit internationale netværk i en global klasseværelse, er Lund University en god mulighed. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-studentrelationer gør det lettere at lære.

Universitetet ligger i Lund, en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er berømt for sit livlige elevliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Lær mere om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Læs mere

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Minimer
Lund , Malmø , Helsingborg + 2 Mere Mindre
Besøg skolens websted