LLM i international kommerciel voldgift

Generelt

Program beskrivelse

LLM i International Commercial Arbitration er designet til at kombinere et robust akademisk fundament, en praktikopholdsoplevelse, hvor hver elev vil få erfaring i en mock international voldgiftskonference, metodisk undersøgelse og praksis af forhandling og mæglingsprocesser og nok valgfag for studerende til at være i stand til at tage valgfag til at deltage i New York eller Californien bar eksamen.

Hvorfor Få en LLM fra Pepperdine?

Kvalificer for NY eller CA Bar mens du fokuserer på ADR

Med den øgede anvendelse af tvistbilæggelse vælger flere internationale advokater og dommere at specialisere sig i forhandlinger, mægling eller voldgift, samtidig med at de opfylder kravene til at deltage i California eller New York Bar eksamen

Et Executive Format, der tilbyder fleksibel planlægning

Med kurser, der er tilgængelige i en uge, to-weekend og det traditionelle helårsformat, kan fagfolk på området forfølge programmet på deltid eller på fuld tid i et tempo, der matcher deres travle tidsplan.

Nu tilbyder LLM til JD Transfer Program

Pepperdine LLM studerende har nu mulighed for at ansøge om JD-programmet som overføringsstuderende uden at tage LSAT.

Summer Legal English Training Program

Dette fire-ugers træningsprogram er designet til at styrke juridisk talende, lytte-, læsnings- og skriveevner for ikke-modersmålere, og vil møde i fire uger i juli.

Award Winning Dispute Resolution Education

Ud over amerikanske nyheder

Oversæt teori til praksis

Få praktisk erfaring med at lære at forhandle, mægle og voldgive. Studerende har mulighed for at udvikle deres færdigheder med at formidle reelle sager gennem de kliniske og eksterne programmer.

Mest omfattende Dispute Resolution Curriculum

Pepperdine tilbyder den mest omfattende læseplan med over 50 forskellige tvistbilæggelsesforløb for certifikat, master og LLM i Tvistbilæggelsesprogrammer, herunder flere tvistløsningsklinikker og eksterne skibe.

Stipendier

På grund af sin forpligtelse til adgang til uddannelse har Straus Institute traditionelt tilbudt generøse stipendier til studerende baseret på fortjeneste og behov, og vi er stolte af at fortsætte med at tilbyde stipendier gennem 2019. Alle studerende overvejes til delstipendier på ansøgningsstedet uden nogen Yderligere dokumentation er nødvendig. Derudover tilbyder Straus Institute et fuldt studieundervisning pr. Akademisk år.

Verdens største konfliktløsningsbibliotek

Pepperdine er hjemsted for American Arbitration Association Library og Information Center Collection. AAA Library blev grundlagt i 1954 og er den største samling af konfliktmaterialer med over 24.000 titler.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law ... Læs mere

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law career the way no other school can by exploring our unique attributes. Minimer