LLM i international handelsret

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Den nye LLM i International Commercial Law giver dig specialkendskab til reguleringen af international handel og en grundig forståelse af de bredere sociale, økonomiske og politiske sammenhænge, der forener moderne handelsret og praksis.

Kurset tilbyder en bred vifte af moduler, der er moderne, akademisk stringente og færdighedsorienterede. Du vil få kendskab til rammen og lovgivningsmiljøet for moderne handel, samtidig med at du har fleksibilitet til at skræddersy din grad for at passe dine særlige interesser og karrieremuligheder ved at vælge fra en række specialiserede handelsretlige moduler (og valgfrie moduler fra School of Management ).

Uanset hvad dit valg er, vil dine studier undersøge centrale nutidige spørgsmål som udvikling inden for informationsteknologi, frihandel og handelsbeskyttelse, Brexit og bæredygtighed.

placering

University of Bradford er ranket 301-400 i verden for Business and Economics i 2019 Times Higher Education World University Rankings.

107941_the-business-ranking.jpg

Adgangskrav

 • 2: 2 eller derover i ethvert emne eller relevant erhvervserfaring på kandidatniveau.

Engelsk sprogkrav

 • IELTS ved 6,5 eller tilsvarende med mindst 5,5 i hver deltest.

Hvis du ikke opfylder IELTS kravet, kan du tage en University of Bradford præ-sessional engelsk kursus.

Hvad du vil studere

En intensiv to-ugers induktion ved kursets begyndelse sikrer, at alle studerende, herunder dem fra ikke-lovlige og / eller internationale baggrunde, lærer de grundlæggende begreber og faglige færdigheder, der er nødvendige for at opnå læringsresultaterne.

Studerende tager 180 studiepoeng af moduler, der omfatter et underviset element på 120 studiepoints og en 60 studieafhandling.

Studerende vil blive forpligtet til at tage 40 point af kernemoduler, der dækker emner om principper for regulering og håndhævelse; og bæredygtig udvikling lov i erhvervslivet og samfund, der vil udforske kerne temaer og give den nødvendige baggrund og bredere kontekst af det moderne miljø, inden for hvilke virksomheder opererer og deres regulering.

Derudover skal de studerende tage 60 studiepoints moduler ud fra følgende (20 point hver), der giver specifik og dybdegående viden inden for specialiserede aspekter af handelsret:

 • Kommerciel tvistbilæggelse
 • International Commercial kontrakter og e-handel
 • International intellektuel ejendomsret
 • International Banking and Finance
 • Handels- og investeringsret

Det sidste 20-credit-modul i LLM i International Commercial Law er et valgfag, der enten kan vælges fra listen ovenfor fra en bredere pool af postgraduate moduler fra juridikskole som erhverv, menneskerettigheder og miljø, petroleumslovgivning , Climate Change Law, eller moduler fra andre afdelinger som School of Management.

Bemærk, at moduloplysningerne for indrejse i 2020 kan ændres.

moduler

Core

 • Grundlag for lov og færdigheder (LAW7029-R)
 • Bæredygtig udviklingslov i moderne virksomhed og samfund (LAW7030-B)
 • Regulatory Theory and Practice (LAW7035-B)
 • LLM Dissertation (LAW7032-E)

Mulighed

 • International Commercial Contracts og E-Commerce (LAW7031-B)
 • International handels- og investeringslov (LAW7045-B)
 • International Intellectual Property Law (LAW7008-B)
 • Commercial Dispute Resolution (LAW7036-B)
 • International bank- og finanslov (LAW7037-B)
 • International konkurrenceret (LAW7007-B)
 • Cyberlaw (LAW7039-B)

Valgfag

Læring og vurdering

Du vil blive undervist i små grupper i et interaktivt og engagerende læringsmiljø.

Du vil have mulighed for i nogle moduler at være involveret i klinisk juridisk uddannelse, hvor du får praktisk erfaring med at arbejde med virkelige sager, mens du støttes af akademikere.

Kurset forbedres også ved at besøge gæstens højttalere fra alle samfundslag, herunder juridiske erhverv, akademi og virksomheder.

Gebyrer, finansiering og stipendier

Undervisningsgebyr

 • Hjem / EU: 7.190 £ om året
 • International: £ 16.840 pr. År

Stipendier

Hvert år tildeler vi adskillige ikke-tilbagebetalte stipendier til britiske, EU og internationale studerende på grundlag af akademisk ekspertise, personlige forhold eller økonomiske vanskeligheder. For detaljer, besøg vores stipendier hjemmeside.

Forbedre din beskæftigelsesegnethed

Law Clinic

Vores lovklinik giver eleverne mulighed for at sætte teori i praksis. Studerende arbejder i vores advokatklinik, der rådgiver medlemmer af offentligheden i samarbejde med Citizens Advice Bureau og CHAS @ StVincent's.

Studerende er uddannet til at interviewe og rådgive medlemmer af offentligheden om ethvert aspekt af loven. Arbejder som en del af et hold diskuteres sagen og afgør om klienten har brug for juridisk rådgivning. Under ledelse af klinisk direktør udarbejder eleverne derefter råd til deres klient.

Studerende har også mulighed for at modtage formel uddannelse på indvandringslovgivning, der fører til tildeling af OISC (Office of the Immigration Services Commissioner) niveau 1 og 2 kvalifikationer gennem samarbejde med CHAS @ StVincent's. Dette giver eleverne mulighed for at være involveret i at give indvandringsrådgivning samtidig med at de anerkender kvalifikationer.

Mooting

Vores elever har mulighed for at blive involveret i en række interne og eksterne mooting konkurrencer.

Mooting supplerer elevernes juridiske uddannelse og er en fantastisk måde at lære at bruge loven på for at skabe overbevisende juridiske argumenter. Eleverne skal analysere problemer, undersøge loven, udarbejde skriftlige indlæg og præsentere deres argumenter for en uddannet advokat eller dommer.

Konkurrencen imiterer de procedurer, der følges i appeldomstole og er en stor chance for, at eleverne sætter deres færdigheder og viden i praksis.

Karrierestøtte

Universitetet er forpligtet til at hjælpe eleverne med at udvikle og forbedre beskæftigelsesegnetheden, og dette er en integreret del af mange programmer. Specialunderstøttelse er tilgængelig i hele kurset fra Career and Employability Services, herunder hjælp til at finde deltidsarbejde under studietid, placeringer, feriearbejde og kandidat ledige stillinger. Studerende opfordres til at få adgang til denne støtte på et tidligt stadium og at bruge de omfattende ressourcer på Karrierewebstedet.

Diskutere muligheder med specialrådgivere hjælper med at afklare planer ved at udforske muligheder og raffineringskompetencer i jobjagt. I de fleste af vores programmer er der direkte input fra Career Development Advisers til læseplanen eller gennem specielt arrangerede workshops.

Karriereudsigter

Vores kurser er formet af International Law Advisory Board, der består af ledende figurer inden for retsvæsenet og den juridiske praksis, akademiet og bredere industri og samfund, der rådgiver os om de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige på den nuværende og fremtidige arbejdsplads. Dette føder til design og levering af vores kurser, så vores studerende får viden og erfaring, der ikke kun er akademisk stringent, men værdsat af arbejdsgivere.

Studiestøtte

Du vil blive tildelt en personlig tutor - en person med hvem du vil kunne tale om eventuelle faglige eller personlige bekymringer. Personale med ansvar for administrationen af LLM er til rådighed for at hjælpe dig med daglige forespørgsler om programmet.

Vi er en lille, dedikeret og venlig lovskole, der gør det muligt for vores akademiske og supportpersonale at kende eleverne personligt og tilbyde individuel støtte og undervisning. Vi sørger for, at din tid med os er så givende som muligt, og gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at nå dit potentiale.

Lovenbiblioteket har dedikeret støtte fra vores lovbibliotekar, som kan give dig vejledning om brugen af juridiske databaser, OSCOLA-referencer eller at finde en bog i biblioteket.

Ud over at give adgang til vigtige lærebøger og andre materialer i hard copy, abonner lovbiblioteket også på tre af de vigtigste juridiske databaser:

 • Westlaw
 • Lexis Library
 • Hein Online

Du har derfor 24-timers elektronisk adgang på og uden for campus til det meste af det materiale, du har brug for for at kunne gennemføre dit program. Hvor vejledere kræver, at du læser materiale, der ikke er så let tilgængeligt, vil det blive gjort tilgængeligt for dig via Blackboard. Du opfordres til også at konsultere andre samlinger, da der er interessant og nyttigt materiale om alle de studerede emner tilgængelige fra forskellige discipliner, og du vil derfor blive introduceret til biblioteket som helhed snarere end kun specifikke samlinger som en del af dette program.

Biblioteket omfatter selvudstedende og selvreturopstillede faciliteter, kopimaskiner og printere, områder for stille studie og social læring og trådløs adgang i hele bygningen. Der er en informationsdisk, en speciel computer bærbar bar og områder for social læring i den øverste Atrium på niveau 1. Bygningen indeholder fuld handicapadgang.

LLM studerende har også adgang til sociale rum, herunder Postgraduate Common Room og Weir-værelset.

Forskning

Vores kerneforskningstema er lov som drivkraft for forandring i et globalt samfund. Dette afspejler vores akademiske medarbejderes ekspertise og vores engagement i nutidig og praktisk relevant forskning, der er global i kontekst og orienteret om at sikre bæredygtige og robuste samfund, herunder inden for rammerne af internationale virksomheder.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Læs mere

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Minimer