LLM i international handelsret

Generelt

Program beskrivelse

Programmet vil være særligt attraktivt for kandidater inden for jura, der ønsker at udvikle en specialisering i kommerciel lovgivning, og især en evne til at forstå og anvende handelsret i multi-jurisdiktionsscenarier. Programmet vil forbedre karrieremulighederne for kandidater, dem, der starter en karriere inden for de juridiske erhverv, juridiske rådgivere til kommercielle enheder og enhver advokat, hvis arbejde vil involvere grænseoverskridende kommercielle relationer.

Oversigt

Hvorfor vælge LLM i international handelsret

Law School

School of Law er en afdeling under fakultetet for kunst, humaniora og samfundsvidenskab. Det ligger i stueetagen i fundamentbygningen.

Law School har også en lang tradition for at forpligte os til at udvikle studerendes overførbare færdigheder gennem projekter som Advanced Lawyering og Moot Court og gennem banebrydende kernemoduler som alternativ tvistbilæggelse. Alle disse initiativer fremmer 'helhedsbillede' holistisk tænkning og kan eksplicit forbedre de studerendes bløde færdigheder såsom problemløsning, beslutningstagning, kommunikation, teamwork, planlægning, kritisk tænkning og menneskelige relationer. I kombination med vores obligatoriske kliniske uddannelsesinitiativer giver de en integrerende impuls - fremme en følelse af sammenhæng på tværs af bestemte studieprogrammer og lette de studerende med at forstå, hvordan deres læring gælder i bestemte sammenhænge. Det er derfor ikke overraskende, at vores kandidater er havnet som partnere i større advokatfirmaer, som partnere i større regnskabsfirmaer, i baren, i seniorroller i regeringsdepartementer, NGO'er, i EU, i den akademiske verden og den private industri.

Postgraduate studerende drager også fordel af denne forskningsexpertise, uanset om de beslutter at tilmelde sig en generel LLM eller specialist LLM (LLM International Commercial Law, Human Rights in Criminal Justice eller European and Comparative Law) eller foretage en forskeruddannelse som en del af vores betydningsfulde doktorgradskohorte af studerende.

Skolen er også stærkt forpligtet til at arbejde med det praktiserende advokatfag, offentlige afdelinger, ngo'er og andre relevante interessenter på tværs af alle juridiske discipliner. Vi har udviklet særligt stærke samarbejdsrelationer med An Garda Síochána og Revenue Commissioners Office. Vi har også fremmet stærke internationale forbindelser, og det er muligt for vores studerende at gennemføre praktikophold i Canada og USA. Vores studerende kan også tilbringe et helt akademisk år på et europæisk universitet i Malta, Cypern, Grækenland, Italien og Holland. Vi har også forbindelser med universiteter i Tyskland, Frankrig og Spanien, hvor fag undervises i modersmål. Vi har en meget levende international studerende i Law School. En nylig international studenterundersøgelse, der involverede over 5000 internationale studerende, der i øjeblikket studerer på tværs af de syv irske universiteter, stemte UL som universitetets førende med hensyn til at give den bedste studenteroplevelse, den bedste studiestøtte og hjertelig velkomst i Irland. UL er også blandt de 100 bedste Erasmus-værtsuniversiteter ifølge de seneste statistikker offentliggjort af EU-Kommissionen.

Hvorfor vælge LLM i international handelsret?

LLM i international handelsret har været et meget succesfuldt UL program siden starten, idet i gennemsnit over 88% af kandidaterne fandt beskæftigelse inden for et år efter eksamen. Programmet vil være særligt attraktivt for kandidater fra jurister, der ønsker at udvikle en specialisering i kommerciel ret og især en evne til at forstå og anvende handelsret i multi-jurisdiktionsscenarier.

LLM i international handelsret fordyber den postgraduate studerende i mere detaljerede aspekter af kommerciel lov samt udvikling af bredt anvendelig juridisk forskning og andre overførbare færdigheder. Vægten lægges på de juridiske områder, såsom kredit- og sikkerhed, intellektuel ejendomsret og konkurrencelovgivning, som er kritiske for driften af enhver kommerciel virksomhed i den moderne verden. Programmet tager også højde for den stigende internationalisering af handel med moduler i global konkurrencelovgivning og internationale handelsorganisationer. Dette internationale fokus for programmet giver kandidater mulighed for at finde arbejde, ikke kun i Irland, men i mange andre jurisdiktioner.

Vælg mellem en bred vifte af moduler, herunder:<UL>

Lov om internationale handelsorganisationerLaw of International Business Associations / Corporate GovernanceGlobal konkurrenceretInternational beskyttelse af intellektuel ejendomsretBekæmpelse af terrorisme og international forretningUL>

Programindhold

Denne grad kan tages på fuld tid, tolv-måneders basis eller på deltid 24-måneders basis. Heltidsstuderende gennemfører programmet over en periode på tolv måneder ved at tage fire moduler i både efterårs- og forårssemestret, inden de afslutter en afhandling i sommersemestret. Deltidsstuderende gennemfører programmet i løbet af en 24-måneders periode ved at tage to moduler i både efterårs- og forårssemestret hvert år, inden de afslutter en afhandling i sommersemesteret i det andet år. Modulvalget for hvert semester sker efter aftale med kursusdirektøren.

Emnet for en studerendes afhandling bestemmes i løbet af forårssemestret under vejledning af et fakultetsmedlem og afleveres i slutningen af sommersemestret.

Semester 1<UL>

LA6001 Avancerede juridiske forskningsfærdighederLA6031 Lov om internationale handelsorganisationerLM6021 Internationale forretningsforeningerLM6011 Internationale forretningstransaktionerUL>

Semester 2<UL>

Dissertation MethodologyUL>

3 Valgfag fra<UL>

LA6032 Global konkurrencelovgivningLA6022 Bekæmpelse af terrorisme og international forretningLA6112 International beskyttelse af intellektuelle ejendomsrettighederLA4062 International arbejdsretLA6102 Lov om kredit og sikkerhedLA6072 International erstatningsret og forretningUL>

Semester 3<UL>

afhandlingUL>

Hvor en studerende ønsker at gennemføre kandidaterne over en to-årig periode med deltidsstudie, vil der blive taget to moduler i hvert af de fire semestre efterfulgt af en afhandling på 15.000 ord. Valg af modul sker efter aftale med kursusdirektøren.

Adgangskrav

Andet klasses udmærkelse i en bachelor-grad (niveau 8 - National Qualifications Authority of Ireland) vil være påkrævet for tilmelding til dette kandidatprogram. Under ekstraordinære omstændigheder kan en ansøger, der ikke kan opfylde studiekravet, blive accepteret på baggrund af relevant erhvervserfaring.

Hvad skal du medtage i din ansøgning?<UL>

Kvalifikationsudskrifter og certifikater.Engelsk (e) kvalifikation (er), hvis engelsk ikke er dit første sprog.Certificeret engelsk oversættelse af dine udskrifter / certifikater, hvor de originale udskrifter er på et andet sprog end engelsk.En kopi af dit fødselsattest eller pas.UL>

Engelsk Sprogkrav

Ansøgere, hvis førstesprog ikke er engelsk, skal fremlægge bevis for enten forudgående succesf UL afslutning af en eksamensbevis undervist gennem engelsk eller opfylde et af nedenstående kriterier (ikke længere end to år før ansøgning):

Acceptable engelsksprogede kvalifikationer inkluderer følgende:<UL>

Kandidateksamen fra europæiske lande, hvor engelsk præsenteres som et emne og et acceptabelt niveau, opnås.Irish Leaving Certificate engelsk –Ordinært niveau klasse D eller derover.TOEFL - 580 (papirbaseret) eller 90 (internetbaseret).IELTS - Minimum score på 6,5 * med ikke mindre end 6 i en enkelt komponent.Engelsk test for engelsk og akademisk formål (ETAPP) - klasse C1.GCE 'O' niveau engelsk sprog / GCSE engelsk sprog - klasse C eller derover.Cambridge Assessment English – Certificate of Proficiency in English - Grade C / Certificate in Advanced English Grade B.GCE-eksamensnævn - Oxford delegering af lokale eksamener - Grad C / Cambridge Local Examinations Syndicate - School Certificate Pass 1-6 / University of London Entrance and School Examinations Council - School Certificate Certificate 1-6.UL>

Resultater i andre eksamener end dem, der er anført ovenfor, kan også accepteres som værende i overensstemmelse med vores engelsksprogede krav. Kontakt International Education Division for rådgivning.

Graduate Profile

LLM i international handelsret tiltrækker studerende fra Kina, Tyskland, Indien og mange andre jurisdiktioner. Programmet giver de studerende mulighed for at specialisere sig i kommerciel ret og udvikle den juridiske engelske og kommercielle engelsk, der dominerer handelens verden. Internationale studerende reagerer positivt på UL og på programmet.

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

The University of Limerick is a distinctive, pioneering and connected university that shapes the future through educating and empowering people to meet the real challenges of tomorrow.

The University of Limerick is a distinctive, pioneering and connected university that shapes the future through educating and empowering people to meet the real challenges of tomorrow. Minimer