LLM i international energi- og miljøret

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Det voksende pres på naturressourcer har ført til en søgning efter nye og vedvarende energiformer. Foruden andre betydelige påvirkninger på miljøet er energiproduktion, distribution og anvendelse blevet et prioriteret område for regeringer, virksomheder og ikke-statslige organisationer over hele verden. Med en stigende efterspørgsel efter medarbejdere med specialiseret global juridisk viden inden for energi og miljølovgivning, har vi designet dette kursus specifikt til at imødekomme dette behov.

På dette Masters-kursus udforsker du skæringspunkterne mellem energi, miljø og regulering . Ekspertpersonale er mødt for at give kandidaterne en dybtgående forståelse af international energi og miljølovgivning samt af nøgleområder inden for energistyring, miljøpolitik og økonomi.

Du får undervisning af eksperter i jura, politik, økonomi og miljøvidenskab. De giver dig en klar indsigt i de relevante juridiske, politiske og økonomiske spørgsmål i forbindelse med energi- og miljølovgivning på nationalt, regionalt og især internationalt plan.

Top grunde til at studere hos os

 1. Fokus på bæredygtig udvikling, klimaændringer og energitrilemmaet.
 2. Integrerer underdisciplinerne i miljø- og energiret fra et internationalt perspektiv.
 3. Forskningsintensiv og beskæftigelsesfokuseret.

Kursmål

Ved afslutningen af kurset har du:

 • viden, forståelse og færdigheder på kandidatniveau, der er egnede til karriere i juridiske kontorer, regeringer, internationale organisationer, ngo'er og virksomheder
 • dybdegående indsigt i relevante juridiske, politiske og økonomiske spørgsmål relateret til energi- og miljølovgivning på nationalt, regionalt og internationalt niveau
 • forståelse af dynamikken i fortiden og den nuværende energi- og miljølovgivning, beslutningstagning og regeringsførelse samt den sandsynlige fremtidige udvikling i området
 • Det akademiske fundament for progression til ph.d.-niveau studie

Gør det meste af mestre

Vi ved, at forbedring af din ansættelsesevne for at hjælpe dig med at skille sig ud mod internationale virksomheder og organisationer er en vigtig drivkraft i beslutningen om at forfølge en kandidatgrad. Det prisvindende Making the Most of Masters-program giver dig mulighed for at starte din karriere med et arbejdsbaseret projekt med energivirksomheder og advokatfirmaer til din afhandling. Projektet vil være løsningsfokuseret og imødekomme reelle forskningsbehov inden for en organisation.

Kursus detaljer

Energi- og miljøspørgsmål er blandt de mest presserende over hele kloden. Uanset om det drejer sig om klimaændringer, tab af biologisk mangfoldighed eller miljøskader, er der presserende behov for løsninger i lovgivningen for at afbøde, tilpasse, reducere eller forhindre betydelige virkninger. Denne kandidatgrad adresserer disse bekymringer og lærer potentielle løsninger, så du kan udvikle de færdigheder og ekspertise, du har brug for for at få en varig og positiv indvirkning på planeten.

På dette kursus får du en fremragende forståelse af lokal, national og international energi- og miljølovgivning. Den adresserer de juridiske, økonomiske, videnskabelige og politiske udfordringer, som samfundet står overfor, og giver dig en integreret forståelse af de relevante spørgsmål, der vil forbedre din ansættelsesevne markant.

Undervisning

Alle moduler leveres gennem lille gruppe læring og undervisning, hvilket giver mulighed for interaktion mellem studerende og medarbejdere. Dette understøtter udviklingen af ​​kommunikationsevner gennem diskussion og præsentation af centrale spørgsmål.

De akademikere, der er involveret i at undervise i graden, er kendt for international og verdensledende forskning inden for deres fagområder. Deres arbejde er godt repræsenteret i nationale og internationale tidsskrifter, på akademiske konferencer verden over og i medierne.

Ledende energi- og miljølov- og politikspecialister og andre internationale eksperter holder også gæsteforelæsninger.

Du forventes at udføre uafhængig undersøgelse og læse bredt fra en række forskellige kilder. Din afhandling giver dig mulighed for at producere selvstændig forskning i dit valgte område og vise frem til din erhvervede viden og færdigheder.

Vurdering

Moduler bedømmes ved en kombination af kursus og eksamen, med vægtningen varierende afhængig af arten af ​​det lærte materiale.

Akademiske krav

Minimum en anden klasse honours degree eller tilsvarende. Ansøgere uden disse formelle kvalifikationer men med betydelig relevant / relevant arbejds / livserfaring opfordres til at ansøge.

Engelsk sprogkrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du have en af ​​følgende kvalifikationer som bevis på dine engelsksprogede færdigheder:

 • IELTS: 6,0 med 5,5 minimum i hver færdighed
 • Cambridge C2 Proficiency (CPE) 180 med mindst 162 i hver færdighed
 • Cambridge C1 Advanced (CAE) 169 med mindst 162 i hver færdighed
 • Pearson Test of English (Academic): 54 med 51 i hver komponent
 • IBT TOEFL: 80 uden subtest mindre end 17

Pre-sessional engelsk sprog kurser

Hvis du har brug for at forbedre dine engelsksprogede færdigheder inden du går ind i dette kursus, tilbyder vores partner INTO University of Stirling en række engelsksprogskurser. Disse intensive og fleksible kurser er designet til at forbedre din engelsk evne til at komme ind i denne grad.

After You Graduate

Klimaændringer betragtes i stigende grad som vores udfordrings udfordring - hvorfor international energi og miljølovgivning er blandt de mest aktuelle samfundsspørgsmål i øjeblikket. Bevidst om denne udvikling åbner advokatfirmaer deres egne specialiserede energi- og miljøretlige afdelinger. Som et resultat er der en stor efterspørgsel efter medarbejdere, der har en specialiseret juridisk viden inden for energi- og miljøret.

Vores kandidater er også godt placeret til at forfølge karrierer inden for:

 • Advokatfirmaer
 • Regerings- og tilsynsmyndigheder
 • Internationale organer
 • Ikke-statslige organisationer og velgørende organisationer
 • Trykgrupper, inklusive dem fra energi- og miljøsektoren
Senest opdateret Nov 2019

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer