LLM i intellektuel ejendomsret

Generelt

Program beskrivelse

Programbeskrivelse

Dette program er designet til at udstyre dig med en avanceret viden og forståelse af intellektuel ejendomsret inden for en international, europæisk og indenlandsk (britisk) indstilling.

Programmets kerneområder dækker både materiel immateriel ejendomsret og intellektuel ejendomsret og rolle og rolle, ikke kun i sin juridiske sammenhæng, men også i dets sociale, etiske, kulturelle og kommercielle sammenhænge. Programmet spænder over patenter, ophavsret, varemærker, designs, database rettigheder, krænkelse af selvtillid, passering og sui generis rettigheder samt undersøgelse af en række spørgsmål, der understøtter nutidig immateriel lovgivning og politik.

Programstruktur

Du skal afslutte 180 studiepoeng - 60 point tages i obligatorisk afhandling og de resterende 120 point tages i undervisningskurser.

Kurser vil blive ledet af medlemmer af Law School akademiske samfund, som er ledere på deres område. Du forventes at udarbejde i forvejen ved at læse de nødvendige materialer og ved at reflektere over de spørgsmål, der skal diskuteres, og din deltagelse i klasser vil blive vurderet.

For afhandlingen har du en vejledende, som du kan forvente vejledning og støtte til, men formålet med afhandlingen er at give dig mulighed for selvstændigt at designe og gennemføre et forskningsarbejde og en analyse.

Bemærk venligst, at vi på grund af uforudsete omstændigheder eller manglende efterspørgsel efter bestemte kurser ikke kan køre alle kurser som annonceret, kommer i begyndelsen af ​​akademiet.

Læringsresultater

Fagets emner er beregnet til at udstyre de studerende med både en avanceret viden om materiel intellektuel ejendomsret og intellektuel ejendoms sted og rolle inden for en indenlandsk, regional og international sammenhæng, der danner grundlag for en specialiseret afhandling.

Ved afslutningen af ​​deres studier for denne grad vil de studerende have erhvervet et højt niveau af viden inden for immateriel ejendomsret, en sofistikeret bevidsthed om problemerne i området og de forskellige tilgange til deres løsning.

Efter at have studeret programmet, vil de studerende komme med en forståelse af intellektuel ejendomsret ikke kun i sin juridiske men også sociale, etiske, kulturelle og kommercielle sammenhænge.

Under studietiden får de studerende adgang til resultaterne af innovativ tværgående forskning af højeste kvalitet. Programmet er egnet til at forberede studerende til avanceret forskning.

Karrieremuligheder

Dette program giver fremragende forberedelse til alle, der søger at arbejde i intellektuel ejendom i juridisk, erhvervsmæssig, industriel eller akademisk sammenhæng, eller som ønsker at fremme deres viden inden for området. Nylige kandidater har indgået juridisk praksis som specialister inden for intellektuel ejendomsret, og arbejder også som varemærkeadvokater og royalties administratorer.

Adgangskrav

En UK 2: 1 æresbevisning grad, eller dens internationale ækvivalent, i lov.

Vi kan også overveje en britisk 2: 1 æresbevisning grad eller dens internationale ækvivalent i et samfundsvidenskabeligt emne.

Engelsk sprogkrav

Alle ansøgere skal have en af ​​følgende kvalifikationer som bevis for deres engelskspråklige evne:

  • en bachelor eller kandidatgrad, der blev undervist og vurderet på engelsk i et flertals engelsktalende land som defineret af britiske visum og indvandring
  • IELTS: totalt 7,0 (mindst 6,5 i hvert modul)
  • TOEFL-iBT: totalt 100 (mindst 23 i hvert modul)
  • PTE (A): i alt 67 (mindst 61 i hver af afsnittene "Kommunikative færdigheder")
  • CAE og CPE: i alt 185 (mindst 176 i hvert modul)
  • Trinity ISE: ISE III med et pas i alle fire komponenter

Grader undervist og vurderet på engelsk må ikke være mere end tre år gamle i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram. Sprogprøver må ikke være mere end to år gamle i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram.

Ansøgningsfrister

Vi opfordrer dig til at ansøge mindst en måned før indtastning, så vi har tid nok til at behandle din ansøgning. Hvis du også søger finansiering eller vil kræve visum, anbefaler vi stærkt, at du ansøger så tidligt som muligt. Vi kan overveje sene ansøgninger, hvis vi har ledige pladser, men du bør først kontakte det relevante Admissions Office.

Hvordan man ansøger

Du skal indsende en henvisning med din ansøgning.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Minimer
Edinburgh , UK Online + 1 Mere Mindre