LLM i folkeretten

Generelt

Program beskrivelse

”Forestil dig alle mennesker, der deler hele verden ... Du kan måske sige, at jeg er en drømmer, men jeg er ikke den eneste…” (John Lennon). International lov er ikke en drøm og heller ikke for drømmere.

Programmet er designet til at give en optimal blanding for at sikre realiseringen af vores mål inden for videnformidling og uddannelse af akademiske, juridiske og praktiske færdigheder. Inden for disse parametre tilbyder programmet en vis fleksibilitet i udvalget af kurser, der kan vælges. Specialeeksamen giver dig mulighed for at bruge betydelig tid på at studere et emne efter eget valg under opsyn af en erfaren medarbejder.

Hvorfor studere dette program i Groningen?

Den grundlæggende tilgang til programmet er, at studerende lærer mest af at være aktivt engagerede i at arbejde med folkeretlige emner. Forelæsninger er en nyttig form for undervisning, men meget af arbejdet vil blive udført gennem praktisk undersøgelse af relevante spørgsmål i folkeretten og kritisk interaktion mellem undervisere og studerende og blandt studerende. Programmet er velegnet til nyuddannede juraeksamener og til unge fagfolk, der arbejder i privat praksis eller i den offentlige sektor.

Program

År 1

Kurser

 • International menneskerettighedslov (6 EF)
 • International institutionel ret (6 EF)
 • Avanceret international ret (6 EF)
 • Bilæggelse af internationale tvister (6 EF)
 • FNs fredsbevarelse og fredshåndhævelse (6 EF)
 • International humanitær lov (6 EF, valgfri)
 • International ret i praksis (6 EF)
 • Flygtninge og asyllov (6 EF, valgfri)
 • Kandidateksamen (18 EC)
 • International handel og udviklingslov (6 EF, valgfri)
 • Investerings- og folkeret (6 EF, valgfri)

Studere i udlandet

 • Studerende i udlandet er valgfrit

Adgangskrav

Adgangskrav

Specifikke krav Mere information
karakter gennemsnit Oven i form af at give Admissions Board med udskrifter og eksamensbeviser, skal studerende have et tilsvarende minimum GPA (karakterpoint gennemsnit) på 7/10 (hollandske klassificeringsskala).
viden minimum Grundlæggende kendskab til offentlig folkeret på samme niveau som kurset Offentlig ret og grundlæggende kendskab til europæisk ret
sprogprøve

Modersmål på engelsk kan anmode om fritagelse for at fremlægge bevis for færdigheder. Ellers bliver du nødt til at fremlægge bevis for engelsk sprogfærdighed:

 • TOEFL: 100 (alle sektioner skal være mindst 21; skrivesektionen skal være mindst 23)
 • IELTS: 7 (alle sektioner skal være mindst 6,0; skrivesektionen skal være mindst 6,5)
 • Cambridge C2-færdigheder (CPE, Cambridge Certificate of Kompetence i engelsk);
 • Cambridge C1 Advanced (CAE, Cambridge Certificate of Advanced English)
 • Ansøgere, der tager / har afsluttet et engelskundervist bachelorprogram ved et hollandsk forskningsuniversitet, kan være fritaget for at tage en engelsk færdighedstest.

Testresultaterne kan ikke være ældre end to år.

tidligere uddannelse LLB eller tilsvarende
referencebrev Kandidaterne skal fremlægge et referencebrev fra en akademisk dommer, der har detaljeret kendskab til deres akademiske optegnelser.
skriftlig anmodning Ansøgere skal sende et motivationsbrev (maks. 650 ord). Brevet skal skrives af ansøgerne selv; det er ikke tilladt at indsende en (officiel) oversættelse.
andre adgangskrav Curriculum vitae

Ansøgningsfrister

Type studerende Deadline Start kursus
Hollandske studerende 1. maj 2021 1. september 2021
EU / EØS-studerende 1. maj 2021 1. september 2021
ikke-EU / EØS-studerende 1. maj 2021 1. september 2021

Studieafgifter

Nationalitet År Betaling Programform
EU / EØS 2020-2021 2143 € fuld tid
uden for EU / EØS 2020-2021 15.000 € fuld tid

Jobmuligheder

Der er muligheder i juridiske afdelinger i internationale organisationer eller udenrigsministerier, men også i mange nationale statslige institutioner og ministerier, mellemstatslige og ikke-statslige organisationer, internationalt opererende virksomheder og akademiske institutioner, hvad enten det drejer sig om handel og investering, miljø, energi eller menneskerettigheder. I større advokatfirmaer og juridiske virksomheder er ekspertise inden for folkeret relevant for internationale sager og voldgift.

Forskning

Fakultetets forskning udføres under paraplyen af Groningen Center for Law and Governance, hvor alle afdelinger på fakultetet deltager. Hvor det er muligt, vil lærere bruge og involvere denne forskning i de kurser, der undervises.

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astr ... Læs mere

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astronaut and the first president of the European Central Bank. Geographically, the University is rooted in the Northern part of the Netherlands, a region very close to its heart. Minimer
Groningen , Leeuwarden + 1 Mere Mindre