LLM i europæisk forretningslov

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Programmet giver en dybdegående forståelse af både de praktiske og teoretiske aspekter af forretningsret inden for Den Europæiske Union og af, hvordan det indre marked fungerer i en global kontekst. Studerende tilegner sig også viden om EU's forfatningsret som et nødvendigt grundlag for en fuld forståelse af europæisk forretningsret. I løbet af kurset får studerende omfattende muligheder for at omsætte deres viden til praksis og lære af både akademikere og praktikere.

European Business Law er et to-årigt program, men studerende har mulighed for at skrive en speciale ved udgangen af det første år og derefter afslutte studiet med en etårig grad. Studerende, der tager den toårige master, kan skræddersy programmet ved at vælge valgfrie kurser, der matcher deres interesser og karriereambitioner. Denne funktion giver mulighed for skræddersyet specialisering og giver en konkurrencefordel, når du ansøger om fremtidige positioner på arbejdsmarkedet.

Karriereudsigter

Med en unik kombination af traditionelle juridiske studier inden for forretningsret og økonomiske og handelsrelaterede spørgsmål og bygget på et solidt fundament i EU-lovens forfatningsmæssige struktur, er dette program en ideel forberedelse til en karriere inden for privat praksis, internt juridisk arbejde eller positioner inden for nationale eller EU-institutioner. Det giver også en god forankring for studerende, der er interesseret i at forfølge en akademisk karriere.

For information, kontakt masterprogramkoordinator Anders Tröjer , anders.trojer@jur.lu.se.

Mere information kan findes på https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-JAEHA

Hvorfor Lund University ?

Lund University blev grundlagt i 1666 og er et af Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Universitetet er blandt verdens 100 største universiteter i QS World University Rankings 2020 og er det # 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, bæredygtige og demokratiske lande.

Hvis du gerne vil begynde at opbygge dit internationale netværk i en global klasseværelse, er Lund University en god mulighed. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-studentrelationer gør det lettere at lære.

Universitetet ligger i Lund, en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er berømt for sit livlige elevliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Lær mere om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Læs mere

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Minimer
Lund , Malmø , Helsingborg + 2 Mere Mindre
Besøg skolens websted