LLM i erhvervsret

Generelt

Program beskrivelse

Program

Du vil undersøge aspekter af europæisk og komparativ selskabslovgivning, såsom virksomhedsomstrukturering, virksomhedsmobilitet, dannelse og finansiering af virksomheder, europæiske forretningsformer, medarbejderinddragelse, virksomhedsstyring og overtagelsesregler. Du lærer også at analysere både primær og sekundær EU-lovgivning samt retspraksis fra EU-Domstolen og lovgivningen i relevante jurisdiktioner. Ved afslutningen af programmet forstår du samspillet mellem europæisk og national lovgivning om virksomheder.

Du får både et bredt kendskab til EU's indre og eksterne markeder og Europas position i verden såvel som specialiseret viden inden for forretningsret og studier på en hollandsk advokatskole, der blev bedømt som nummer én i Holland for studerendes tilfredshed.

Det juridiske fakultet i Nijmegen var det første i Holland, der startede et europæisk retsprogram. Det har opbygget et internationalt omdømme inden for europæisk ret, indvandringslov og privatret og er en del af et stort netværk, der omfatter mere end 50 universiteter i Europa, USA, Asien og Australien. Du arbejder sammen med det prestigefyldte Business & Law Research Center. Dette center kombinerer akademisk ekspertise med den praktiske ekspertise fra større virksomheder og advokatfirmaer. Centret er akkrediteret af Royal Dutch Academy of Arts and Sciences (KNAW).

Du bliver undervist i en stimulerende, kollegial indstilling med små grupper af internationalt anerkendte professorer i jura, alle specialister inden for deres specifikke områder. Dette program er ikke kun rettet mod studerende fra EU-lande. Alle nationer i verden handler med EU, som har regler og forskrifter, der skal overholdes. Juriststuderende fra hele verden vil derfor drage fordel af denne masters specialisering.

Fakta og tal

 • Grad: Master of Laws (LL.M)
 • Fakultet: Jura
 • Croho-kode: 60224
 • Varighed: 1 år (60 EC), fuld tid
 • Startmåned: september eller februar
 • Undervisningssprog: Engelsk
 • Tilmeldte studerende: 60-70 pr. År
 • Kontakttid: 15-18 timer om ugen

Hvorfor studere på Radboud University ?

 • Du får både et bredt kendskab til EU's interne og eksterne markeder og Europas position i verden såvel som specialiseret viden inden for forretningsret.
 • Du studerer på en hollandsk advokatskole, der blev bedømt som nummer én i Holland for studerendes tilfredshed.
 • Det juridiske fakultet i Nijmegen var det første i Holland, der startede et europæisk retsprogram. Det har opbygget et internationalt omdømme inden for europæisk ret, indvandringslov og privatret og er en del af et stort netværk, der omfatter mere end 50 universiteter i Europa, USA, Asien og Australien.
 • Du arbejder sammen med det prestigefyldte Business & Law Research Center. Dette center kombinerer akademisk ekspertise med den praktiske ekspertise fra større virksomheder og advokatfirmaer. Centret er akkrediteret af Royal Dutch Academy of Arts and Sciences (KNAW).
 • Du bliver undervist i en stimulerende, kollegial indstilling med små grupper af internationalt anerkendte professorer i jura, alle specialister inden for deres specifikke områder.
 • Den internationale blanding af studerende giver klasser og projektarbejde et multikulturelt præg. Dette vil give dig den ekstra fordel ved at få multikulturelle kommunikationsevner såvel som en mangfoldighed af kulturelle perspektiver på dette felt. Når du modtager dit kandidateksamen, har du opnået fremragende færdigheder til at arbejde i Holland eller i ethvert andet land.
 • Dette program er ikke kun rettet mod studerende fra EU-lande. Alle nationer i verden handler med EU, som har regler og forskrifter, der skal overholdes. Juriststuderende fra hele verden vil derfor drage fordel af denne masters specialisering.

Masterprogram Erhvervsret på 2,5 minutter

Adgangskrav

Adgangskrav til alle studerende

 1. En afsluttet bachelor- eller kandidatgrad i ret svarende til det hollandske uddannelsesniveau *.
  • Til specialisering af europæisk lov og globale anliggender: Studerende med en grad i politik, regeringsførelse, internationale relationer, liberale kunst eller tilsvarende, med et betydeligt antal kurser i ret, er også berettigede til optagelse i denne specialisering. Disse studerende skal give bevis for deres viden om de grundlæggende begreber i lov.
 2. Færdighed i engelsk
  • For at deltage i dette program skal du have tilstrækkeligt kendskab til engelsk. Ikke-modersmålstalende engelsk ** skal fremlægge bevis for deres evner ved at indsende en af følgende tests:
   • Et TOEFL-certifikat med et minimumsresultat på 90 samlet (internetbaseret, med mindst 23 til skrivning) eller 575 (papirbaseret). Den institutionelle TOEFL-kode til Radboud University er 3387; eller
   • En IELTS med en samlet score på 6,5 samlet (med en minimumscore på 6,0 minimum for komponenterne, der lytter, læser og taler og et 6,5 minimum for skrivning); eller
   • Et Cambridge Certificate of Advanced English (CAE) med lønklasse C eller højere eller certifikat for dygtighed i engelsk (CPE) med lønklasse C eller højere.
    • Vær opmærksom på, at gyldigheden af IELTS og TOEFL-certifikaterne er 2 år og gyldigheden af CAE / CPE 5 år.
    • Studerende fra EU-lande (inklusive hollandske studerende), der har opnået en LL.B (bachelorgrad i jura) undervist på et andet sprog end engelsk, kan tage RATEr-testen på vores sproginstitut Radboud In'to Sprog den 4. juni 2019 eller 9. august 2019 , placering: Erasmusbuilding, Erasmusplein 1, værelse 00.28 i Nijmegen. For indtagelsen i februar 2020 kan studerende tage prøven på Wageningen In'to Sprog, Droevendaalsesteeg 2, bygning 102, værelse 2.67, Wageningen den 7. november 2019 eller på Radboud In'to Sprog, Nijmegen, den 9. januar 2020. Nijmegen-loven Fakultetet betaler for RATEr-testen. Vi accepterer også TOEFL-, IELTS-, CAE- og CPE-certifikater med de ovenfor nævnte scoringer. Juridisk fakultet refunderer dog ikke omkostningerne til disse prøver.
 3. Motivationsbrev på engelsk ***
  • Forklar i dit motivationsbrev, hvorfor du gerne vil tilmelde dig den specialisering, du ønsker, inden for det internationale og europæiske lovprogram. Vedhæft også dit CV med et foto og din karakterliste til dette brev.
  • Bemærk venligst:
  • For dem, der ikke opfylder kravene, tilbyder Radboud University ikke et foruddannelsesprogram i international og europæisk ret. Hvis du ønsker at gå ind på kandidatuddannelsen i international og europæisk ret, har du brug for en bachelorgrad (fra et forskningsuniversitet), der opfylder kravene.
  • Hvis du er en kinesisk studerende og vil registrere dig som studerende på et engelskundervisningsprogram ved en hollandsk institution for videregående uddannelser, skal du ansøge om et Nuffic Certificate. Mere information findes på webstedet Study in Holland.

* Studerende, der har fået sin grad i Holland, skal have opnået en bachelorgrad fra et forskningsuniversitet (universiteit). Studerende, der har opnået en bachelorgrad fra et universitet for anvendt videnskab (hbo), kan ikke optages.

Studerende, der har opnået deres eksamensbevis i Indonesien, skal have opnået en kandidatgrad i jura (Sarjana Hukum II).

** Ansøgere anses for at være modersmål i engelsk, hvis de er statsborgere i Australien, Canada (med undtagelse af Quebec), Irland, New Zealand, Singapore, UK, USA eller Sydafrika, eller hvis de har opnået en LL. B (bacheloruddannelse i jura) i et af de lande, der er nævnt ovenfor. Studerende fra European Law School Bachelor ved Radboud University er også fritaget for en sprogprøve.

*** Studerende fra European Law School Bachelor ved Radboud University er fritaget for et motivationsbrev.

Tidsfrister

Frister for studerende med hollandsk grad

Alle vores kandidatuddannelser begynder i den første uge i september med et par programmer, der også tilbyder et februarindtag. Kontroller de specifikke programsider for disse oplysninger. Hvis du ønsker at studere på Radboud University , skal du være opmærksom på, at vi har sat ansøgningsfrister for hvert indtag.

Studerende med en hollandsk bachelor i universitetet skal sikre sig, at de har afsluttet deres ansøgning inden 1. september (til septemberindtagelsen) og inden 1. februar (for februarindtagelsen).

Hvis du har brug for en optagelseserklæring, bedes du anmode om dette fra eksaminatorkomitéen senest 1. juli (til septemberindtagelsen).

Nogle (forskning) kandidater har fastlagt deres egne yderligere frister for tilmelding. Gå til det valgte program for at finde ud af om disse frister.

Frister for studerende med en international grad

September indtagelse
Ikke-EU / EØS-ansøgere med stipendium

Ikke-EU / EØS-studerende skal indsende en komplet ansøgning inden 1. marts, hvis de ønsker at blive overvejet til et stipendium, for eksempel Radboud stipendieprogrammet og / eller Orange Tulip-stipendiet. Bemærk, at der kan gælde forskellige frister for andre stipendier. Kontroller webstedet for stipendier for at se, om du eller dit valgte program er berettiget til et stipendium.

Ansøgere uden for EU / EØS uden stipendium

Alle andre ansøgere, der ikke er EU / EØS, skal indsende en komplet ansøgning inden den 1. april . Dette er den sidste frist og inkluderer tjenester forud for ankomst. Dette består af hjælp til indkvartering og support med visumansøgningsprocessen.

EU / EØS-ansøgere (1)

EU / EØS-ansøgere skal indsende en komplet ansøgning inden den 1. maj for at få hjælp til en bolig. Radboud University vil stadig behandle EU / EØS-ansøgninger indtil 1. juli , men vi kan muligvis ikke tilbyde hjælp til indkvartering.

Studerende vil modtage en optagelsesbeslutning cirka 3 uger efter, at de har afsluttet deres ansøgning i det online ansøgningssystem OSIRIS-ansøgning.

Nogle (forskning) kandidater har fastlagt deres egne yderligere frister for tilmelding. Gå til det valgte program for at finde ud af om disse frister.

Februar indtagelse

Ansøgere, der ikke er EU / EØS

Ansøgere, der ikke er EU / EØS, skal indsende en komplet ansøgning inden 1. november for at modtage servicepakken. Dette består af hjælp til indkvartering og support med visum- og opholdstilladelsesprocessen.

EU / EØS-ansøgere (1)

EU / EØS-ansøgere skal indsende en komplet ansøgning inden den 1. december for at få hjælp til en bolig.

Studerende vil modtage en optagelsesbeslutning cirka 4 uger efter, at de har afsluttet deres ansøgning i det online ansøgningssystem OSIRIS-ansøgning.

Nogle (forskning) kandidater har fastlagt deres egne yderligere frister for tilmelding. Gå til det valgte program for at finde ud af om disse frister.

Denne liste kan ændres.

Tilmeldingsfrister

Studerende, der er (betinget) optaget, skal gennemføre deres tilmelding på nedenstående datoer:

Ikke-EU / EØS-studerende, der har brug for hjælp med deres visumsøgning, skal sende lovligt godkendte papirkopier af deres tilmeldingsdokumenter (beskrevet i optagelsesbrev) inden 1. juni (til septemberindtagelse) eller 1. december (til februarindtagelse). De andre tilmeldingskriterier skal være opfyldt inden 15. august (for septemberindtagelse) eller 15. januar (for februarindtagelse).

Bemærk, at disse frister er meget strenge og skal overholdes. De er indstillet til at sikre studerende tilstrækkelig tid til at gennemføre visumprocessen.

(1) EU / EØS-lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Den Tjekkiske Republik, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland (inklusive den hollandske Caribien), Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige eller Det Forenede Kongerige.

Karriereudsigter

Denne kandidats specialisering er primært designet til studerende, der ønsker at forfølge en international juridisk karriere inden for selskabsret. Det tilbyder en grundig og bred uddannelse i selskabsret, der inkluderer konkurrenceret, handelsret, arbejdsret og insolvensret. Og fordi det er en del af programmet International og European Law på Radboud University , får du også en god forståelse af EU's indre og eksterne markeder og Europas position i verden.

Jobstillinger

Kandidater i forretningsret kan forvente en lang række beskæftigelsesmuligheder. Den store viden om EU-virksomheder og den europæiske beslutningsproces gør, at kandidater fra denne specialisering er veludstyrede til et job inden for jura, lobbyvirksomhed eller konsulentfirmaer overalt i verden. Du kan også arbejde for finansielle institutioner, multinationale virksomheder og børsnoterede virksomheder såvel som for statslige institutioner og ngo'er. Kandidater kan også stræbe efter en af de få advokatstillinger inden for Europa-Kommissionen, da denne kandidatuddannelse helt sikkert vil få et godt grundlag for at erhverve de nødvendige faglige kompetencer.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At Radboud University in the Netherlands, you can obtain a high-quality and internationally accredited Master’s degree. Leading academics and excellent professors offer you what you need a a top-200 r ... Læs mere

At Radboud University in the Netherlands, you can obtain a high-quality and internationally accredited Master’s degree. Leading academics and excellent professors offer you what you need a a top-200 research university. We offer 11 English-taught Bachelor's programmes and 35 English-taught Master’s programmes with many specialisations which will give you the necessary skills and insights into research and practice within your own subject area. You will benefit from our personal teaching style, our top research institutes, and a green and friendly student city. Minimer