LLM i Tvistbilæggelse

Generelt

Program beskrivelse

LLM i Tvistbilæggelse betragtes som det førende program i tvistbilæggelse og giver eleverne størst fleksibilitet i deres tvistbilæggelsesuddannelse. Dette 26 enhedsprogram er struktureret med en balance i teori og praksis; eleverne vil fokusere på en række ADR-mekanismer, herunder forhandling, mægling og voldgift, samt få praktik gennem det nødvendige mediationsklinik og eksternship-program.

Studerende kan følge en mere generel uddannelse uden en koncentration eller erklære en koncentration i mægling, voldgift eller retssager.

Tilgængelige koncentrationer

Mægling

Studerende i LLM i Tvistbilæggelse kan forfølge en koncentration i Mægling. Denne koncentration vil give eleverne mulighed for at bruge deres valgfag til at fokusere på aspekter af mæglingsprocessen.

Studerende i mæglingskoncentrationen bliver bedt om at erklære deres koncentration inden eksamen og skal indeholde tre af nedenstående kurser:

 • Avanceret mægling
 • Mediation Clinic
 • Tværkulturelle konflikter og tvistbilæggelse
 • Skilsmisse og familiemægling
 • Miljø- og offentlig politik Tvistbilæggelse
 • Udvalgte problemer i tvistbilæggelse: Forladelse, Tilgivelse og Forsoning
 • Tilknyttet speciale eller uafhængig undersøgelse med rådgiver godkendelse

Voldgift

Studerende i LLM i Tvistbilæggelse kan forfølge en koncentration i voldgift. Denne koncentration giver eleverne fleksibilitet til at afbalancere både indenlandske og internationale voldgiftsemner.

Studerende i voldgiftskoncentrationen bliver bedt om at erklære deres koncentration inden eksamen og skal indeholde tre af nedenstående kurser:

 • Voldgiftsloven eller voldgiftspraksis og advocacy
 • International kommerciel voldgiftsteori og doktrin
 • International handelsvæsenprocedure og praksis
 • Internationale investeringstvister
 • Voldgiftsloven og Værdipapirindustrien
 • Tilknyttet speciale eller uafhængig undersøgelse med rådgiver godkendelse

Retssager

Studerende i LLM i Tvistbilæggelse kan forfølge en koncentration i retssager. Denne koncentration fokuserer på at forstå den amerikanske retlige proces og giver eleverne mulighed for at tage traditionelle praksisorienterede lovkurser.

Studerende i litigation Concentration vil blive bedt om at erklære deres koncentration inden eksamen, og skal indeholde tre af de følgende kurser:

 • Prøvepraksis og afvikling
 • Prøvepraksis
 • Avanceret prøvepraksis
 • Appellate Advocacy
 • Komplekse retssager
 • International Ligation
 • Lawyering Process
 • Tilknyttet speciale eller uafhængig undersøgelse med rådgiver godkendelse

Hvorfor Få en LLM fra Pepperdine?

Kvalificer for NY eller CA Bar mens du fokuserer på ADR

Med den øgede anvendelse af tvistbilæggelse vælger flere internationale advokater og dommere at specialisere sig i forhandlinger, mægling eller voldgift, samtidig med at de opfylder kravene til at deltage i California eller New York Bar eksamen

Et Executive Format, der tilbyder fleksibel planlægning

Med kurser, der er tilgængelige i en uge, to-weekend og det traditionelle helårsformat, kan fagfolk på området forfølge programmet på deltid eller på fuld tid i et tempo, der matcher deres travle tidsplan.

Nu tilbyder LLM til JD Transfer Program

Pepperdine LLM studerende har nu mulighed for at ansøge om JD-programmet som overføringsstuderende uden at tage LSAT.

Summer Legal English Training Program

Dette fire-ugers træningsprogram er designet til at styrke juridisk talende, lytte-, læsnings- og skriveevner for ikke-modersmålere, og vil møde i fire uger i juli.

Award Winning Dispute Resolution Education

Ud over amerikanske nyheder

Oversæt teori til praksis

Få praktisk erfaring med at lære at forhandle, mægle og voldgive. Studerende har mulighed for at udvikle deres færdigheder med at formidle reelle sager gennem de kliniske og eksterne programmer.

Mest omfattende Dispute Resolution Curriculum

Pepperdine tilbyder den mest omfattende læseplan med over 50 forskellige tvistbilæggelsesforløb for certifikat, master og LLM i Tvistbilæggelsesprogrammer, herunder flere tvistløsningsklinikker og eksterne skibe.

Stipendier

På grund af sin forpligtelse til adgang til uddannelse har Straus Institute traditionelt tilbudt generøse stipendier til studerende baseret på fortjeneste og behov, og vi er stolte af at fortsætte med at tilbyde stipendier gennem 2019. Alle studerende overvejes til delstipendier på ansøgningsstedet uden nogen Yderligere dokumentation er nødvendig. Derudover tilbyder Straus Institute et fuldt studieundervisning pr. Akademisk år.

Verdens største konfliktløsningsbibliotek

Pepperdine er hjemsted for American Arbitration Association Library og Information Center Collection. AAA Library blev grundlagt i 1954 og er den største samling af konfliktmaterialer med over 24.000 titler.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law ... Læs mere

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law career the way no other school can by exploring our unique attributes. Minimer