Kursusoversigt

LLM i LegalTech sætter dig i spidsen for et hurtigt voksende felt og åbner spændende karrieremuligheder for at udnytte teknologiens magt i det juridiske erhverv.

Kunstig intelligens og relaterede teknologier spiller en hurtig stigende rolle i juridisk praksis. Dette innovative og aktuelle kandidatuddannelse giver dig evnerne til at forstå og omfavne denne nye teknik, til at innovere og implementere 'LegalTech' i praksis.

Du vil undersøge, hvordan teknologier som kunstig intelligens (AI) og Blockchain påvirker juridiske tjenester. Du vil også have mulighed for at arbejde med AI-systemer, udvikle LegalTech-apps og -løsninger, at blive behageligt med at arbejde med Big Data og forstå de juridiske og lovgivningsmæssige udfordringer forbundet med teknologi.

Hvorfor LegalTech i Swansea?

Som ph.d.-studerende ved Hillary Rodham Clinton School of Law vil du være en del af en globalt anerkendt advokatskole med et blomstrende akademisk miljø, der er forpligtet til at være fremragende i undervisning og forskning, og tilbyde en enestående studerendeoplevelse.

Swansea University er ranket 26. i Storbritannien for forskningskvalitet og 22. for forskningspåvirkning (REF 2014)

Din LegalTech-oplevelse

Du får viden og erfaring med at udvikle dig til en advokat eller juridisk servicemedarbejder fra det 21. århundrede, der er i stand til at implementere forskellige teknologier til at hjælpe med juridisk praksis og til at drive innovation på tværs af erhvervet.

Du lærer også gennem:

 • Gæsteforelæsninger af eksperter i LegalTech;
 • Arbejdspladslæring gennem frivilligt arbejde og / eller placeringer;
 • Inddragelse i samarbejdende forskningsprojekter med forskningspartnere;
 • Engagement med skolens Center for Innovation and Entrepreneurship in Law (CIEL).

Du vil opdage, hvordan kunstig intelligens anvendes til loven, og hvordan loven anvendes til AI.

Du lærer AI-koncepter og arbejder med AI-værktøjer til at udvikle dine egne LegalTech-løsninger, få erfaring med at arbejde med Big and Small Data og anvende din viden i praktiske øvelser.

Kurset giver dig en række færdigheder og oplevelser, der supplerer din juridiske viden og giver dig indsigt i, hvordan computertankegang kan relateres til juridiske processer.

LegalTech beskæftigelsesmuligheder

Kandidater fra LLM i LegalTech er godt positionerede til at stimulere og belønne muligheder. Din fremtid kan ligge i en traditionel eller specialiseret rolle som:

 • Jurist
 • Juridisk dataforsker
 • Juridisk ingeniør
 • Juridisk projektleder
 • Juridisk risikostyring
 • Juridisk teknolog

Adgangskrav

Hvis du er lidenskabelig for juridisk teknologi, vil vi høre fra dig!

Kurset er rettet mod kandidater og praktikere, der arbejder på alle niveauer i det juridiske erhverv. Studerende på dette program forventes ikke at have tidligere erfaring med kodning eller arbejde med teknologi.

Vi byder velkommen ansøgninger fra potentielle studerende fra hele verden. Ideelt set har du en 2: 1 grad i loven, selvom vi overvejer kandidater med en 2: 2 baseret på deres generelle og individuelle modul præstation. Kandidater med relevant erfaring opfordres også stærkt til at anvende.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, har du brug for et acceptabelt bestået i en godkendt engelsk sprogkvalifikation som f.eks. IELTS-testen (med en samlet score på mindst 6,5 og mindst 6,0 i hver komponent).

Karriere og beskæftigelsesegnethed

Karriere og beskæftigelsesevne Swansea Employability Academy (SEA) vil støtte dig på hvert trin i din karrierejse, der hjælper dig med at skabe en lys fremtid.

Vores karrierestøttetjenester omfatter:

 • Arbejdsplads workshops, arbejdsgiverforedrag, skræddersyede arrangementer og karriere messer
 • Individuel rådgivning og vejledning fra professionelt kvalificerede karriere rådgivere
 • Hjælp med at finde job, praktikophold, praktikpladser og frivilligt arbejde
 • Adgang til informationsressourcer på en bred vifte af karriereforvaltningsemner
 • Finansiering til støtte for praktikophold og Studenterforeningen / Klub events.

Vi giver også hjælp og råd til Swansea University Alumni i op til to år efter du har afsluttet.

Anvendelighed på School of Law

School of Law tager en proaktiv tilgang til at forbedre kandidatansætteligheden med en dedikeret ansættelses- og placeringsansvarlig. Skolen tilbyder en række lokale, nationale og internationale arbejdspladser, professionelle kurser, rådgivning og støtte til at hjælpe dig med at udvikle de færdigheder, der kræves for at nå dine ambitioner.

Vores kandidater går videre til en lang række karrierer, som inkluderer at være en:

Advokat, juridisk ingeniør, juridisk projektleder, juridisk dataforsker, juridisk risikostyring, juridisk teknolog.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 7 flere kurser fra Swansea University »

Senest opdateret September 4, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
15,400 GBP
UK / EU: 7000 GBP. International: 15.400 GBP. (Fuld tid)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato