LLM i International Financial

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Udvikle din globale juridiske karriere med en online LLM fra The Dickson Poon School of Law, en af verdens førende lovskoler.

Den Internationale Finansielle

I dag er handelens og økonomiens verden domineret af global handel og den frie strøm af kapital og investeringer. Juridisk praksis udvikler sig konstant og tilpasses til nye produkter, nye markeder og nye teknologier. Finansiel innovation blomstrer inden for en stadigt voksende ramme for finansforordningen, hvilket resulterer i fremkomsten af nye markedsaktører, nye finansielle produkter og nye handelsmetoder.

For at begå disse fænomener begrebsmæssigt skal vi anvende vores traditionelle juridiske teknikker på innovative måder og opfinde ofte en ny retlig mekanisme, som bedre passer til vores globale økonomiske virkelighed. Dette kræver, at advokater trækker på en lang række juridiske kilder - indenlandske, internationale og tværnationale - samt udnytte en tværfaglig tilgang til loven, baseret på økonomiens og økonomiens indsigt.

Denne lovmestere i juridik grad undervises 100% online, hvilket betyder at du kan fremme din uddannelse uden at tage en pause fra arbejde, og du kan tilpasse dine studier omkring dine livsforpligtelser. Du kan drage nytte af den verdensberømte undervisning i King's College London, uanset hvor du er i verden.

Kurset er designet til studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for finansiel eller handelsret og ville være ideel for advokater, der ønsker at øge deres forståelse af handel og økonomi, som domineres af global handel og kapitalens frie strøm og investeringer. Det ville også være af interesse for folk, der arbejder i økonomi og forretning, hvis rolle har et juridisk fokus.

Kursedetaljer

Online International Financial

Programmet vil:

  • Giv dig en detaljeret viden og forståelse af en række områder inden for finans og handelsret (juridiske begreber, værdier, principper og regler) ud fra perspektiverne engelsk, europæisk, international og tværnational lovgivning.
  • Udstyre dig med et kendskab til de grundlæggende principper for økonomi og deres relevans for selskabsret. Dette er vigtigt for alle, der ønsker at forfølge en karriere inden for international handels- og finanslovgivning.
  • Giv en fremtidsorienteret tilgang til at forstå den kommercielle realisme, som påvirker de juridiske beslutninger, som virksomhederne skal gøre i vores globale økonomi, og bidrage til at udvikle kritisk bevidsthed om aktuelle problemer inden for en række områder af finansiel og handelsret.
  • Kritisk vurdere driften og funktionen af de moderne finansielle markeder ved at dække både den tekniske og juridiske side af den måde, hvorpå forskellige finansielle instrumenter udstedes, besiddes og handles.

Den er baseret på den mest avancerede juridiske tænkning, der stammer fra erfaringerne fra store retssystemer og internationale og tværnationale lovordninger. Du vil nyde godt af The Dickson Poon School of Laws banebrydende tværnationale juridiske perspektiv i juridisk forskning og undervisning.

Rangeret først i Det Forenede Kongerige for forskningspraksis (Research Excellence Framework 2014) og en af de 10 bedste britiske skoler i verden, giver vores akademikere avanceret juridisk undervisning i et intellektuelt strengt og stimulerende miljø. Få en kandidatgrad i lov fra King's College London og forbedre dine karrieremuligheder.

Adgangskrav

En 2: 1 æresbevisning grad (eller oversøiske tilsvarende) i lov, eller i en grad med 70% lov indhold eller i Graduate Diploma i loven.

Hvis du har en høj 2: 2 (dvs. 57% -59%) i lov eller i en grad med 70% lovindhold og mindst 3 års erhvervserfaring i loven, vil din ansøgning blive overvejet.

Professionel erfaring. Ansøgere, der har opnået en 2: 1 eller derover i en ikke-juridisk grad (dvs. økonomi eller forretning) vil blive overvejet for dette program, forudsat at de har mindst 3 års erhvervserfaring i loven (dvs. dem, der arbejder i en lov firma som praktiserende advokat eller dem der har bestået bar eksamen og arbejder som praktiserende advokat). Ekstraordinære kandidater med stor erhvervserfaring, som er tæt knyttet til loven, men ikke materielt lovlige (f.eks. Kontraktledere) kan også overvejes.

Udtalelser

Mit arbejdsliv er ekstremt travlt. Jeg rejser meget og skal også bruge tid hjemme hos min familie. Jeg vidste, at jeg måtte jonglere disse og på en eller anden måde passe kurset imellem andre forpligtelser. Uanset om du er hjemme eller arbejder, kan du få adgang til kurset når som helst. Dette kursus er designet på en måde, der passer til mit arbejde og personlige liv, og derfor valgte jeg det.

- Salio, King's Online student

Karriereudsigter

Ved Kings, vil du indgå i en af verdens mest konkurrencedygtige studerende og deltage i en arv af kandidater, der er søgt ud af nogle af de førende arbejdsgivere på området. Dickson Poon School of Law har stærke forbindelser med nogle af verdens førende juridiske firmaer og internationale arbejdsgivere. En King's College London LLM giver dig mulighed for at studere sammen med andre juridiske fagfolk rundt omkring i verden og forbedre dine karrieremuligheder.

Den Internationale Finansielle

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Læs mere

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Minimer