LLM i International Business Law

Generelt

Program beskrivelse

Der er stor efterspørgsel efter internationalt sindede advokater. LL.M. i International Business Law er designet til at uddanne sofistikerede, globalt orienterede, teknologikyndige, afrundede advokater, der vil yde værdifulde bidrag i organisationer, der opererer i meget komplekse internationale transaktioner og operationer. Dette holistiske program forbereder den næste bølge af dagens juridiske fagfolk til at sætte et varigt præg på verdenscenen.

LL.M. i International Business Law giver dig mulighed for at tage en forretningsmæssig tilgang til styring af globale juridiske transaktioner. Bortset fra at opleve IE's forskellige og dynamiske miljø på campus, får du muligheden for at deltage i verdensomspændende udvekslinger og juridiske ventureklinikker. I Madrid hjælper vores praktiske, sagsbaserede metodologi dig med at komme i kontakt med store globale virksomheder, internationale advokatfirmaer, organisationer, myndigheder og offentlige enheder eller ngo'er.

Desuden giver dette program studerende mulighed for at studere amerikansk lov og få de nødvendige legitimationsoplysninger for at gøre global praksis til virkelighed. Vores partnerskab med BARBRI, den største bar review kursus i USA gør det muligt for vores studerende at kvalificere sig som advokater til at kombinere deres LL.M. program med amerikansk lov kurser, der vil forberede dem til at bestå California bar eksamen og kvalificere sig som en amerikansk advokat.

Hurtige fakta

 • Format: Fuldtid - På campus
 • Indtagelse: oktober
 • Campus: Madrid
 • Sprog: Engelsk
 • Længde: 10 måneder
 • Admissionsperiode: Rolling admissions proces

LL.M. i International Business Law er for etablerede, internationalt drevne fagfolk med et gennemsnit på tre års erfaring.

På udkig efter at tage deres færdigheder og erfaringer til et globalt niveau ved at få ny indsigt og perspektiver, der giver dem mulighed for at opnå succes eller løse klientproblemer effektivt og effektivt.

At blive en hovedspiller på verdensscenen i en af følgende professionelle roller:

 • Associate (LLP)
 • Analytiker
 • Udenlandsk associate
 • Advokat
 • Junior Associate
 • In-house advokat
 • Manager i Corporate Legal Area
 • En forandringsvirksomhed inden for corporate finance sektoren

Udvid dine karrieremuligheder globalt

Da vi lever i en stadig mere globaliseret, indbyrdes afhængig verden og efterspørgslen efter juridiske fagfolk, som forstår arbejdet og kompleksiteten i mere end et retssystem, fortsætter med at vokse, er vi nødt til at uddanne jurister med et globalt tankegang.

På IE Law School er vi forpligtet til at fremme global juridisk uddannelse, så advokater kan forfølge karriere internationalt, på tværs af forskellige retssystemer, og forvalte grænseoverskridende transaktioner og multijurisdiktionelle spørgsmål.

For at overbygge kløften har vi samarbejdet med BARBRI, nummer et bar undersøgelsesundersøgelseskursus i USA, for at give vores LL.M. studerende kvalificeret som advokater chancen for at tage california bar eksamen og blive kvalificeret til at praktisere lov i usa. BARBRI har været rangeret som nummer 1 bar review kursus takket være sine innovative og fleksible studieværktøjer. For de BARBRI internationale studerende, der gennemførte 80% eller mere af den personlige studieplan, bestod 76% af barprøven.

Vores partnerskab med BARBRI giver eleverne mulighed for at studere amerikansk lov og erhverve de nødvendige legitimationsoplysninger for at gøre global praksis til virkelighed. BARBRIs International Bar Preparation Program er designet med tilpasningsevne i tankerne; Nærmere bestemt er det designet til at hjælpe ikke-amerikanske og kvalificerede advokater til at passere USAs mest vanskelige barundersøgelse.

Programmet

MBA-modulet giver studerende et bredt kendskab til de grundlæggende elementer i forretningsstyring og strategi og giver studerende mulighed for at optjene et Certificate of Business Administration fra IE Business School ud over LL.M. grad. LL.M. i International Business Law forbereder de studerende til at administrere globale juridiske transaktioner med en forretningsstrategi ved at tilvejebringe en international oplevelse fuldt ud med verdensomspændende udvekslinger, juridiske venture klinikker og en praktisk case-metode anvendt til store globale virksomheder, internationale advokatfirmaer, organisationer, regering og offentlig sektor eller ngo'er. Denne LL.M. giver studerende mulighed for at overskride de juridiske grænser for at klare sig i et globalt system.

En berigende læringserfaring

LLM i International Business Law er designet til at omdanne studerende til globale advokater, som er problemløsere og forretningsstrateger. Gennem MBA-modulet, International Immersion Weeks, Moot Courts og Venture Law Clinic forlader vores studerende forberedt på at arbejde side om side med kunder og være de næste ledere inden for juridisk praksis og innovation på globalt plan.

Bruxelles Immersion Week

Studerende mødes med lederne af Konkurrencepraksis hos verdens prestigefyldte internationale firmaer og de interne afdelinger i globale virksomheder. For at klare det, udsætter turen studerende for den europæiske politiske maskine med besøg i lobbyister og møder med Europa-Kommissionens tilsynsmyndigheder selv.

London Immersion Week

Studerende udsættes for det lovlige marked for verdens finansielle kapital. Vi tager et forreste sæde på Londons juridiske markedsplads, hvor vi samarbejder med Londons fremtrædende advokater og diskuterer deres praksis og det skiftende landskab inden for finans, international ret og juridiske tjenester i London.

Wien Moot Court Konkurrence

Under påskeferien rejser fire studerende til Wien, Østrig, for at konkurrere i en simulering af en voldgiftshørelse i Willem C. Vis International Kommersielle Skilsmissesamlingskonkurrence, en af de største og mest anerkendte moot court-konkurrencer i verden.

Senest opdateret Sep 2019

Om skolen

Explore a different way of understanding law that prepares you for the world, whatever it may be.

Explore a different way of understanding law that prepares you for the world, whatever it may be. Minimer
Madrid , Segovia + 1 Mere Mindre