LLM i International Business Law (med valgfri Professional Placement)

Generelt

Program beskrivelse

Hvorfor studere dette program?

LLM International Business Law er tilgængelig for studerende fra både juridisk og ikke-juridisk baggrund. Vores studerende har typisk været jurister, erhvervskandidater, jurister og personer, der arbejder inden for kommercielle områder både nationalt og internationalt. Inden for industrien er international forretningslov et hurtigt foranderligt og stadig mere komplekst område.

Dette postgraduate kursus giver eleverne analytiske og reflekterende færdigheder og ekspertise inden for international forretningslovgivning. Det giver en lærerig oplevelse, der gør det muligt for eleverne at udvikle deres akademiske evner og forbedre deres præstationer i beskæftigelse og videreudvikle deres karrieremuligheder. Det giver den vellykkede kandidat en anerkendt postgraduate kvalifikation i International Business Law.

En vigtig del af dette kursus er, at der tilbydes moduler i International Commercial Arbitration og International Commercial Mediation, som kan føre til yderligere kvalifikationer.

Studerende, der er registreret på LLM i International Business Law med Professional Placement, der med succes sikrer en placering, vil gå videre til år to. Dette giver eleverne praktisk erfaring med at arbejde i et forretningsmæssigt lovrelateret miljø.

Studerende, der er registreret til LLM i International Business Law med Professional Placement, skal sikre og med succes gennemføre Professional Placement Module gennem hele deres andet år.

Obligatoriske moduler

 • afhandling
 • Advanced Legal Systems
 • WTO-lov og politik
 • International handelsvæsen
 • International Commercial Litigation

Plus to valgfrie moduler

(Underlagt tal)

 • EU-lovgivning om det indre marked
 • International Intellektuel Ejendomsret
 • Bank- og finansforordning
 • Uafhængigt forskningsprojekt
 • International Corporate Governance
 • International Commercial Mediation
 • EU Handelsret og Politik

Læringsmiljø

For online studerende er undervisning og læring overvejende gennem ugentlige synkron og asynkron online workshops. Til campusbaserede studerende er der ugentlige workshops, der finder sted på onsdage. Læringsethos er at trække på omfanget og erfaringerne i vores mangfoldige elevkohorte

Vores omfattende e-lov bibliotek facilitet giver adgang til mange juridiske og akademiske kilder inden for og uden for jurisdiktion.

Kurset understøttes af universitetets webbaserede Blackboard-facilitet med IKT en integreret del af programmet. Universitetet abonnerer på omfattende elektroniske juridiske databaser og tidsskrifter, mens alle studerende er registrerede brugere af UCLan's netværk med et dedikeret netværksrum, der er tilgængelig eksternt.

Adgangskrav

 • En bachelorgrad med æresbeviser på lavere 2. klasse eller derover eller en faglig kvalifikation anses for at være tilsvarende.
 • Andre kvalifikationer eller specifik træning og / eller erfaring kan også overvejes, hvis ansøgeren er i stand til at påvise hans / hendes egnethed til kurset og fremlægge bevismateriale efter omstændighederne.
 • Hvor engelsk ikke er ansøgerens første sprog end en score på 6,5 på IELTS (uden individuel komponent under 6,0) eller tilsvarende.
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff in ... Læs mere

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff include internationally renowned research experts, award winning teachers and legal professionals with extensive practical experience. Minimer