LLM i International Banking and Finance Law

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Dette er et karakteristisk program, der giver en omfattende postgraduate study-pakke inden for bank- og finanslovgivning.

Programmet giver dig mulighed for at udvikle viden og færdigheder i forhold til de lovbestemmelser, der regulerer de finansielle og kapitalmarkeder i Storbritannien, såvel som på et globalt niveau. Det giver dig muligheden for at lære om de internationale regulatoriske rammer, som banker og andre finansielle institutioner opererer i, samt kommercielle økonomiske problemer, såsom den juridiske ramme for internationale syndikerede lån, obligationer, obligationer, sikret kredit og insolvens.

Du vil undersøge og anvende de komplekse regler i bank- og finanslov på nye problemer og virkelige og hypotetiske scenarier.

Forskning og faglig indsigt

LLM International Banking and Finance Law tilbydes inden for det dynamiske Center for Business Law and Practice med alle de faciliteter, som et førende forskningsledet universitet tilbyder. Dette inkluderer muligheder for fritidsaktiviteter, der forbedrer overførbare færdigheder og udvikler din viden om lovens indflydelse i hele verden.

Center for Business Law and Practice tilbyder en bred vifte af erfaring og ekspertise inden for en række områder, med forbindelser til erhvervslivet gennem for eksempel Advisory Board, der inkluderer praktikere blandt sine medlemmer. Industrielle og professionelle talere deltager regelmæssigt i konference- og seminararrangementer, som du opfordres til at deltage i.

Centret inkluderer blandt sine internationalt anerkendte forskere, og et antal lærere er kvalificerede inden for det juridiske erhverv.

Kursusindhold

Obligatoriske moduler studeret hele året giver dig muligheden for:

 • Udforsk katalysatorer og konsekvenser af moderne bankkriser.
 • Undersøg internationale tilgange til banktilsyn.
 • Oplev den juridiske proces, der er involveret i reguleringen af banker.
 • Undersøg syndikerede udlån og udstedelse af obligationer på de internationale kapitalmarkeder.

Alle disse emner undersøges fra et internationalt perspektiv og fokuserer ikke blot på engelsk lov. Disse moduler giver dig også mulighed for at finpudse dine juridiske forsknings- og skrivefærdigheder, som du vil kunne demonstrere i din afhandling - et uafhængigt stykke forskning om dit valgte emne.

Du vil også drage fordel af vores Support in Academic and Personal Development-program. Dette kører sammen med dit underviste akademiske program i semester et og er specifikt designet til at supplere skolens induktionsaktiviteter og løbende støtte til akademiske færdigheder til studerende, både britisk og international.

Den omfattende liste over valgfrie moduler betyder, at du kan udforske en bred vifte af relaterede emner af interesse for dig.

Hvis du er en deltidsstuderende, tager du fire obligatoriske og vælger to valgfrie moduler i dit første år. Derefter tager du det obligatoriske afhandlingsmodul og to valgfrie moduler i dit andet år for at afslutte dit program.

Kursusstruktur

Listen nedenfor viser typiske moduler / komponenter, der studeres og kan ændres fra tid til anden.

moduler

År 1

Obligatoriske moduler

 • Insolvensloven
 • International Banking Law: Lovgivningsrammen
 • International Banking Law: kapitalmarkeder og lån
 • Postgraduate Legal Research Færdigheder
 • afhandling

Valgfrie moduler (valg af typiske indstillinger vist nedenfor)

Du vælger 60 kreditter nedenunder:

 • Finansiel kriminalitet
 • Cyberlaw: Regulering af cyberspace
 • International e-handelslov
 • Alternativ konfliktløsning
 • International konkurrenceret
 • Corporate Law
 • Corporate Finance and Securities Law
 • Virksomhedernes sociale ansvar
 • Law and Economics of Business Regulation
 • International Corporate Governance
 • International lov om kredit og sikkerhed
 • Principper for international finansiel ret
 • International handelsfinansieret
 • International salgslovgivning
 • International skatteret og politik
 • Den internationale lov om udenlandske investeringer
 • Verdenshandelsorganisationens lov
 • Varemærker, geografiske indikationer, design og handelshemmeligheder
 • International økonomisk lov
 • Lovkonflikt i forretningstransaktioner

125925_54e3dd4b4f52ac14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722c7cd2914ec15a_1280.jpgjessica45 / Pixabay

Læring og undervisning

Vores obligatoriske og valgfrie moduler undervises gennem en række mindre gruppeseminarer og forelæsninger, afhængigt af modulet. Alle studerende mødes ugentligt i det første semester for træning af akademiske færdigheder. Støtte til afhandlingen ydes via to gruppesessioner, et antal en-til-en-møder og kommentar til udkast til arbejde.

Uafhængig undersøgelse er integreret i dette program - ikke kun for at forberede sig til undervisning, men til at udvikle forskning og andre kritiske færdigheder.

Vurdering

Bedømmelse foregår ved forskellige metoder, men involverer primært skrivning af et essay på op til 4.500 ord i slutningen af hvert modul. Vi vurderer afhandlingen gennem din indsendelse af et skriftligt stykke arbejde på op til 15.000 ord.

Adgangskrav

En bachelorgrad med en 2: 1 (Hons) i et beslægtet område.

Engelsk sprogkrav

IELTS 6,5 samlet, med ikke mindre end 6,0 ​​i en hvilken som helst komponent.

Forbedre din engelsk

Internationale studerende, der ikke opfylder de engelske sprogkrav til dette program, kan muligvis studere vores post-graduate engelsk kursus for at forbedre dit engelsksprogede niveau.

Dette præ-sessionelle kursus er designet med en progressionsrute til dit uddannelsesprogram, og du vil lære akademisk engelsk i forbindelse med dit fagområde.

Hvordan man ansøger

Ansøgningsfrister:

 • UK / EU-studerende: 31. juli
 • Internationale studerende: 31. juli

Hvis du agter at ansøge om finansiering, skal du indsende en ansøgning om et sted på dit valgte kursus mindst en måned inden en bestemt stipendfrist.

Gebyrer

Se vores hjemmeside for de nyeste gebyroplysninger.

Stipendier og økonomisk støtte

Hvis du har talent og drev, ønsker vi at du skal kunne studere hos os, uanset dine økonomiske forhold. Der kan være hjælp til studerende i form af lån og ikke-tilbagebetalte tilskud fra universitetet og regeringen.

School of Law tilbyder normalt et antal stipendier hvert år.

Karrieremuligheder

Det internationale bank- og finansieringsprogram gør det muligt for kandidater at forfølge karrierer, hvor succes bygger på evnen til at forstå, analysere og svare på udviklingen inden for international bank- og finanslov. De nyeste kandidater er gået videre med succesfulde karrierer i organisationer som Pinsent Masons, Fidelity International, KPMG, Alpha FMC og videre.

Programmet giver også et springbræt for yderligere forskningsprojekter. En række af vores studerende vælger at forblive hos os for at forfølge en forskerkarriere som ph.d.-studerende.

Karriere støtte

School of Law tilbyder karriere- og personlig udviklingsstøtte gennem skolens dedikerede ansættelsesmedarbejdere. Du kan booke en-til-en-aftaler med vores ansættelsesansvarlige hele året for at diskutere dine karriereambitioner og få råd om, hvordan du får mest muligt ud af din tid med os.

Skolen arrangerer også en række samfundsengagementer (pro bono) og arbejdserfaringsmuligheder, karriereudviklingsworkshops, gæstetalerarrangementer og karrieremesser gennem året. Disse muligheder giver dig mulighed for at udvikle nye færdigheder, forbedre dine karrieremuligheder og netværk med potentielle arbejdsgivere.

Ud over skolespecifik karrieresupport har du også adgang til universitetets prisbelønnede karrierercenter. Karrierecentret tilbyder en-til-en-aftaler, rådgivning om start af din egen virksomhed, karriererbegivenheder, mentorordninger og support med dit CV, ansøgninger og interviews.

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses.

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses. Minimer