LLM for udenlandske lovskolestudenter

Generelt

Program beskrivelse

LL.M. grad for udenlandsk lovskole akademikere er et etårigt fuldtidsuddannelse for studerende, der har en grundlov fra en anerkendt international lovskole. Studerende, der er indskrevet i dette uddannelsesprogram, skal afslutte 24 kredit timer inklusive den krævede to-kredit kursus i perspektiver af American Legal System. De resterende kurser er valgfrie og tilbyder en bred vifte af valg. Studerende har frihed til at vælge fra en bred vifte af klasser og kan designe deres LL.M. grad at opfylde deres behov og mål i at studere i USA. Studerende, der ønsker at tage en bar eksamen i Texas, New York eller Californien kan tage de nødvendige kurser for at kvalificere sig til at sidde for disse eksamener. Andre studerende vil måske specialisere sig i internationale studier eller på andre områder af loven.

21434_IMG_4238_1.jpg


Et primært mål for programmet er at forbedre den internationale studerendes juridiske færdigheder, så han eller hun kan blive en mere effektiv advokat og medlem af samfundet. I den henseende søger programmet at udvikle:

 • en værdsættelse af lovens rolle i national og international udvikling
 • Evnen til at identificere, gennem sammenlignende og internationale undersøgelser, politiske overvejelser af forskellige retlige regler
 • en påskønnelse af advokatens rolle i social og økonomisk forandring
 • juridisk analyse og problemløsning evne til at gøre det muligt for den studerende at imødekomme de komplekse behov i vores modem verden
 • en grundlæggende forståelse af det amerikanske retssystem, som studeret ud fra et komparativt perspektiv
 • en referenceramme til behandling af erhvervsmæssige og juridiske interesser i en tværnational ramme

Lær mere om SMU Dedman School of Law .

For at se en online LL.M. for udenlandsk lovskole akademikere optagelser brochure klik her

Hvordan man ansøger

Adgangskriterier

En ansøger om optagelse til LL.M. Grad til udenlandsk lovskole Kandidater skal være kandidat til en anerkendt udenlandsk lov skole. Ansøgerens bacheloroptegnelse skal demonstrere videnskabelig legitimitet. En ansøger for hvem engelsk er et andet sprog skal fremlægge bevis for en test af engelsk som et fremmedsprog (TOEFL) computerbaseret score på 233 eller en skriftlig score på 575. USA uddannede jurister kan ikke søge på dette uddannelsesprogram.

21437_SMU_Law_Graduation_2013_-_Thomas_Garza_Photography-230.jpg

Ansøgningskrav

Ansøgere til LL.M. programmer (for udenlandske lov akademikere, skat og general) skal indsende følgende:

 • personlig erklæring (herunder hvorfor du er interesseret i at komme ind på kandidatuddannelsen)
 • resume (curriculum vitae)
 • to anbefalingshenvisninger på engelsk (eller oversat til engelsk) fra dekanen fra ansøgerens lovskole og fra en lovprofessor
 • Bevis for færdigheder på engelsk (normalt en TOEFL computerbaseret score på 233 eller skriftlig score på 575) *
 • certificeret udskrift på engelsk af karakterer modtaget i lovskolen - udskrifter skal sendes direkte til Admissions Office fra dine skoler.
 • Bevis for økonomisk evne til at betale undervisning, gebyrer og alle andre udgifter under ansøgerens ophold i USA *
 • en nylig hoved og skuldre fotografi af ansøgeren

Internationale ansøgere, for hvilke engelsk ikke er modersmål, skal også tage test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL), administreret af Uddannelsesprøvetjenesten, PO Box 6151 Princeton, New Jersey 08541 (www.TOEFL.org). Resultatet skal indberettes til Admissions Office direkte fra Uddannelsesprøvetjenesten. Det er vigtigt, når du anvender det, du på TOEFL-formularen angiver kodenummer 6660, afdelingskode 03, for at sikre, at din score sendes til SMU Dedman School of Law . Den mindste acceptable TOEFL score er 575 eller tilsvarende. Studerende, hvis TOEFL-score ikke opfylder disse krav, kan ansøge om betinget optagelse, forudsat at den studerende har gennemført tilstrækkelig engelsk som et andet sprogkursus hos SMU eller en anden institution.

** Internationale ansøgere skal indgive personlig og bank certificering af tilstrækkelige økonomiske ressourcer til dækning af forventede undervisning, gebyrer, bøger og leveomkostninger. Disse certificeringer skal være i amerikanske dollars.

Ansøgningsfrist

Ansøgninger om LL.M. Programmer behandles løbende, begyndende i begyndelsen af ​​december. Det er i din bedste interesse at indsende din ansøgning så tidligt som muligt med al dokumentation. Ansøgninger vil blive accepteret på en ledig plads. Ansøgninger vil blive gennemgået efter afslutningen, og beslutninger vil blive truffet kort tid derefter.

Specialiserede kurser

SMU Dedman School of Law tilbyder en rig læreplan for at forbedre de internationale elevernes juridiske færdigheder til at blive en mere effektiv advokat. Mangfoldigheden og dybden af ​​de kurser, der tilbydes, findes i SMU Dedman School of Law kursuskatalog eller i kursusplanen .

Gradskrav

A) Studerende kan begynde deres studier i efterårstiden eller forårstiden. De skal deltage i et orienteringsprogram hos SMU Dedman School of Law i midten af ​​august (for efterår) eller i begyndelsen af ​​januar (forårsterminalen) hvert år inden klassens start.

(B) Studerende, der forfølger LL.M. grad for udenlandsk lov skolen kandidater skal færdiggøre 24 timers kredit fra kurser eller seminarer udvalgt i samråd med den studerendes fakultet rådgiver, der er tildelt under orientering. Fakultet medlemmer rådgiver kandidater til denne grad vil gøre alt for at skræddersy en studerendes studieplan til hans eller hendes specifikke kandidatmål. Alle studerende skal dog tage kurset om det amerikanske retssystems perspektiver. De vil normalt også tage et grundlæggende JD kursus som Kontrakter. SMU Dedman Law tildeler graden til de studerende, der gennemfører deres kurser med en gennemsnitskurs i alle kurser svarende til en C eller 1,70. En studerende modtager ikke kredit for et kursus eller et seminar, hvor hans eller hendes lønklasse er under D eller 1,00. Studerende, for hvem engelsk er et andet sprog, tillades yderligere tid til at afslutte skriftlige afsluttende prøver.

Stipendier

SMU Dedman School of Law vil typisk tilbyde nogle stipendier til de fleste af vores LL.M. studerende. Alle ansøgere behandles automatisk for delstipendier. Udover de delvise stipendier tilbyder vi nogle få stipendier. En særskilt ansøgning om disse stipendier er ikke nødvendig. For yderligere information kontakt venligst Office of Graduate Legal Programs via e-mail på bheine@smu.edu eller telefon på 214-768-2758 eller gratis på 1-888-768-5291.

Bar eksamen egnethed

Internationale studerende, der ønsker at praktisere lov i dette land og kvalificere sig til optagelse i baren i en af ​​staterne eller District of Columbia, bør gøre sig bekendt med barens adgangskrav i den særlige jurisdiktion, hvor de planlægger at praktisere. Bar adgangskrav varierer fra stat til stat. Nogle stater kræver, at ansøgere har en JD-grad, og andre vil kun kræve et bestemt antal studiepoeng fra en lovskole i dette land. Texas tillader nu kvalificerede udenlandskuddannede advokater, der har gennemført en LL.M. grad at sidde til Texas Bar undersøgelsen.

For fuldstændige regler om optagelse til staten Bar of Texas KLIK HER

For et faktaark, der opsummerer kvalificeringen af ​​udenlandske uddannede ansøgere og udenlandske advokater til at tage Texas Bar-undersøgelsen KLIK HER

21435_22519D_079_HR_RT1.jpg

Om

Grundlagt i 1925, er SMU Dedman School of Law en toprangeret tier-en privatretskole beliggende i Dallas, Texas, og ligger i et kvarter med træer, kun få minutter fra byens centrum. Etableret i 1949 har lovskolens kandidatuddannelsesprogrammer spillet en vigtig rolle i uddannelse af nogle af de førende ledere rundt om i verden. Vi er stolte af vores globale alumni netværk - mere end 2.000 kandidater fra 80 lande, der har fremtrædende stillinger i regeringen, retspraksis, erhvervslivet, retsvæsenet og juridisk uddannelse verden over.

SMU Dedman Alumni Network

Ekstraordinære Graduate Degree Programmer

SMU Dedman School of Law tilbyder kandidatuddannelser for både amerikanske og udenlandskuddannede advokater. LL.M. og SJD-programmer forbedrer karriere i den private praksis i lov, undervisning og offentlig service ved at undervise analyse og problemløsning færdigheder til at opfylde de komplekse krav i vores verden. Programmerne øger elevens forståelse af juridiske teorier og politikker, udvider elevens retlige horisonter og fremmer udviklingen af ​​juridiske forsknings- og skrivefærdigheder.

Studerende i livlig Dallas, Texas

SMU Dedman Law giver internationale studerende mulighed for at blive en del af et levende, forskelligartet, videnskabeligt samfund med fordelen af ​​at studere i Dallas - ikke kun et internationalt forretningscenter, men et dynamisk kulturcenter midt imellem øst og vestkyst i United Stater i en region kendt for sit milde, solrige klima. Dallas er den niende største by og Dallas / Ft. Værd atroplex udgør det fjerde største storbyområde i USA. Det er en sofistikeret by med et blomstrende arbejdsmarked, høj livskvalitet og relativt lave leveomkostninger. Det er et godt sted at bo og studere!

Globalt anerkendt fakultet

Fakultetet omfatter forskere og innovatører inden for en række områder, herunder forfatningsret, selskabsret, strafferet, miljølovgivning, sundhedslovgivning, intellektuel ejendomsret, national sikkerhedslovgivning, olie- og gaslovgivning, lov om offentlig interesse og skattelovgivning. Disse forskere inddrager regelmæssigt verden ved at optræde før kongreskomiteer, der arbejder med statslige og føderale reguleringsorganer og argumenterer for statslige og føderale domstole, arbejder sammen med virksomhedsledere og nonprofits og regelmæssigt optræder i medierne for at oversætte deres forskning eller tilbyde kommentarer til vigtige historier dagens. Studerende lov ved SMU giver eleverne adgang til en ekstraordinær fakultet engageret i rettidig og banebrydende forskning ofte informeret af mange års erfaring.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg

Læringserfaring

Udover vores forskellige læseplaner inviteres eleverne til at udnytte de mange aktiviteter uden for klasseværelset. På SMU Dedman Law vil din lærerfaring blive beriget gennem året rundt internationale konferencer og foredrag, der bringer fremtrædende internationale figurer til campus for at diskutere aktuelle globale juridiske spørgsmål. International LL.M. studerende tager klasser med amerikanske jd studerende og deltager i domstolsprogrammet - et program, der introduceres under orientering, hvor eleverne forbinder i små grupper med kollegekammerater, fakultet, elevledere, karriereådgivere og alumner for en fællesskabserfaring hele tiden på SMU Dedman School of Law . Et fakultet medlem vil fungere som din personlige akademiske rådgiver. Øvelse af advokater fra Dallas Bar Association International Law sektionen fungerer også som mentorer for vores studerende.

Internationalt fremtrædende alumni

Internationale kandidater fra SMU Dedman School of Law har påvirket hele verden. Vores internationale alumni netværk omfatter mere end 2000 kandidater i mere end 80 lande. Disse fagfolk kan findes på det højeste niveau af regering, juridisk praksis og forretning. SMUs internationale alumner repræsenterer et bredt spektrum af retssystemer, herunder dem fra Mellem- og Sydamerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, Indien, Sydøstasien, Kina, Mellemøsten og Stillehavsområdet. Vi stræber efter global geografisk mangfoldighed i vores studerende tilmeldinger og giver en høj grad af individuel opmærksomhed og støtte til hver international studerende.

Sobchok Sukharomna '81

Højesterets præsident, thailand

Dr. Shen Shiaoming '81

International Juridisk Konsulent for Mackenzie

Den ærede SM Krishna '59

Udenrigsminister for Indien (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

General Counsel, Chevron Europe, Eurasien og Mellemøsten Exploration

Moath Alhussain '11

Assoc. Rådgiver, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Tidligere amerikanske ambassadør i Mexico

Dr. Helmut Sohmen '66

Formand og formand, BW Group

Dr. Hassan Okour '07

Tidligere Dekan, Qatar Law School

Jinsung Lee '88

Retfærdighed, konstitutionelle domstolen i Korea

Yukio Horigome '71

Rettens højesteret i Japan

Hans Heppe'97

International Partner, Locke Lord LLP Honorary German Consul

Studieliv

Lovenskolen ligger på det nordvestlige hjørne af SMUs hovedcampus - med klasseværelsesbygningerne, administrationsbygningen og lovbiblioteket, der danner det såkaldte "Law Quad". Denne ideelle beliggenhed giver nem adgang til mange af SMUs vidunderlige studielessourcer, herunder spisningstjenester, et premier fitnesscenter og sundhedsvæsen.

21430_28439363.jpg

Senest opdateret Sep 2019

Om skolen

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Establi ... Læs mere

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Established in 1949, the law school's graduate degree law programs have played an important role in training some of the foremost leaders around the world. Minimer