Læs den officielle beskrivelse

LLM Sports Law

Sport er blevet stadig vigtigere som en forretning, og kan involvere betydelige økonomiske indsatser. Der er en stigende efterspørgsel efter passende kvalificerede sport jurister, og dette kursus er designet til at opfylde dette behov.

Om LLM Sports Law

Indflydelsen af ​​Storbritannien, EU og international lovgivning og regler i sporten er stigende, og dette kursus fokuserer på regulering af sport på en britisk og EU-plan. Du vil udforske områder som sport, jura og menneskekroppen og drage fordel af vores betydelige ekspertise på de relaterede områder i Sundhed og Immaterialret.

Hvorfor vælge LLM Sports Law?

 • Lær om Storbritannien, europæiske og internationale love og regler vedrørende sport, og forstå, hvordan sporten er ved at blive en stadig vigtigere forretning.
 • Drage fordel af vores ekspertise i Sports Law og de komplementære områder i Sundhed og intellektuel ejendomsret.
 • Opfyld den voksende efterspørgsel efter passende kvalificerede sport advokater og ledere.
 • Fuldtids- og deltidsansatte undersøgelse ruter.
 • Deltag en international sommerskole med mulighed for at udforske Law i en europæisk sammenhæng.
 • Stipendier til rådighed.
 • Enkelte moduler kan studeres for Continuing Professional Development (CPD) priser.

Moduler

Du vil studere seks underviste moduler efterfulgt af en afhandling. Core moduler:

 • European Sports Law og politik
 • Sport, Intellectual Property og handel
 • Sport, Lov og forordning
 • Sport, Lov og den menneskelige krop

Du vil også vælge to moduler fra et andet fagområde, undtagen olie, gas og minedrift lov.

Vurdering

I hvert tilfælde moduler bedømmes gennem et stykke naturligvis arbejde. Dette tager normalt form af en problem- eller essay-stil spørgsmål, men vil variere fra modul. Du kan indsende og modtage feedback på vurderinger i løbet af hvert modul.

Afhandlingen er 18.000 - 20.000 ord på et egnet emne efter eget valg og omfatter en-til-en vejledning med en vejleder, der er ekspert på dette område.

Hvordan kan jeg studere?

Det akademiske år for LLM kurser er opdelt i tre dele: to ti-ugers vilkår (Term Man løber fra begyndelsen af ​​det akademiske år, indtil juleferie, Term To mellem jul og påske) og sommerperioden.

Fuldtidsstuderende - som gennemfører kurset i løbet af et akademisk år - studere tre moduler i hvert semester og fuldføre afhandling i løbet af sommeren.

Deltidsstuderende - som gennemfører kurset over to akademiske år - studere tre moduler på tværs Vilkår One og Two i hvert år (seks i alt), der begynder arbejdet på at forske deres afhandling i løbet af første sommerperioden og færdiggøre det under den anden.

På fuld tid og deltid modes moduler bliver undervist i hele ugen. Afhængigt af dit skema, du kan forventes at deltage på mere end én dag. Moduler kan undtagelsesvis omlagt på grund af kursus behov.

Seminarer ledes af akademikere, men vil normalt kræve, at du til at foretage omfattende guidede forberedende arbejde og vil ofte indebære korte præsentationer eller andre bidrag.

Adgangskrav

Jurister

Du skal bruge en god grad i jura (2,2 eller derover), eller, en udmærkelse grad i et andet fag plus enten CPE (Common Professional Examination) eller GDL (HD i lov) konvertering kvalifikation.

Ikke-Law kandidater

Ansøgere fra andre discipliner vil blive hilst velkommen i passende omstændigheder, især hvis de har erfaring på området, selv om ikke som advokater.

Engelsk sprogkrav

Internationale studerende skal vise at de har tilstrækkeligt kendskab til skriftlig og mundtlig engelsk, før du starter på kurset. Vi kræver normalt en af ​​følgende:

 • IELTS 6,5 med et minimum på 5,5 i hver færdighed
 • en tilsvarende engelsk kvalifikationer.
Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Nottingham Trent University - Nottingham Law School »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
6,500 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019