LLM Skattelov

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

LLM i skattelov

Lovenskolen har en lang tradition for styrke inden for føderal beskatning. Den graduate beskatning program, for heltids-eller deltidsstuderende, er et omfattende, avanceret uddannelsesprogram designet til advokater, der har til hensigt at specialisere sig i skattepraksis. Det fokuserer ikke kun på teknisk styring af skattelovgivningen, men også på bredere spørgsmål om skatte- og skattepolitik. De fleste af kurser i læseplanen giver undervisningsniveau instruktion i emner, der typisk ikke er adresseret i JD niveau skattekurser. Derudover udvikler avancerede kurser dybdegående, praksisorienteret ekspertise.

Kurser undervises af lovskolens fakultet og af adjungerede professorer og undervisere, der er erfarne, praktiserende skatte specialister i advokatfirmaer i Dallas-området og corporate law afdelinger. For at imødekomme beskæftigede studerende tilbydes mange skattekurser om morgenen, om eftermiddagen og om aftenen.

21432_Prof._Hanna.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Gradskrav

For at modtage LL.M. (Beskatning) grad skal den studerende opfylde alle følgende krav:

(A) Ophold i Juridisk Skole for ikke mindre end to vilkår, hvis en fuldtidsstuderende og ikke mindre end tre vilkår hvis en deltidsstuderende. Heltidsstuderende i dette program kan begynde deres studier i efterårstiden eller forårstiden.

(B) Afslutning af 24 semestertimer i kurser, seminarer eller forskning og skrivning. Af disse 24 mandatider skal 18 kredit timer være i beskatningsområdet. Obligatoriske kurser er skat regnskab, skat og fiskale politik, og skat praksis og fagligt ansvar. Efter forudgående godkendelse fra Udvalget for Graduate Juridiske Studier kan en studerende tage fire af de nødvendige 24 semestertimer i kandidatuddannelserne fra Dedman College (SMU's humanistiske og naturvidenskabelige skole), i Perkins Theology School eller i Cox School of Forretning. Den studerende får lovskolekredit ved afslutningen af ​​alt arbejde til instruktørens tilfredshed, men karakteren beregnes ikke i elevens lovskole gennemsnit. Den studerende kan have lov til at foretage en rettet undersøgelse for et til tre timers godkendt papir, hvis han eller hun kan få en fakultetssponsor.

(C) En studerende ind i programmet skal have et gennemsnit på C eller 2,00 på alle kurser er taget. Den krævede GPA på C eller 2,00 skal opnås i de første 24 kredit timer. En studerende modtager ikke kredit for et kursus eller et seminar, hvor hans eller hendes lønklasse er under D eller 1,00.

(D) Afslutning af alle krav inden for 36 måneder fra datoen for den første indskrivning som kandidatstuderende. En kandidat, der løbende er indskrevet som deltidsstudent, har dog 60 måneder til at fuldføre alle krav.

21436_HSJ_82242.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Hvordan man ansøger

Adgangskriterier

Optagelse til dette program sker ved valg. En ansøger om optagelse i LL.M. i beskatningsuddannelse skal have en JD-grad. Hvis du ansøger om dette program, og du er en international studerende, skal du også overholde optagelseskriterierne for LL.M. til kandidater i udenlandsk advokatskole.

Ansøgningskrav

Ansøgere til LL.M. programmer skal indsende følgende:

 1. afsluttet ansøgning,
 2. personlig erklæring,
 3. résumé (curriculum vitae),
 4. to anbefalelsesbreve på engelsk,
 5. 75 refunderes ikke-refunderbart ansøgningsgebyr, der skal betales til SMU Dedman School of Law , som vil blive frafaldet for internationale studerende, der anmoder herom, og
 6. certificerede bachelor- og advokatskoletranskrips.

Udskrifter skal sendes direkte til SMU Dedman School of Law Office of Graduate Legal Studies fra dine skoler.

Internationale ansøgere

Ansøgere, hvis engelsk ikke er det primære sprog, skal tage testen af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) eller International English Language Testing System (IELTS). Der er information om de to test fra www.ets.org eller www.IELTS.org. SMUs institutionskode for TOEFL er 6660, afdelingskode 03. Der er ingen institutionskode for IELTS. TOEFL- eller IELTS-score skal rapporteres direkte til SMU.

Ansøgningsfrist

Ansøgninger til LL.M. programmer behandles løbende. Det er i din bedste interesse at indsende din ansøgning så tidligt som muligt. Ansøgere om indrejse i efteråret (august) skal være poststemplet inden 1. april. Al underlagsdokumentation skal være modtaget senest 15. april.

Ansøgninger om indrejse i foråret (januar) skal være poststemplet inden 1. oktober. Al underlagsdokumentation skal være modtaget inden 15. oktober. Sidste ansøgninger accepteres fra sag til sag. Ansøgninger vil blive gennemgået, når de er afsluttet, og beslutninger træffes kort derefter.

Specialiserede kurser

Den følgende liste illustrerer mangfoldigheden og dybden af ​​kurser, der tilbydes på Dedmans juridiske skole inden for beskatning og beslægtede områder. Ansøgere bør dog bemærke, at lovskolen ikke tilbyder alle disse kurser og seminarer hvert semester eller endda hvert år. Andre relaterede kurser, der ikke er angivet nedenfor, kan også tilbydes hvert år på et enkelt tidspunkt.

 • Avanceret Corporate Taxation
 • Corporate Planning
 • Corporate Taxation
 • Criminal Tax Fraud
 • Direkteforskning i beskatning
 • Estate, Gave og Indkomstskat af Tillid og Estates
 • Ejendomsplanlægning og praksis
 • Forbundsskatteprocedure I og 11
 • International Skat I
 • International Skat 11
 • Juridisk regnskab
 • Partnerskabsskat
 • Statlig og lokal beskatning
 • Skatteregnskab
 • Skattepraksis og fagligt ansvar
 • Beskatning og finanspolitik
 • Beskatning af udskudt kompensation
 • Beskatning af professionelle og nært beslægtede selskaber
 • Beskatning af ejendomsdisponeringer
 • Wills og Trusts

Lær mere om SMU Dedman School of Law

Økonomisk støtte

SMU Financial Aid Office er til rådighed for at hjælpe studerende med at opnå studielån.

Stipendier

SMU tildeler et begrænset antal delvise stipendier til LL.M. kandidater. Vi har ikke en separat ansøgning til LL.M. stipendier. Din ansøgning om optagelse fungerer som din stipendieansøgning.

21435_22519D_079_HR_RT1.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Om

SMU Dedman School of Law blev grundlagt i 1925 og er en top-rangeret privat retskole beliggende i Dallas, Texas, og er beliggende i et træforet kvarter, kun få minutter fra byens centrum. Grundlagt i 1949 har advokatskolens kandidatuddannelsesprogrammer spillet en vigtig rolle i uddannelsen af nogle af de førende ledere i hele verden. Vi er stolte af vores globale alumninetværk - mere end 2.000 kandidater fra 80 lande, der har fremtrædende positioner inden for regering, juridisk praksis, forretning, retsvæsen og juridisk uddannelse over hele verden.

SMU Dedman Alumni Networkfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Ekstraordinære Graduate Degree Programmer

SMU Dedman School of Law tilbyder kandidatuddannelser for både amerikanske og udenlandskuddannede advokater. LL.M. og SJD-programmer forbedrer karriere i den private praksis i lov, undervisning og offentlig service ved at undervise analyse og problemløsning færdigheder til at opfylde de komplekse krav i vores verden. Programmerne øger elevens forståelse af juridiske teorier og politikker, udvider elevens retlige horisonter og fremmer udviklingen af ​​juridiske forsknings- og skrivefærdigheder.

Studerende i livlig Dallas, Texas

SMU Dedman Law giver internationale studerende mulighed for at blive en del af et levende, forskelligartet, videnskabeligt samfund med fordelen af ​​at studere i Dallas - ikke kun et internationalt forretningscenter, men et dynamisk kulturcenter midt imellem øst og vestkyst i United Stater i en region kendt for sit milde, solrige klima. Dallas er den niende største by og Dallas / Ft. Værd atroplex udgør det fjerde største storbyområde i USA. Det er en sofistikeret by med et blomstrende arbejdsmarked, høj livskvalitet og relativt lave leveomkostninger. Det er et godt sted at bo og studere!

Globalt anerkendt fakultet

Fakultetet omfatter forskere og innovatører inden for en række områder, herunder forfatningsret, selskabsret, strafferet, miljølovgivning, sundhedslovgivning, intellektuel ejendomsret, national sikkerhedslovgivning, olie- og gaslovgivning, lov om offentlig interesse og skattelovgivning. Disse forskere inddrager regelmæssigt verden ved at optræde før kongreskomiteer, der arbejder med statslige og føderale reguleringsorganer og argumenterer for statslige og føderale domstole, arbejder sammen med virksomhedsledere og nonprofits og regelmæssigt optræder i medierne for at oversætte deres forskning eller tilbyde kommentarer til vigtige historier dagens. Studerende lov ved SMU giver eleverne adgang til en ekstraordinær fakultet engageret i rettidig og banebrydende forskning ofte informeret af mange års erfaring.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Læringserfaring

Udover vores forskellige læseplaner inviteres eleverne til at udnytte de mange aktiviteter uden for klasseværelset. På SMU Dedman Law vil din lærerfaring blive beriget gennem året rundt internationale konferencer og foredrag, der bringer fremtrædende internationale figurer til campus for at diskutere aktuelle globale juridiske spørgsmål. International LL.M. elever tager klasser med amerikanske JD-studerende og deltager i vores Court-program - et program, der introduceres under orientering, hvor eleverne forbinder i små grupper med kollegaer, fakulteter, elevledere, karriereådgivere og alumner for en fællesskabserfaring hele tiden på SMU Dedman School of Law . Et fakultet medlem vil fungere som din personlige akademiske rådgiver. Øvelse af advokater fra Dallas Bar Association International Law sektionen fungerer også som mentorer for vores studerende.

Internationalt fremtrædende alumni

Internationale kandidater fra SMU Dedman School of Law har påvirket hele verden. Vores internationale alumni netværk omfatter mere end 2000 kandidater i mere end 80 lande. Disse fagfolk kan findes på det højeste niveau af regering, juridisk praksis og forretning. SMUs internationale alumner repræsenterer et bredt spektrum af retssystemer, herunder dem fra Mellem- og Sydamerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, Indien, Sydøstasien, Kina, Mellemøsten og Stillehavsområdet. Vi stræber efter global geografisk mangfoldighed i vores studerende tilmeldinger og giver en høj grad af individuel opmærksomhed og støtte til hver international studerende.

Sobchok Sukharomna '81

Højesterets præsident, thailand

Dr. Shen Shiaoming '81

International juridisk konsulent for Mackenzie & Albritton LLP

Den ærede SM Krishna '59

Udenrigsminister for Indien (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

General Counsel, Chevron Europe, Eurasia og Mellemøsten Exploration & Production Limited

Moath Alhussain '11

Assoc. Rådgiver, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Tidligere amerikanske ambassadør i Mexico

Dr. Helmut Sohmen '66

Formand og formand, BW Group

Dr. Hassan Okour '07

Tidligere Dekan, Qatar Law School

Jinsung Lee '88

Retfærdighed, konstitutionelle domstolen i Korea

Yukio Horigome '71

Rettens højesteret i Japan

Hans Heppe'97

International Partner, Locke Lord LLP Honorary German Consul

Studieliv

Lovenskolen ligger på det nordvestlige hjørne af SMUs hovedcampus - med klasseværelsesbygningerne, administrationsbygningen og lovbiblioteket, der danner det såkaldte "Law Quad". Denne ideelle beliggenhed giver nem adgang til mange af SMUs vidunderlige studielessourcer, herunder spisningstjenester, et premier fitnesscenter og sundhedsvæsen.

21430_28439363.jpgfoto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Establi ... Læs mere

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Established in 1949, the law school's graduate degree law programs have played an important role in training some of the foremost leaders around the world. Minimer