LLM / PGDip / PGCert lov om offentlige indkøb og politik

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

For at imødekomme behovet for dybdeuddannelse på dette område, giver dette unikke deltidsprogram en "guldstandard" til uddannelse på dette felt.

Udviklingen i de sidste to årtier har gjort loven om offentlige indkøb til et af de mest spændende og hurtigt udviklede lovområder. I lyset af, i hvilket omfang lovbestemmelser nu regulerer den daglige tilrettelæggelse af de fleste indkøbsaktiviteter, er kendskabet til indkøbslovgivningen blevet afgørende for alle, der arbejder inden for offentlige indkøb.

Dette program er åbent for dem med en juridisk baggrund og de uden, og kræver ikke en lovgrad. Den er specielt designet til:

 • indkøbsofficerer, hvis rolle kræver en forståelse af de juridiske regler
 • beslutningstagere med ansvar for udformning og gennemførelse af lovbestemmelser om indkøb
 • advokater rådgiver om offentlige indkøb
 • dem, der søger at foretage forskning eller undervisning i offentlige indkøb

Det giver en grundig forståelse af:

 • arten af ​​lov og juridisk proces
 • principperne og reglerne for loven om offentlige indkøb
 • anvendelsen af ​​disse regler i centrale nationale og internationale systemer / modeller, herunder UNCITRAL, WTO, Verdensbanken, EU og Det Forenede Kongerige
 • hvordan man implementerer bedste praksis i forbindelse med en lovramme

Nøgle Fakta

 • Dette innovative program undervises af ledende akademikere fra skolens verdenskendte Public Procurement Research Group (PPRG)
 • Du vil modtage et omfattende udvalg af kursusmaterialer, der omfatter skræddersyede mini-lærebøger suppleret med yderligere læsninger og selvtest spørgsmål og svar
 • Hvert modul * understøttes af en to-dages intensiv undervisningssession, der afholdes ved University of Nottingham

* For juridiske forskningsmetoder adskiller tilgangen sig fra, at der er en indledende session og en session om, hvordan man gennemfører juridisk forskning (holdes sammen med undervisning for andre moduler) efterfulgt af afslutningen af ​​modulopgaven.

Vil programmet blive påvirket af Brexit?

Du kan undre dig over, om der er ændringer i indholdet af vores program som følge af Brexit.

Det er selvfølgelig meget svært at forudsige, hvad Brexit vil involvere. Det vil i det væsentlige afhænge af, hvilke handelsaftaler, hvis nogen, Det Forenede Kongerige forhandler om afgang fra EU. For så vidt angår indvirkningen på vores program er det dog det, vi ved:

 1. Uanset hvilken indvirkning det er på Storbritannien, har vi til hensigt fortsat at undervise vores EU-indkøbsmoduler efter Brexit på samme måde som vi gør nu . (Vi har også til hensigt at fortsætte med vores forskning på dette område.) Således må potentielle studerende fra udlandet ikke blive påvirket.
 2. EU-indkøbsmodulerne vil forblive relevante for dem i Det Forenede Kongerige indtil i midten af ​​2019 - og sandsynligvis længere, da de nuværende britiske regler baseret på EU-loven sandsynligvis vil forblive, indtil afslutningen af ​​forhandlinger med både EU og andre parter i WTO's Aftale om offentlige indkøb (GPA).
 3. EU-indkøbsmodulerne kan muligvis forblive permanent relevante for Det Forenede Kongerige, da et meget sandsynligt resultat af forhandlingerne er en handelsaftale, der omfatter de nuværende EU-indkøbsregler.

Hvis der sker ændringer i britiske regler, har vi til hensigt at introducere nye moduler, der dækker disse regler - og selvfølgelig vil vores eksisterende modul om britisk indkøb fortsat give omfattende dækning til udviklingen, da de udfolder sig!

Hvis det britiske system ændrer sig væsentligt, har vi til hensigt (med forbehold af IP-begrænsninger) at stille nye materialer til UK-modulet gratis til rådighed for alle, der har gennemført programmet i de foregående tre år , så de let kan opdatere sig med det nye system .

Find ud af mere.

Kursus detaljer

LLM

LLM-programmet for offentlige indkøb lov og politik tilbydes deltid, der skal gennemføres over 24 måneder. Dette kræver færdiggørelse af otte moduler plus en afhandling.

PGDip

PGDip-programmet tilbydes på deltid, der skal udfyldes i løbet af 21 måneder. Dette kræver færdiggørelse af otte moduler. Der er ingen afhandling.

PGCert

PGCert-programmet tilbydes deltid, der skal udfyldes over 10-24 måneder (i henhold til de valgte moduler). Dette kræver færdiggørelse af fire moduler. Der er ingen afhandling.

Kursusmaterialer

Kurset er overvejende leveret af fjernundervisning og designet til at blive deltidsstudier, så det passer til dine forpligtelser. For hvert modul er du udstyret med omfattende materialer, herunder grundlæggende tekst, casestudier, yderligere læsning og selvtest spørgsmål.

Du vil også modtage en læsepakke med centrale akademiske artikler og lovgivning for hvert modul. Materialet leveres både online og i hard copy eller disk format, og der er online akademisk support samt et online diskussionsforum for hvert modul.

Intensive undervisningssessioner

Hvert modul omfatter en to-dages intensiv undervisningssession, der afholdes ved University of Nottingham. Dette giver mulighed for at udvikle forståelse gennem traditionel ansigt til ansigt undervisning (forelæsninger, seminarer og workshops). Disse vil blive leveret hovedsageligt af akademiske medarbejdere fra University of Nottingham, med nogle få sessioner præsenteret også af gæsteforelæsere fra professionel praksis og internationale institutioner.

De intensive undervisningsmøder er et vigtigt element i programmet, der hjælper med at sikre, at den er af samme høj kvalitet som skolens fuldtidsuddannelser. Du opfordres kraftigt til at deltage, selv om dette ikke er obligatorisk for at opnå en kvalifikation.

Adgangskrav

2: 1 eller høj 2: 2 (eller internationalt ækvivalent); Ansøgere med alternativ akademisk baggrund overvejede også, hvor de har relevant erhvervserfaring og / eller faglige kvalifikationer som en MCIPS

Engelsk sprogkrav

IELTS: 7,0 (med ikke mindre end 7,0 skriftligt, 6,5 i læsning og 6,0 i tale og lytning)

Karriere

Erhvervelsen af ​​denne postgraduate kvalifikation demonstrerer viden inden for dette specialiserede område inden for offentlige indkøb reguleringer, der både er højt niveau og spredes over hele området samt avancerede færdigheder i loven for dem, der ikke har nogen forudgående juridisk uddannelse.

Langt de fleste studerende på programmet arbejder allerede inden for offentlige indkøb, ofte i meget høj kapacitet, enten som advokater (intern eller privat praksis), indkøbsgivere i offentlige / brugssektorer, konsulenter, beslutningstagere eller (i nogle få tilfælde) leverandører. For disse studerende forstærker den specialiserede viden og forståelse af indkøbsret, der opnås fra programmet, deres evne til at udføre deres roller, som det fremgår af de mange vidnesbyrd, der modtages herom.

Studerende har også brugt deres kvalifikationer til at gå videre til mere ledende roller i deres nuværende organisationer eller andre organisationer, samt at flytte ind i nye sektorer - for eksempel fra at arbejde i EU-indkøbsret til at arbejde i udviklingsopkøb eller fra indkøbs praksis til konsulentbistand - som det igen er bevist i vidnesbyrd. Mange elever rapporterer også, at deres faglige præstationer har haft stor nytte af kontakterne i løbet af programmet med andre højtstående specialister på tværs af feltet.

Nogle af vores studerende er nye på banen og har brugt den kvalifikation, der er opnået for at komme ind i dette hurtigt voksende felt. Nogle få har også taget programmet for at få en omfattende viden om offentlige indkøb regulering som baggrund for at forfølge en ph.d.-uddannelse på området, eller har besluttet at foretage en ph.d.-studerende efter afslutningen af ​​deres studie.

Senest opdateret Februar 2019

Om skolen

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Læs mere

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Minimer