LLM Master of Laws (DL)

Generelt

Program beskrivelse

Kursus detaljer

Hvis du har bestået Graduate Diploma in Law, Legal Practice kursus, Bar Beretningskursus eller Bar Professional Training Course (BPTC), kan du studere dette kursus fra hvor som helst i verden for at opnå en mester ved at skrive en afhandling om en specifik lovområde.

Uddannelse i forskningsmetoder gives, og du vil være i regelmæssig kontakt med din dissertation supervisor. Hvis du stræber efter en karriereundervisning lov eller ønsker at arbejde i et specialiseret område af lov eller forretning, vil dette kursus hjælpe dig med at få den relevante ekspertise.

Vi tilbyder afhandlingstilsyn i en bred vifte af juridiske emner, herunder erhvervsret, international ret, strafferet, arbejdsret, ligestilling og diskriminationslovgivning, EU-lovgivning, menneskerettigheder, intellektuel ejendomsret, erhvervspraksis og faglig etik. Hvis du er interesseret i et andet område, vil vi være glade for at diskutere dette med dig yderligere.

Ændringer i juridisk uddannelse og erhvervsuddannelse

Juridisk uddannelse og erhvervsuddannelse er i øjeblikket under detaljeret gennemgang af professionelle tilsynsmyndigheder inden for retssektoren. Gennemgangen vil undersøge de ruter, der for øjeblikket er åbne, og de kvalifikationer, der kræves for at blive advokat eller advokat og omfatter en overvejelse om ændringer og fjernelse af eksisterende ruter samt muligheden for at etablere nye.

I øjeblikket kan eleverne fuldføre en kvalificeret lovgrad, Graduate Diploma Law (GDL) og derefter Bar Practice Training Course (BPTC) for at blive advokat, denne rute forbliver uændret indtil sommeren 2017 tidligst. Ruten for en kvalificeret lov grad eller GDL, og derefter Legal Practice Course at kvalificere sig som advokat vil forblive på plads indtil sommeren 2019.

Solicitor Regulatory Authority (SRA) og Bar Standards Board (BSB) vil offentliggøre deres resultater i slutningen af ​​2016, og deres beslutninger vil så påvirke de tilgængelige ruter til kvalifikation som advokat eller advokat.

Kursusfordele

Du vil blive undervist af personale med akademisk ekspertise og omfattende erhvervserfaring. Du har adgang til vores bibliotek 24/7 hver dag på året, så du kan tilpasse dine studier omkring dine eksisterende forpligtelser.

Adgangskrav

Der er tre ruter for adgang til dette kursus, og ansøgere skal opfylde et af følgende indlæsningskriterier:

  • Et eksamensbevis i et juridisk emne (GDL, LPC, BVC eller BPTC)
  • Har opnået en kvalifikation som advokat i England og Wales
  • Har opnået en kvalifikation som kvalificeret advokat i en jurisdiktion anerkendt af advokatforvaltningsmyndigheden

Alle ansøgninger skal understøttes af en reference, enten akademisk eller professionel.

Alle ansøgninger skal ledsages af et udfyldt afhandlingsforslag.

Alle ansøgere skal opfylde vores engelskspråklige sprogkrav.

IELTS 6,5 med ingen færdigheder under 6,0 eller en tilsvarende kvalifikation. Universitetet yder fremragende støtte til enhver ansøger, som måtte være forpligtet til at foretage yderligere engelsksprogskurser.

MATURE APPLICANTS

Vores universitet bifalder ansøgninger fra modne ansøgere, der demonstrerer akademisk potentiale. Vi kræver sædvanligvis nogle tegn på nylig akademisk undersøgelse, for eksempel færdiggørelse af et adgangskursus, men nyere relevant erhvervserfaring kan også overvejes. Bemærk venligst, at for nogle af vores faglige kurser skal alle ansøgere opfylde de angivne adgangskriterier, og i disse tilfælde kan erhvervserfaring ikke overvejes i stedet.

Hvis du ønsker at søge gennem denne rute, skal du henvise til vores universitets anerkendelse af prior learning-politik.

Bemærk venligst, at alle ansøgere til vores universitet skal opfylde vores standard engelsksprogskrav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variationer heri vil blive opført på de enkelte kursuskrav.

Jobudsigter

Dette kursus vil forbedre dine beskæftigelsesmuligheder i en konkurrencedygtig juridisk verden. Det vil give dig ekspertisen til at komme ind på specialiserede områder som f.eks. Arbejdsret eller international ret. Mange advokatfirmaer og advokaterkammer anerkender LLM som avanceret træning og vil favorisere kandidater med denne kvalifikation. Hvis du stræber efter at arbejde i juridisk uddannelse, er en LLM ofte forpligtet til at blive betragtet som en lærerstilling.

  • Trainee advokat
  • Advokat
  • Kravshåndterer
  • Lovlærer

Karriere Råd

Vores dedikeret job og karriere team tilbyder ekspertrådgivning og en masse ressourcer til at hjælpe dig med at vælge og få beskæftigelse. Uanset om du er i dit første eller sidste år, kan du tale med medarbejdere fra vores Careers Office, der kan tilbyde dig rådgivning om at skrive et CV til at søge efter job.

moduler

Kernemoduler

  • afhandling

Gebyrer

UK

Undervisningsgebyret for året for studerende, der indtaster i 2018/19 er £ 3000. Det beløb, du vil betale, kan stige hvert år for at tage højde for inflationens virkninger.

International 2018/19

Undervisningsgebyret for året for studerende, der indtaster i 2018/19 er £ 3000. Det beløb du vil betale er fastsat på dette niveau for hvert år af dit kursus.

Faciliteter

Portland

Leeds Law School er beliggende i Portland, tæt på byens juridiske kvarter. Vores studerende kan finpudse deres juridiske ekspertise i specialbyggede faciliteter, herunder vores helt egen retssal.

Virtuelt læringsmiljø

VLE giver dig adgang til kursusmaterialer som videoer, e-bøger og andre dokumenter. Du bruger også den til at indsende dine opgaver og modtage feedback.

Bibliotek og online ressourcer

Vores bibliotek er åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, hver dag på året, der giver dig adgang til specialiserede bøger og tidsskrifter, læringsrum, computere, multimediefaciliteter og udlejning af medieudstyr. Ti tusinder af vores biblioteks digitale ressourcer, herunder e-bøger, ejournals og databaser, kan fås online på et tidspunkt og sted, der passer til dig.

Senest opdateret Februar 2018

Om skolen

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Minimer
Leeds , UK Online + 1 Mere Mindre