Er du klar til at studere de juridiske aspekter af forsendelse og godstransport? Det unikke og omfattende masterprogram "Søfarts- og transportlov" giver dig en grundig indgående kendskab til den dynamiske verden af maritime og transportret. Erasmus Universitet ligger i Rotterdam: Rotterdam er langt den største havn i Europa og en af verdens største logistiske og industrielle knudepunkter. At studere ved Erasmus School of Law betyder at studere hvor handlingen er!

  • LL.M. Program Maritime og Transport Law giver dig en enestående mulighed for at opnå den juridiske knowhow, de færdigheder og praktiske erfaring, der er nødvendig for en karriere inden for sø- og transportlovgivning.
  • Du er uddannet af fremragende undervisere. De har både en solid akademisk baggrund som et væld af erfaringer fra juridisk praksis og søfart og transportindustrien.
  • Din studieplads er et stenkast fra den største del af Europa. Du vil besøge virksomheder for at se, hvordan tingene fungerer i praksis.
  • Vores kandidater har gode jobperspektiver!

Hvilke aspekter dækker programmet?

Som studerende opnår du forsknings-, skrive- og præsentationsfærdigheder, der er afgørende for en vellykket karriere som juridisk praktiserende eller intern rådgiver i den maritime eller transportrelaterede erhvervsliv. Ved at fokusere på aktuelle udviklinger og praktiske problemer ud fra et sammenlignende lovperspektiv, vil du udvikle et internationalt perspektiv på de mange retlige aspekter af shipping og godstransport. Baseret i Rotterdam havn uddanner dette program jurister, der er velforberedte på at imødekomme de mange udfordringer, der opstår på dette område. Studiet er opdelt i fire blokke på ni uger hver. Under den første blok modtager du en generel introduktion til emnet. De lærer at gøre selvstændig juridisk forskning og hvordan man rapporterer deres resultater gennem præsentationer og papirer under en 15 ECTS juridisk forskning og skriftlig færdighedskursus. En vellykket gennemførelse af dette kursus er en forudsætning for at blive optaget til kandidatprojektet.

Den anden blok er sammensat af tre kurser: Godstransport, Skibets lov og havret. Den tredje blok vil du følge de 10 ECTS kursus charterpartier

Praktiske færdigheder

Baseret i Rotterdam havn uddanner dette program jurister, der skal være velbevandrede inden for søfarts- og transportloven. På grund af sin position i Europas største havn kan programmet tilbyde dig mange muligheder for at gå på stedet og besøge skibs- og havneforretninger for at se, hvordan tingene fungerer i praksis.

5431

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam »

Senest opdateret Maj 20, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
1,984 EUR
pr. år for EU / EØS studerende. 11.300 € for studerende uden for EU / EØS.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist