LLM / MSc i miljøpolitik og styring

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Miljøspørgsmål er blandt de mest presserende over hele kloden. Uanset om der er tale om klimaændringer, tab af biodiversitet eller miljøskader, er det absolut nødvendigt med løsninger inden for politik og regeringsførelse for at mildne, tilpasse, reducere eller forhindre betydelige konsekvenser. Denne kandidatgrad behandler disse bekymringer og uddanner mulige løsninger, der gør det muligt for dig at udvikle de færdigheder og ekspertise, du har brug for for at skabe en varig og positiv indvirkning på planeten.

På dette kursus får du en fremragende forståelse af lokale, nationale og internationale miljøpolitikker og styring. Den omhandler de juridiske, økonomiske, videnskabelige og politiske udfordringer, som samfundet står overfor, og giver dig en integreret forståelse af de relevante spørgsmål, som vil forbedre din beskæftigelsesegnethed betydeligt.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Du får færdigheder og viden til at konkurrere effektivt for beskæftigelsesmuligheder i den stadigt voksende miljøsektor

# 2 Du vil drage fordel af viden og vejledning fra vores ekspert Miljøpolitik og Governance foredragere og praktikere

# 3 Du får mulighed for at fokusere på identifikation af effektiv miljøpolitik og styringsløsninger

Kursmål

Denne masteruddannelse vil:

  • introducere dig til emnet miljøpolitik og styring
  • udvikle din forståelse og bevidsthed om moderne problemer i området
  • give en streng og intellektuelt udfordrende træning på et avanceret niveau i miljøspørgsmål som forberedelse til eller som en udvidelse til en karriere på dette område
  • udvikle din uafhængige kritiske tanke, forskning og skrivefærdigheder til Masters niveau
  • Indskrænk dine evner til at engagere sig i og udvikle politik på tværs af et bredt tværfagligt område og på en måde, der ikke kun er relevant for det snævre område af "national" miljøstyring, men det er også hensigtsmæssigt for en bred vifte af internationale indstillinger

Forskningsorienteret undervisning

Vores akademiske medarbejdere anerkendes over hele kloden for deres innovative forskning og betragtes som eksperter inden for deres område. Deres arbejde er godt repræsenteret i nationale og internationale tidsskrifter, på akademiske konferencer verden over og i medierne.

Du vil også drage nytte af branchens præsentationer, der typisk leveres af repræsentanter fra miljømæssige ngo'er og internationale organisationer, der fokuserer på miljøproblemer.

Kursus detaljer

Kurset er tværfagligt og består af seks undervisede moduler, der leveres af personale i fakulteterne for kunst og humaniora, naturvidenskab og Stirling Management School. Du vil tage en kombination af specialmoduler i begge semestre og også gennemføre en 10.000-ordsafhandling i sommermånederne.

Undervisning

Alle moduler leveres gennem små grupper læring og undervisning, hvilket giver dig gode muligheder for interaktion med medarbejdere og at udvikle kommunikationsfærdigheder gennem diskussion og præsentation af centrale spørgsmål. Du skal deltage i ugentlige to-timers seminarer. Aktiv deltagelse vil blive tilskyndet i klassen, og du kan blive pålagt at udarbejde en kort præsentation om et emne efter eget valg inden for hvert modul - selv om disse ikke normalt vurderes.

Du vil også foretage uafhængig undersøgelse og læse bredt fra forskellige kilder - især til din afhandling. Dette arbejde giver dig mulighed for at producere uafhængig forskning i dit valgte område.

Dette kursus er en del af programmet "Making the Most of Masters", som giver dig mulighed for at starte din karriere ved at påtage dig et jobbaseret projekt til din afhandling. Projektet vil være løsningsfokuseret og adressere reelle forskningsbehov inden for en organisation. Gå til Making the Most of Masters hjemmeside for at finde ud af mere om programmet.

Vurdering

Moduler bedømmes ved en kombination af kursus og eksamen.

Kursdirektør

Dr. Thomas Muinzer

thomas.muinzer@stir.ac.uk

Dr. Annalisa savaresi

annalisa.savaresi@stir.ac.uk

Nøglepersonale

Kursusundervisningspersonalet omfatter en pool af eksperter fra en række discipliner:

Dr Annalisa Savaresi - Forelæser i miljølov og kursusdirektør

Dr. Thomas Muinzer - Foreleser i miljølov og offentligret

Professor Gavin Little - Professor i miljø- og offentligret

Professor Simon Marsden - Stol i energilov

Professor David Copplestone Professor i Division of Biological and Environmental Sciences

Professor Nigel Wilby - Seniorleder

Gebyrer - 2018/2019

  • Hjem / EU: £ 6.300
  • Oversøiske: £ 15.250
Senest opdateret May 2018

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer