LLM Legal Practice (Solicitors)

Generelt

7 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

LLM Legal Practice inkorporerer BPP University Law Schools højt anerkendte juridiske praksis kursus giver dig den nødvendige uddannelse du har brug for at blive en kvalificeret advokat. Derudover kan du vælge mellem en række moduler, der er designet til at hjælpe dig med at få yderligere viden og udvikle nye færdigheder, der er meget eftertragtede af erhvervet for at forbedre din beskæftigelsesegnethed.

LLM Legal Practice kvalificerer sig til et postgraduate lån på op til £ 10.280 fra studielånet.

Vores LLM Legal Practice vil udstyre dig med mere end bare juridisk viden og færdigheder - vi fokuserer på de all-round faglige kvalifikationer arbejdsgivere søger.

Det er din bro mellem den akademiske verden og det professionelle liv i et advokatfirma, der giver dig den nødvendige juridiske viden, færdigheder og kommerciel forståelse til at trives i dagens marked. Ved at vælge at studere din LLM Legal Practice med BPP University Law School, har du den bedst mulige start på din juridiske karriere.

Vores LLM Legal Practice inkorporerer BPP University Law Schools højt ansete LPC. Det er ikke tilfældigt, at vores LPC er det første valg af mange førende advokatfirmaer, som udelukkende sender deres advokatassistenter til at studere hos os. Vi er udvalgt af disse firmaer over andre lovskoler på grund af den faglige relevans af vores uddannelse og den høje standard for vores undervisning, faciliteter og materialer.

Ved at vælge at studere din LLM Legal Practice hos os, har du den bedst mulige start på din juridiske karriere:

 • Et innovativt og udfordrende program designet til at udvikle de centrale færdigheder og attributter, der kræves af det juridiske erhverv
 • Stipendier og finansieringsmuligheder til rådighed, herunder studielånet Virksomhedens postgraduate funding
 • Fleksibel undersøgelse, der passer til din tidsplan: fuldtids eller deltid tilgængelig på syv bymidte steder
 • Lær af kvalificerede advokater, advokater og dommere, der kan hjælpe med at udvikle din juridiske karriere - mange af vores vejleder har stadig praksis og har
  links til kamre, advokatfirmaer og interne hold på alle niveauer
 • Udnyt vores stærke forbindelser med advokatfirmaet gennem vores årlige program for netværksbegivenheder og karriereforløb
 • Bliv involveret i praktisk juridisk arbejde med vores prisvindende Pro Bono Center
 • Værdier og fokus på din LLM Legal Practice ved at deltage i gratis ekstra workshops i samarbejde med førende advokatfirmaer for at sikre, at du er praksis klar, hvilket kulminerer i vores yderst vellykkede Employability Week

LLM Legal Practice (Solicitors) uddeles af BPP University og er godkendt af advokatforordningen (SRA).

At ansøge om LLM Legal Practice (Solicitors):

 • Fuldtidsansøgninger skal foretages online via Central Applications Board (CAB)
 • Deltidsansøgninger skal ske direkte til BPP University

Forbereder dig til træning

LLM Legal Practice integrerer BPP University Law Schools førende LPC med de faglige færdigheder, som praktikanter har brug for at lykkes i den moderne verden af ​​lov. Laget i samarbejde med førende advokatfirmaer og juridiske akademikere, er vores LLM Legal Practice streng og stimulerende og praksisfokuseret.

På LLM Legal Practice lærer du ved at gøre loven til simulerede realistiske casestudier. For at sikre, at du får mest ud af din LLM Legal Practice, underviser vi i små grupper leveret af erfarne vejledere, som er kvalificerede advokater. Vi tror på at tilbyde et højt niveau af tutor-student interaktion, og i løbet af dine studier vil du få støtte fra en dedikeret personlig vejledning og kan tilmelde dig en-til-en-mentoring.

Stå ud fra mængden

LLM Legal Practice giver dig mulighed for at udvikle de avancerede færdigheder, kommerciel bevidsthed og specialkundskaber, som virksomhederne kræver. Du vil studere alle kerneområderne på standard LPC og kan vælge mellem en bred vifte af valgfag afhængigt af hvilken type lov du vil specialisere dig i. Du vælger også en af ​​tre skræddersyede Practice Ready-moduler: Forhandling og case analyse; Klinisk Juridisk Uddannelse; eller Business Management

Desuden vil du ved at studere det obligatoriske lovrevisions- og reformmodul gennemføre en oprindelig undersøgelse af et lovområde, der skal reformere og lære at se loven, der opererer ud fra en brugers perspektiv snarere end en akademisk.

Forbedre din beskæftigelsesegnethed

Fra det øjeblik du accepterer dit sted, har du adgang til vores karriere service, som tilbyder:

 • Ansøgningsanmeldelser for anerkendte uddannelsesperioder eller placeringer i advokatfirmaer, virksomheder og nonprofit-sektoren
 • Støtte med forskerfirmaer
 • Råd om CV'er og dækbogstaver
 • Hjælpe med at forberede interviews og rådgivningscenter
 • Mock interviews
 • Rådgivning om alternative karriere

Du vil aldrig forlade en rådsession tomhændet. Sammen udarbejder vi en karrierehandlingsplan, der beskriver de trin, du skal tage for at nå dine karrieremål.

Du vil også blive tildelt en vejleder, der kan rådgive dig inden dit kursus begynder. Deres erhvervserfaring kan gavne dig, hvis du søger at ansøge om din periode med anerkendt træning, før du starter med LLM Legal Practice-programmet.

Vi giver dig også vores tidsplan for beskæftigelsesuge, som er en fantastisk mulighed for at udvikle dine faglige færdigheder og forbedre dit personlige mærke for at forberede dig til din juridiske karriere. Alle LLM Juridiske Praktikstuderende vil blive timetabled til at deltage i tre obligatoriske workshops, der tilbyder vigtige tips om, hvordan man håndterer den første uge i et advokatfirma og udvikler din kommercielle bevidsthed.

Derudover får du mulighed for at deltage i en bred vifte af valgfrie workshops designet og afleveret i samarbejde med førende advokatfirmaer.

Fleksible muligheder for at passe til din livsstil

Du kan vælge at studere på heltid eller deltid. Hvis du studerer på fuld tid, vil du normalt fuldføre LLM Legal Practice om 12 måneder, men der er mulighed for at fuldføre i 9 måneder. Hvis du studerer på deltid, vil du normalt fuldende LLM Legal praksis i 24 måneder, men der er mulighed for at fuldføre i 21 måneder. De foreløbige termidsdokumenter for deltids- og fuldtidsindstillinger giver mere detaljeret information om programmets struktur og forventede færdiggørelsesdatoer. Alle vores centre tilbyder fuld tid og deltid starter i september. Du kan også studere på heltid fra januar i London, Leeds og Manchester.

Vores fuldtids- og deltidsprogrammer er designet til at passe til din livsstil. Afhængigt af hvilket center du vælger, og din startdato, kan du vælge mellem forskellige tilstande og tidsplanvalg.

På nogle centre giver vores fuldtidsprogram mulighed for at studere i løbet af to, tre eller fire dage om ugen, og vores deltidsprogram er designet til at passe dine andre forpligtelser som arbejde og familie med dag-, aften- og weekendindstillinger og Alle forelæsninger leveres online for maksimal fleksibilitet.

Bemærk, tidsplaner er afhængige af tilgængelighed og varierer mellem center og mode.

Små gruppesessioner (SGS) - starter din professionelle praksis

Størstedelen af ​​din undervisning i Core Practice Areas (forretningslov og praksis, ejendomsret og praksis og retssager), færdigheder og andre kerne moduler og de faglige valgfagsmoduler vil være i SGSs (som typisk er 2 timer) suppleret af din egen uafhængig privat studie. SGS'er involverer en bred vifte af forskellige lærings- og undervisningsteknikker, der kombinerer individ- og teamarbejde og involverer:

 • Præsentationer

 • Mock høringer

 • forhandlinger

 • Udarbejdelse øvelser

 • Problemløsning

Online tutorials

Størstedelen af ​​din undervisning til Practice Ready Module og Law Review and Reform modulet vil ved hjælp af synkrone (levende) eller asynkrone (optaget) online tutorials eller forelæsninger suppleret med din egen uafhængige private studie. Dine vejledere vil også være der for at tilbyde konstruktive råd og vejledning, mens du opmuntrer og udvikler din kritiske tænkning og selvtillid, når du foretager disse moduler.

Uafhængig privat undersøgelse

Du vil blive forpligtet til at foretage uafhængig privat undersøgelse for alle moduler på LLM Legal Practice. Fra starten af ​​LLM Legal Practice vil vi støtte dig i at dyrke evnen til at studere autonomt og at reflektere over områder af læring og / eller praksis for at forbedre din præstation over tid.

Kundeporteføljer

Du vil blive undervist i dine kerneområder inden for rammerne af tre særlige 'klienter'. Ved at overveje tre klienters virksomheder på denne måde vil du sætte pris på, hvordan deres virksomheder fungerer som helhed, og hvordan beslutninger i forbindelse med en ejendom eller forretningstransaktion kan påvirke løbende retssager. Brug af kundeporteføljer illustrerer også, hvordan klienter ofte repræsenteres af forskellige afdelinger inden for et firma, som tæt replikerer det virkelige liv.

Når du vælger dine Vocational Elective moduler og Practice Ready Module, vil du handle for en bred vifte af kunder, der afspejler mangfoldigheden af ​​erfaring i praksis. Dette vil fortsætte med at udvikle ikke kun din juridiske hensigt, men også din kommercielle bevidsthed.

Studiematerialer

For de fleste af de moduler, du vil studere om LLM Legal Practice, vil du blive forsynet med en (hard copy) materialepakke, inden du begynder dine studier. Dette vil generelt indeholde:

 • Moduloversigt

 • Kapitel uddelinger

 • SGS Beskrivelser

 • Dine tilladte materialer til modulvurdering (hvis relevant)

Hvert kapitel uddelingen ledsages af en optaget (asynkron) online forelæsning. Forelæsninger varer typisk 1 time.

Klasseværelsesmaterialer udarbejdes af vores vejleder, der har arbejdet i praksis som kvalificerede advokater. Dette sikrer, at de praktiske aktiviteter i dine SGS'er, tutorials eller uafhængige undersøgelser er alle i realistiske casestudier, der grundigt forbereder dig til at arbejde i praksis.

Online læringsmaterialer

Alle vores fuldtids- og deltidsstuderende har adgang til online-forelæsninger af høj kvalitet i forskellige formater, så du kan se så mange gange som du ønsker både forberedelse og revision. En version af hver SGS er tilgængelig online, og vores synkroniserede online tutorials registreres og stilles til rådighed online, så du kan konsolidere og revidere når og hvor du vælger.

Karakter og egnethed

Du er forpligtet til at videregive spørgsmål vedrørende karakter og egnethed, inden du begynder din anerkendte uddannelsesperiode og igen ved optagelse som advokat af advokatens reguleringsmyndighed. Hvis du er bekymret for, at du måske har et karakter- og egnethedsproblem, skal du følge den tidlige vurderingsprocedure, da træning ikke kan påbegyndes, før vurderingen har fundet sted.


Besøg BPP University Law School/>

Hvis du er interesseret i at ansøge på BPP University Law School for at studere GDL kan du besøge os ved at deltage i en af ​​vores åbne aftener eller ved at anmode om en bygningstur og vejleder en-til-en på dit foretrukne center.

Gebyrer

September 2018 start, fuld tid og deltid programmer:

 • Birmingham: £ 12.740
 • Bristol: £ 12.740
 • Cambridge: £ 12.740
 • Leeds: £ 11.930
 • Liverpool: 11.930 £
 • London Holborn: £ 16.200
 • Manchester: £ 11.930
Senest opdateret Januar 2018

Om skolen

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Læs mere

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Minimer
Manchester , London , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Mere Mindre