Læs den officielle beskrivelse

Vores nye LLM International Financial Law kursus er designet til at reagere på den hurtige vækst i lovens udvikling inden for international finansiering og at udstyre de studerende til fremtidige karriere i de finansielle sektorer.

Kurset fokuserer ikke kun på finansielle transaktioner og bankvirksomhed, men også forsikring, som er en stor industri både i Storbritannien og internationalt.

Hvorfor vælge dette kursus?

 • Opfylde den stigende efterspørgsel efter passende kvalificerede internationale finansretlige specialister inden for og ud over det juridiske erhverv.
 • Forskellige stipendier er tilgængelige.
 • Ideel til studerende, der søger beskæftigelse i det bredere felt af finansret.
 • Få en forståelse af de bredere faktorer, der kan have påvirket området for international finanslov som teoretiske, etiske, politiske, økonomiske og sociologiske faktorer.
 • Drage fordel af en fakultet, der giver fremadrettet undervisning på området.
 • Valgfrie breddemoduler giver eleverne mulighed for at skræddersy deres grad til deres interesser.
 • Deltag en international sommerskole og udforske Law fra et europæisk perspektiv.
 • 98% af vores ph.d.-studerende er ansat eller engageret i yderligere studier seks måneder efter eksamen (DLHE, ph.d.-forskere 2015-16).

Hvad du vil studere

Du vil studere seks undervisede moduler, efterfulgt af en afhandling. Afhandlingen er et udvidet stykke akademisk arbejde, selvstændigt forsket og skrevet. Du vil blive understøttet i dette arbejde med et til et tilsyn fra en vejleder på dit valgte felt. Med forbehold for akademisk egnethed og tilgængeligheden af ​​en passende ekspertvejleder kan du vælge dit eget studieområde for afhandlingens modul.

Karriere og beskæftigelsesegnethed

Karriereudvikling er en integreret del af programmet, og vores karrierehold driver en række workshops, hvor du kan identificere metoder og strategier, der gør det muligt for dig at forfølge dine karrieremål. 98% af vores ph.d.-studerende er ansat eller engageret i yderligere studier seks måneder efter eksamen (DLHE, ph.d.-forskere 2015-16).

Dette kursus kan hjælpe dem, der søger et sted på et professionelt juridisk uddannelseskursus (LLM LPC og LLM BPTC) og forbedre CV'et for dem, der forfølger beskæftigelse i retssektoren. For studerende, der ønsker at forfølge en akademisk karriere, tilbyder kurset en fremragende grundforbindelse i forskning og udvikling af højt udviklede skrivefærdigheder.

Adgangskrav

UK

Hvad leder vi efter?

 • En god lovgrad, 2,2 eller derover.
 • Ansøgere, hvis første grad ikke er lov, vil være forpligtet til at dokumentere for forpligtelsen til det LLM-emne, som de ønsker at studere.
 • Ansøgere fra andre discipliner vil blive hilst velkommen i passende omstændigheder, især hvis de har erfaring på området, selv om ikke som advokater.

Vi specificerer disse minimumskrav til indrejse, men vi vurderer dig individuelt på din evne til at drage fordel af kurset. Vi tilbyder nogle gange steder på basis af ikke-standardiserede adgangskvalifikationer og industriel eller erhvervserfaring.

Internationale kvalifikationer

Vi accepterer kvalifikationer fra skoler, gymnasier og universiteter over hele verden for adgang til vores UG og PG grader. Hvis du ikke er sikker på, hvordan din internationale kvalifikation matcher vores naturligvis krav du besøge vores internationale kvalifikationer side.

Grundkurser

Hvis du har brug for at gøre et fundament vej til at opfylde vores kursus krav besøg Nottingham Trent International College (NTIC). Hvis du allerede studerer i England på en skole eller college og vil gerne vide, om vi kan acceptere din kvalifikation kan du besøge vores side grundkurser.

Engelsksprogede adgangskrav

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal du vise os, at dine sprogkundskaber er stærke nok til intensivt akademisk studie. Til dette kursus kræver vi normalt et af følgende:

 • IELTS 6,5 med et minimum på 5,5 i hver færdighed.
 • En tilsvarende engelsk kvalifikation.
Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Nottingham Trent University - Nottingham Law School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
6,500 GBP
til hjem / EU-studerende studieafgift - £ 12.900 for internationale studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019