International voldgift og erhvervsret LL.M. giver sine kandidater et unikt sæt internationale voldgiftskompetencer sammen med en solid ekspertise inden for international forretningslovgivning. Programmet er skræddersyet til at dække både proceduremæssige og materielle lovmæssige aspekter af den internationale tvistbilæggelse.

Hvilke aspekter dækker programmet?

International voldgift

Efter at have afsluttet forsknings- og skrivefagsmodulet, vil du fuldt ud fordybe dig i verden af ​​international voldgift. I løbet af det andet studieår vil du blive konfronteret ikke kun med de grundlæggende aspekter af voldgiftsloven, men du vil også blive udfordret til at forstå principper for international voldgift ud fra det komparative retsperspektiv. I forårstiden vil du også blive udsat for særskilte futures for investeringsvoldgift. Du får også en chance for at deltage i en af ​​de mange internationale mootbaner.

Kurserne undervises af akademikere og fagfolk inden for international voldgift. Du kan forvente at udforske verden af ​​international voldgift både fra juridiske rådgivere og fra voldgiftsmænd.

Forretningsret

Programmet har også et stærkt fokus på transaktionsmæssige aspekter af international forretning. Den 10 ECTS International Business Law kursus giver et omfattende overblik over både international selskabsret samt international aftaleret. Desuden vil du have mulighed for at anvende din viden (og forbedre dine juridiske skrivefærdigheder) i løbet af kontraktudarbejdelse. Desuden vil du ved at vælge et af valgfagene (såsom intellektuel ejendomsret eller skibets lov) have mulighed for at erhverve ekspertise inden for din interesse.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam »

Senest opdateret November 6, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
2,083 EUR
for studerende fra EU / EØS. € 11.900 for studerende uden for EU / EØS.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist