LLM International Voldgifts- og Erhvervsret

Generelt

Program beskrivelse

International voldgift og erhvervsret LL.M. giver sine kandidater et unikt sæt internationale voldgiftskompetencer sammen med en solid ekspertise inden for international forretningslovgivning. Programmet er skræddersyet til at dække både proceduremæssige og materielle lovmæssige aspekter af den internationale tvistbilæggelse.

Hvilke aspekter dækker programmet?

International voldgift

Efter at have afsluttet forsknings- og skrivefagsmodulet, vil du fuldt ud fordybe dig i verden af ​​international voldgift. I løbet af det andet studieår vil du blive konfronteret ikke kun med de grundlæggende aspekter af voldgiftsloven, men du vil også blive udfordret til at forstå principper for international voldgift ud fra det komparative retsperspektiv. I forårstiden vil du også blive udsat for særskilte futures for investeringsvoldgift. Du får også en chance for at deltage i en af ​​de mange internationale mootbaner.

Kurserne undervises af akademikere og fagfolk inden for international voldgift. Du kan forvente at udforske verden af ​​international voldgift både fra juridiske rådgivere og fra voldgiftsmænd.

Forretningsret

Programmet har også et stærkt fokus på transaktionsmæssige aspekter af international forretning. Den 10 ECTS International Business Law kursus giver et omfattende overblik over både international selskabsret samt international aftaleret. Desuden vil du have mulighed for at anvende din viden (og forbedre dine juridiske skrivefærdigheder) i løbet af kontraktudarbejdelse. Desuden vil du ved at vælge et af valgfagene (såsom intellektuel ejendomsret eller skibets lov) have mulighed for at erhverve ekspertise inden for din interesse.

Hvorfor vælge dette program?

  • Denne LL.M. programmet giver dig en omfattende oversigt over international voldgift (herunder investeringsgodtgørelse) og juridiske aspekter af internationale transaktioner;
  • Du er uddannet af fremragende undervisningsstrof. Lærere i programmet har både en solid (international) akademisk baggrund såvel som et væld af erfaring fra kommerciel og juridisk praksis. Derudover lærer du gennem hele programmet om international voldgift fra juridiske rådgivere såvel som fra voldgiftsmanders perspektiv;
  • Du studerer i et af de førende kommercielle centre og de største europæiske havne, hvilket betyder, at du ofte vil gå "på stedet" for at se, hvordan ting fungerer i praksis. Disse udflugter vil omfatte besøg i de førende voldgiftsinstitutioner som Permanent voldgiftsdomstol og det nederlandske voldgiftsinstitut.

Hvorfor Erasmus School of Law?

Erasmus School of Law tilbyder dig uddannelse af høj kvalitet i et internationalt læringsmiljø. Vores advokatskole anvender en tværfaglig tilgang, der kombinerer juridisk, økonomisk, social og politisk tænkning.

Derudover er Erasmus School of Law placeret i Rotterdam. Med den største havn i Europa er Rotterdam en af de vigtigste drivere for den hollandske økonomi. Som et resultat er Rotterdam i dag en livlig kosmopolitisk og multikulturel by, der er hjemsted for over 160 nationaliteter og en række multinationale og lokale virksomheder, som Unilever og Shell.

Mere information?

Klik her, hvis du vil vide mere om dette program!

5431

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Erasmus School of Law is one of the schools of Erasmus University Rotterdam: a world-class university ranked 71th in the Times Higher Education World Universities Ranking. Our LLM programmes combine a ... Læs mere

Erasmus School of Law is one of the schools of Erasmus University Rotterdam: a world-class university ranked 71th in the Times Higher Education World Universities Ranking. Our LLM programmes combine academic thinking with practical training. Minimer