Er du klar til at studere retsvirkningerne af økonomisk integration? Økonomisk integration påvirker vores liv på flere måder og er ofte omsat til politik og lovgivning. Tænk på den rolle, som loven i den europæiske integration og i organer som Verdenshandelsorganisationen (WTO) i reguleringen international handel. Denne unikke og innovative LL.M. giver dig de færdigheder til at analysere retsvirkningerne af økonomisk integration og dens konsekvenser for retsstaten, demokrati og menneskerettigheder. Resultat af vores internationale og imødekommende lærerstab, der er også aktive i den juridiske praksis. Efter færdiggørelsen du er i stand til at levere dyb juridisk rådgivning inden for international og europæisk lovgivning og økonomisk integration til både offentlige og private enheder.

  • Erhverve aktiv praktisk kendskab til reglerne i EU og Verdenshandelsorganisationen handel (WTO)
  • Udvikle gode juridisk rådgivning og tværkulturelle kommunikationsevner og få rede til at yde dyb juridisk rådgivning til både offentlige organisationer og private virksomheder
  • Modtag uddannelse af fremragende lærerkræfter. De har både en solid (international) akademisk baggrund som et væld af erfaringer fra handel og jura.
  • Drage fordel af drøftelser med kendte akademiske forskere og praktikere, såsom dommere, politikere og repræsentanter for internationale organisationer.

Hvilke aspekter indeholder programmet dækker?

I den første blok vil du lære, hvordan de europæiske og internationale institutioner fremmer markedsintegration. Du får aktiv praktisk kendskab til reglerne i EU og Verdenshandelsorganisationen (WTO) handel. Også du bliver udfordret til at overveje virkningerne af markedsintegrationen, herunder for eksempel menneskerettigheder og beskyttelse af miljøet. I den anden blok vil du udforske den flerdimensionale natur retsordener. Du vil studere 'rigtige verdens problemer' for at lære, hvordan internationale og europæiske retssystemer indbyrdes forbindelse med internationale private retsordener og nationale retsordener.

I tredje og fjerde blok du vælger din specialisering. Du kan vælge et spor i EU-ret eller i folkeretten Global Governance. Den europæiske option fokuserer på lov økonomisk integration og omfatter kurser som EU-konkurrenceretten, Den Økonomiske og Monetære Union (ØMU) og Finansielt Tilsyn. I International Law specialisering ligger fokus på internationale Governance og omfatter kurser som Human Rights Law, International Criminal Law, International Økonomisk Ret og miljølovgivning. Under den sidste blok du følger kun ét kursus, fordi du vil tilbringe det meste af din tid i at skrive din afhandling baseret på din specialisering.

Praktiske færdigheder

Erhvervelse praktiske juridiske færdigheder er et vigtigt og nyttigt aspekt af dette program. Du er uddannet til at strukturere, skrive og nuværende juridisk rådgivning for eksempel ved at producere et politisk papir eller indlægget i et processpil session. Derudover vil du modtage tværkulturel kommunikation uddannelse, der giver dig mulighed for at kunne forhandle i et internationalt miljø. Flere kurser inkluderer foredrag fra fagfolk, der arbejder i den juridiske praksis, herunder (internationale) dommere og advokater. Hvert år besøg til de europæiske og internationale domstole og / eller organisationer er organiseret af medarbejdere og studerende. Under disse besøg er du i stand til at se, hvordan tingene fungerer i praksis. Den LL.M. program i International og EU-ret tilbyder skala undervisning lille, hvor internationale studerende og det internationale personale gå aktivt med hinanden.

5.4.31
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
1,984 EUR
om året for EU / EØS-studerende. € 11.300 for ikke-EU / EØS studerende.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist