Du vil uddybe og udvide din viden om loven som akademisk emne gennem erhvervelse systematisk forståelse af juridiske processer, metoder og begreber i den sociale og politiske kontekst, hvor juridiske processer finder sted, og af passende teoretiske opfattelser af loven.

Ved at maksimere din akademiske potentiale potentiale og forbedre dine færdigheder til problemløsning i en tværnational sammenhæng gennem erhvervelse af en systematisk og kritisk forståelse af komplekse juridiske, økonomiske, kulturelle, etniske, religiøse, etiske og politiske spørgsmål informere folkeretten mindretallenes rettigheder, du vil forbedre din faglig udvikling og horisonter.

Forsknings- og skrivefærdigheder du får, vil kunne overføres til en række faglige sektorer, herunder den juridiske profession, politikformulering, erhvervsliv, regeringsorganer eller akademiske kredse.

Hvorfor studere LLM International Minority Rights Law ved Middlesex University?

Med en stærk følelse af social retfærdighed på sin kerne, Middlesex University School of Law er hjemsted for nogle af verdens førende tal på områderne international mindretalsrettigheder lov, hvis arbejde har hjulpet sikre rettighederne for udsatte grupper i hele verden.

De omfatter Lektor Dr. David Keane, hvis bog om kastebaseret diskrimination vandt Hart Book Prize; Dekan for School professor Joshua Castellino, hvis ekspertise blev opfordret som formand for en 2015 møde i FN forum om Minority Issues; og lektor i International Law Dr. Elvira Dominguez-Redondo, som er medlem af Det Rådgivende Udvalg for gruppen på universelle rettigheder.

Kursus højdepunkter

  • En unik grad tilbyder en komplet oversigt over international lov og praksis i mindretallenes rettigheder og oprindelige folk
Lær om de nuværende mekanismer i mindretals rettigheder og oprindelige folks rettigheder, og kløften mellem FN internationale rettigheder normer og deres gennemførelse på jorden

Programmet engagerer tæt sammen med FN-mekanismerne og menneskerettighedsorganisationer, på grund af tidligere og nuværende engagement i FN-procedurer af vores tutorer Der kan også være praktik muligheder i nationale og internationale organisationer som FN eller i Advocacy europæiske center for menneskerettigheder på campus.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurser fra Middlesex University London »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
- Internationale gebyrer: £ 12.500
Deadline
Efter placeringer
Efter dato