Dette innovative program undersøger det komplekse samspil mellem lov og politik i internationale anliggender. LLM leveret i fællesskab af Juridisk Skole og Politik, Filosofi, Internationale Relationer og Miljø (SPIRE). LLM giver eleverne mulighed for at udvikle en kritisk forståelse af, hvordan politik forener folkeretten, og hvordan loven danner den staternes adfærd i deres forhold til hinanden og med andre aktører. Ligesom alle vores kandidatuddannelser vil LLM tilskynde til en integreret teoretisk og tværfaglig tilgang til global styring, hvor loven studeres i sin bredere filosofiske, historiske og sociale sammenhæng. Denne tilgang er særlig velegnet til dem, der stræber efter at arbejde for internationale institutioner som FN, ikke-statslige organisationer, offentlige myndigheder eller internationale advokatfirmaer.

Hvorfor studere international lov og forretning på Keele?

Keele Law School har en lang tradition for akademisk ekspertise inden for international ret. Disse emner er blevet undervist på Keele af verdenskendte eksperter som Michael Akehurst og Patrick Thornberry. I de senere år har Keele Law School investeret stærkt inden for international ret. Studerende vil blive undervist af dynamisk akademisk personale med en bred vifte af ekspertise og forskningsinteresser.

Keele er pioner og leder inden for tværfaglig uddannelse. Studerende på LLM i International Law og Menneskerettigheder vil tage moduler i både Law School og School of Politics, International Relations and the Environment (SPIRE). Studerende har også mulighed for at studere moderne sprog - herunder vigtige FN-sprog - som en del af deres grad, hvilket øger deres faglige kompetencer. Keele tilbyder i øjeblikket kurser i arabisk, mandarin kinesisk, fransk, tysk, japansk, russisk og spansk.

Kursusstruktur

Programmet kan afsluttes i 12 måneder på heltid eller 24 måneder på deltid. Der er også mulighed for at tage kurset modulært og sprede moduler over en periode på 2 til 5 år, hvilket giver maksimal fleksibilitet.

Faglige adgangskrav

Du skal have en første eller anden klasse honnør grad (eller udenlandsk tilsvarende) i lov eller en relateret disciplin. Ansøgninger er velkomne fra nuværende jurister eller enhver anden person med passende faglige kvalifikationer og / eller erfaring.

Engelsk Sprogoplysninger for internationale studerende

Ansøgere, for hvem engelsk ikke er modersmål, skal fremlægge bevis for en kvalifikation på engelsk. Minimumscore for adgang til LLM er akademisk IELTS 6.5 (eller TOEFL 91). Studerende, der har taget en af de engelske sprogkvalifikationer, men ikke har opnået den krævede karakter, kan optages til uddannelsen, forudsat at de studerer på et engelskspræget engelsksprogskursus, inden de påbegynder deres studie.

Keele University accepterer i øjeblikket Tofel iBT tests, der er taget uden for Det Forenede Kongerige. Alle Tofel iBT test skal tages ikke længere end to år før din startdato på Keele og skal verificeres med ETS. Hvis du har taget din Tofel iBT test i Storbritannien, kontakt venligst admissions teamet for yderligere information.

Karriere

LLM i International Law and Politics er en gateway til en række beskæftigelsesmuligheder. Disse omfatter karrierer i internationale ngo'er, velgørende organisationer, internationale organisationer som FN, politiske tanketanke, advokatgrupper, regering, journalistik og akademi.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Keele University »

Senest opdateret Marts 30, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 30, 2019
Duration
1 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Price
14,320 GBP
Fuldtidsundervisningsafgifter: International £ 14,320 | UK / EU £ 7,415. Yderligere gebyrer kan være gældende.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 30, 2019
End Date
Juni 12, 2020
Ansøgningsfrist

Sep 30, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juni 12, 2020

Explore the Keele Difference