Denne LL.M. dækker de juridiske aspekter af international handel og handel. Den er udelukkende fokuseret på international handelsret. Fra love vedrørende salg og distribution af varer eller tjenesteydelser mekanismer Betaling og sikkerhed til, at reglerne om transport af gods, forsikringsret og intellektuelle ejendomsrettigheder, master i international handelsret dækker det hele! På grund af sin altomfattende karakter denne LL.M. giver dig et samlet overblik over de juridiske aspekter af den internationale handel.

  • Den LL.M. Programmet International Handelsret tilbyder dig en altomfattende syn på international handel og handel. I modsætning til lignende programmer, fokus ligger udelukkende med den handelsret side af sager og ikke går ind i lovgivningsmæssige eller offentligretlige aspekter.
  • Du er uddannet af fremragende lærerkræfter. De har både en solid (international) akademisk baggrund som et væld af erfaringer fra handel og jura.
  • Du studere i en af ​​de førende kommercielle centre og største havne i Europa, hvilket betyder, at du ofte vil gå "on-site" for at se, hvordan tingene fungerer i praksis.
  • Vores kandidater har store jobperspektiver!

Hvilke aspekter indeholder programmet dækker?

Kommercielle Kontrakter og finansiering handel

Efter Forskning & skrivefærdigheder modul, vil du studere kommercielle kontrakter. Starten af ​​kommercielle transaktioner er ofte en aftale om køb af varer eller tjenesteydelser, men der er også vigtige tilknyttede aftaler, f.eks kommercielle agenturkontrakter, distributionsaftaler, licensaftaler eller franchiseaftaler mv Disse aftaler er undersøgt i Commercial Contracts kurset. De købte varer eller tjenesteydelser naturligvis også nødt til at blive betalt. I et internationalt miljø, betaling og sikkerhed for betaling er ikke altid let. Den Trade Finance Law kursus ser ind i de juridiske aspekter af disse spørgsmål.

Risici, forsikring, transport og intellektuelle ejendomsrettigheder

Parter, der er involveret i forretningstransaktioner vil ofte indgå forsikringsaftaler for at dække deres risici og ansvar. Du vil lære, hvordan kan fordeles disse risici, og hvordan de kan undgås eller minimeres for eksempel gennem forsikringsaftaler. Også købte varer normalt skal transporteres. Du vil studere transportaftaler, transportdokumenter og relaterede dokumenter og passiver transportøren og afsenderen. . Endelig, producenter nødt til at beskytte deres produkter mod uautoriseret kopiering. I de immaterielle rettigheder kursus vil du lære at forstå både forretningsmæssige begrundelse og den juridiske struktur for beskyttelse af intellektuelle ejendomsrettigheder. Du vil også blive også bekendt med de praktiske konsekvenser (og muligheder) af loven.

Har programmet har særlig fokus?

Specialiseringen International Handelsret adskiller sig fra andre LL.M. programmer i erhvervslivet eller handel lov ved sin eksklusive fokus på erhvervsret perspektiv. Kurserne behandler den måde parterne selv strukturere deres kommercielle interaktioner. Selskabsret, regulatoriske og aspekter offentligretlige bliver ladt tilbage.

Gennem kandidatuddannelsen aspekter af international handelsret betragtes fra en sammenlignende perspektiv. Der lægges særlig vægt på forskelle i tilgang og resultat mellem civil law og common law jurisdiktioner og med henvisning til de relevante standarder i international handelsret.

Baseret i havnen i Rotterdam, dette program uddanner jurister, der skal blive velbevandret i international handelsret. På grund af sin beliggenhed i centrum af en stor handel hub programmet er i stand til at tilbyde de studerende mange muligheder for udforskning af handelen i praksis ved at kombinere teori, der undervises med workshops på stedet.

5.4.31
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
1 år
Fuldtid
Price
11,500 EUR
EØS / EU-studerende - € 11.500 for ikke EØS / EU-studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date