Læs den officielle beskrivelse

Vækst i national og international betydning er international handelsret en af ​​eksporten af ​​det engelske fællesretlige system. Strukturen af ​​internationale kontrakter er domineret af engelske fællesretlige principper. På dette kursus udvikler du din ekspertise inden for nøgleområder, der påvirker international handels- og handelsret.

Om LLM International Handel og Commercial Law

Denne populære kursus udforsker forskellige områder af emnet herunder:

 • internationalt salg og transport af varer
 • forsikring
 • international finansiering
 • international konfliktløsning
 • Verdenshandelsorganisationen lov.

Sidstnævnte er af særlig betydning, fordi Indien og Kina blev medlem af WTO.

Hvorfor vælge dette kursus?

 • Udforsk forskellige aspekter af international handel og handelsret, en stor eksport af den engelske Common Law System.
 • Benyt dig af tætte forbindelser til vores Center for Erhverv og insolvensret.
 • Mulighed for at supplere din undersøgelse af International Handel og Commercial Law med med op til to moduler fra andre LLM fagområder.
 • Vælg en undersøgelse rute, der passer dig med fuld tid, deltid og fjernundervisning muligheder.
 • Deltag en international sommerskole med mulighed for at udforske Law i en europæisk sammenhæng.
 • Stipendier til rådighed.
 • Enkelte moduler kan studeres for Continuing Professional Development (CPD) priser.

Hvordan kan jeg studere?

Det akademiske år for LLM kurser er opdelt i tre dele: to ti-ugers vilkår (Term Man løber fra begyndelsen af ​​det akademiske år, indtil juleferie, Term To mellem jul og påske) og sommerperioden.

Fuldtidsstuderende - som gennemfører kurset i løbet af et akademisk år - studere tre moduler i hvert semester og fuldføre afhandling i løbet af sommeren.

Deltidsstuderende og fjernundervisning studerende - som gennemfører kurset over to akademiske år - studere tre moduler på tværs Vilkår Én og to i hvert år (seks i alt), der begynder arbejdet på at forske deres afhandling i løbet af første sommerperioden og færdiggøre det under Sekundet.

På fuld tid og deltid modes moduler bliver undervist i hele ugen. Afhængigt af dit skema, du kan forventes at deltage på mere end én dag. Moduler kan undtagelsesvis omlagt på grund af kursus behov.

Seminarer ledes af akademikere, men vil normalt kræve, at du til at foretage omfattende guidede forberedende arbejde og vil ofte indebære korte præsentationer eller andre bidrag.

Fjernundervisning moduler er struktureret, instrueret læringsaktiviteter, der leveres via universitetets online læringsplatform - NU. Fjernstuderende vil også have mulighed for at deltage i virtuelle diskussioner med andre studerende og videnskabelige medarbejdere, og vil blive bedt om at udfylde yderligere opgaver - såsom at forberede essay planer eller præsentationer - i løbet af hvert modul.

Adgangskrav

UK

 • En god lovgrad, 2,2 eller derover.
 • Ansøgere, hvis første grad ikke er lov, vil være forpligtet til at dokumentere for forpligtelsen til det LLM-emne, som de ønsker at studere.
 • Ansøgere fra andre discipliner vil blive hilst velkommen i passende omstændigheder, især hvis de har erfaring på området, selv om ikke som advokater.

Vi specificerer disse minimumskrav til indrejse, men vi vurderer dig individuelt på din evne til at drage fordel af kurset. Vi tilbyder nogle gange steder på basis af ikke-standardiserede adgangskvalifikationer og industriel eller erhvervserfaring.

International

Vi accepterer kvalifikationer fra skoler, gymnasier og universiteter over hele verden for adgang til vores UG og PG grader. Hvis du ikke er sikker på, hvordan din internationale kvalifikation matcher vores naturligvis krav du besøge vores internationale kvalifikationer side.

Grundkurser

Hvis du har brug for at gøre et fundament vej til at opfylde vores kursus krav besøg Nottingham Trent International College (NTIC). Hvis du allerede studerer i England på en skole eller college og vil gerne vide, om vi kan acceptere din kvalifikation kan du besøge vores side grundkurser.

Engelsksprogede adgangskrav

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal du vise os, at dine sprogkundskaber er stærke nok til intensivt akademisk studie. Til dette kursus kræver vi normalt et af følgende:

 • IELTS 6,5 med et minimum på 5,5 i hver færdighed.
 • En tilsvarende engelsk kvalifikation.
Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Nottingham Trent University - Nottingham Law School »

This course is Online, Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
6,500 GBP
Fuldtids-og 3,250 Deltid for hjemme- / EU-studerende - 12.900 Danske Fuldtid og 6 650 Deltid for Internationale Studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019