LLM International Business Law (DL)

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Kursusdetaljer

Dette kursus vil udstyre dig med specialkundskaber i international ret, da det vedrører kommercielle aktiviteter i en global økonomi. Du vil undersøge komplementære juridiske og forretningsmæssige emner, der påvirker international forretningspraksis, og du vil uddanne dig med en ekspert juridisk og erhvervsmæssige færdighedssæt.

Dine kerne moduler vil fokusere på offentlig og privat international handelsret for at uddybe din kritiske forståelse af Verdenshandelsorganisationens regler og hvordan lande handler. Den ekspertviden du udvikler af EU's regler for udvikling og drift af overnationale markeder, vil give dig en fast platform for at undersøge den lovlige regulering af frihandel over hele verden.

Dit dybtgående forskningsprojekt vil hjælpe dig med at specialisere din faglige viden yderligere, og din øgede bevidsthed om de juridiske regler, der gælder for kontrakter om international salg af varer mellem virksomheder, vil forberede dig til at arbejde på tværs af grænserne.

Din afhandling giver dig mulighed for at forfølge en forskningsinteresse, der hjælper dig med at specialisere dig i din valgte karriere.

Kursusfordele

Du vil sætte din specialist juridiske viden i erhvervslivet og erhvervskontekst for at forbedre din forståelse og analyse af loven.

Universitetets virtuelle læringsmiljø (VLE) vil gøre det muligt for dig at lære, når det passer til din tidsplan. Du vil kunne få adgang til skolens gæstehøjttaler serie digitalt, så du kan drage fordel af højttalernes faglige indsigt.

Fjernundervisning

Vi forstår, at fuldtidsstudiet ikke passer til alle. Derfor tilbyder vi kurser, der giver dig mulighed for at bestemme hvor, hvornår og hvordan du kan involvere dig i at lære. At studere et fjernundervisningskursus giver bekvemmeligheden og fleksibiliteten til at gøre uddannelsen til at fungere for dig. Uanset om du vil tilpasse dine studier omkring børnepasning, udvikle dine færdigheder, mens du arbejder eller helt simpelt vil lære af komforten i dit eget hjem, kan vi hjælpe dig med at opnå en kvalifikation ad gangen og det tempo, der passer til din livsstil.

Ligesom vores studerende på campus vil du have de samme gode undervisnings- og læringsressourcer, men du finder dem online i stedet for i et foredragsteater. Ikke kun er alle modulerne undervist online, men du vil også have adgang til et online-fællesskab og mere end 140.000 bøger og tidsskrifter i vores online-bibliotek.

Adgangskrav

Ansøgere skal enten have mindst en anden klasse honnør grad eller have tilsvarende erfaring eller uddannelse, normalt fra arbejdsmiljøet.

Alle ansøgninger skal understøttes af en reference, enten akademisk eller professionel.

Alle ansøgere skal opfylde vores engelskspråklige sprogkrav.

Engelsk Sprogkrav: IELTS 6.5 med ingen færdigheder under 5,5, eller en tilsvarende kvalifikation. Universitetet yder fremragende støtte til enhver ansøger, som måtte være forpligtet til at foretage yderligere engelsksprogskurser.

MATURE APPLICANTS

Vores universitet bifalder ansøgninger fra modne ansøgere, der demonstrerer akademisk potentiale. Vi kræver sædvanligvis nogle tegn på nyere akademisk undersøgelse, fx færdiggørelse af et adgangskursus, men nyere relevant erhvervserfaring kan også overvejes. Bemærk venligst, at for nogle af vores faglige kurser skal alle ansøgere opfylde de angivne adgangskriterier, og i disse tilfælde kan erhvervserfaring ikke overvejes i stedet.

VERIFIER DIN KVALIFIKATIONER

Hvis du er en international studerende, kan vi hjælpe dig med at sammenligne og verificere dine kvalifikationer. Kontakt venligst vores internationale kontor på 44 (0) 113 812 1111 09.00 til 17.00 Mon-Thurs / 09.00 til 16.30 Fri GMT eller email internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

Behov for at forbedre dine engelsksprogsfærdigheder?

Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke har engelsk som krævet til dit valgte kursus. Vi tilbyder en bred vifte af kurser, der er designet til at hjælpe dig med at forbedre dine kvalifikationer og engelskspråklige evner, hvoraf de fleste er akkrediteret af Det britiske råd.

Jobudsigter

Mange virksomheder erkender LLM som avanceret træning og foretrækker kandidater med denne kvalifikation. Gennemførelse af dette kursus på vores Leeds Law School vil give dig mulighed for at øge dine beskæftigelsesmuligheder i en konkurrencedygtig juridisk verden og kunne føre til et job som en advokat, forretningschef eller politimester.

 • Global Reward Manager
 • International Handelsrådgiver
 • Indenrigsrådgiver
 • Juridisk Executive

Karriere Råd

Vores dedikeret job og karriere team tilbyder ekspertrådgivning og en masse ressourcer til at hjælpe dig med at vælge og få beskæftigelse. Uanset om du er i dit første eller sidste år, kan du tale med medarbejdere fra vores Careers Office, der kan tilbyde dig råd fra at skrive et CV til at søge efter job.

Undervisning og læring

Leeds Law School arbejder sammen med en række fjernundervisningspartnere, der kan tilbyde råd og vejledning om fjernundervisningskurserne. Partnerne omfatter:

 • The Chancery Lane Institute for Professionals (Dubai)
 • Q
 • London College of Legal Studies (Bangladesh).

Samlet arbejdsbyrde

Hvis du vælger at studere dette kursus ved fjernundervisning, skal du som en retningslinje tildele ca. 10 timer om ugen for at afslutte hvert modul plus yderligere fem timer til yderligere læsning og opgaver. Disse 10 timers undervisning og læring vil blive leveret ved hjælp af en række interaktive ressourcer. Dette omfatter typisk lyd- og videoindhold, gruppediskussioner, reflekterende øvelser, quizzer, online læsning og meget mere. Alle disse ressourcer leveres via vores virtuelle læringsmiljø og kan nås på et tidspunkt og sted, der passer dig.

Kernemoduler

 • EU Antitrustlov
 • Lovgivningen om det indre marked
 • Corporate Law
 • Privat international handelslov
 • afhandling
 • Intellektuel Ejendomsret
 • Public International Trade Law

Gebyrer

UK og EU studerende

Undervisningsgebyret for året for studerende, der indtaster i 2018/19 er £ 3100. Det beløb, du vil betale, kan stige hvert år for at tage højde for inflationens virkninger.

Internationale studerende

Undervisningsgebyret for året for studerende, der indtaster i 2018/19 er £ 3100. Det beløb du vil betale er fastsat på dette niveau for hvert år af dit kursus.

Faciliteter

Bibliotek

Vores bibliotek er åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, hver dag på året, der giver dig adgang til specialiserede bøger og tidsskrifter, læringsrum, computere, multimediefaciliteter og udlejning af medieudstyr. Ti tusinder af vores biblioteks digitale ressourcer, herunder e-bøger, ejournals og databaser, kan fås online på et tidspunkt og sted, der passer til dig.

Virtuelt læringsmiljø

VLE giver dig adgang til kursusmaterialer som videoer, e-bøger og andre dokumenter. Du bruger også den til at indsende dine opgaver og modtage feedback.

Senest opdateret August 2018

Om skolen

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Minimer
Leeds , UK Online + 1 Mere Mindre