Læs den officielle beskrivelse

LLM intellektuel ejendomsret

Intellektuel ejendomsret er en spændende og stadig vigtigere retsområde, især internationalt, og på EU-plan. Kurset giver de studerende mulighed for at udforske immaterialret i både Storbritannien og EU sammenhænge, ​​sammen med links til konkurrencelovgivningen og sport.

Om LLM Intellectual Property

Du vil udforske den internationalt vigtigt område for Immaterialret og lære, hvordan intellektuelle ejendomsrettigheder rammer mange kommercielle områder.

Hvorfor vælge dette kursus?

 • Udforsk Immaterialret i UK og EU-sammenhænge.
 • Lær, hvordan intellektuelle ejendomsrettigheder rammer mange kommercielle områder og studere de links til konkurrencelovgivningen og sport.
 • Lær af ekspert lærerstab såsom Janice Denoncourt, en erfaren praktiserende læge og forfatter til centrale lærebøger, der er blevet sponsoreret af Den Europæiske Patentmyndighed.
 • Suppler dit studium af Immaterialret med to moduler fra andre LLM fagområder.
 • Vælger at studere på fuld tid eller deltid.
 • Deltag en international sommerskole og udforske Law i en europæisk sammenhæng.
 • Stipendier er til rådighed.
 • Enkelte moduler kan studeres for Continuing Professional Development (CPD) formål.

Moduler

Du vil studere seks underviste moduler efterfulgt af en afhandling. Core moduler:

 • Konkurrence og IP lov i EU
 • Intellektuel ejendomsret
 • IP Folkesundhed Medicinsk Innovation
 • Databeskyttelse og Privacy

Plus to moduler efter eget valg fra andre LLM fagområder, bortset fra olie, gas og minedrift lov. Du vil starte din afhandling efter at have gennemført disse moduler.

Vurdering

I hvert tilfælde moduler bedømmes gennem et stykke naturligvis arbejde. Dette tager normalt form af en problem- eller essay-stil spørgsmål, men vil variere fra modul. Du kan indsende og modtage feedback på vurderinger i løbet af hvert modul.

Afhandlingen er 18.000 til 20.000 ord og forsket og skrevet uafhængigt under vejledning af en ekspert akademisk.

Hvordan kan jeg studere?

Det akademiske år for LLM kurser er opdelt i tre dele: to ti-ugers vilkår (Term Man løber fra begyndelsen af ​​det akademiske år, indtil juleferie, Term To mellem jul og påske) og sommerperioden.

Fuldtidsstuderende - som gennemfører kurset i løbet af et akademisk år - studere tre moduler i hvert semester og fuldføre afhandling i løbet af sommeren.

Deltidsstuderende - som gennemfører kurset over to akademiske år - studere tre moduler på tværs Vilkår One og Two i hvert år (seks i alt), der begynder arbejdet på at forske deres afhandling i løbet af første sommerperioden og færdiggøre det under den anden.

På fuld tid og deltid modes moduler bliver undervist i hele ugen. Afhængigt af dit skema, du kan forventes at deltage på mere end én dag. Moduler kan undtagelsesvis omlagt på grund af kursus behov.

Seminarer ledes af akademikere, men vil normalt kræve, at du til at foretage omfattende guidede forberedende arbejde og vil ofte indebære korte præsentationer eller andre bidrag.

Adgangskrav

UK

 • En god lovgrad, 2,2 eller derover.
 • Ansøgere, hvis første grad ikke er lov, vil være forpligtet til at dokumentere for forpligtelsen til det LLM-emne, som de ønsker at studere.
 • Ansøgere fra andre discipliner vil blive hilst velkommen i passende omstændigheder, især hvis de har erfaring på området, selv om ikke som advokater.

Vi specificerer disse minimumskrav til indrejse, men vi vurderer dig individuelt på din evne til at drage fordel af kurset. Vi tilbyder nogle gange steder på basis af ikke-standardiserede adgangskvalifikationer og industriel eller erhvervserfaring.

International

Vi accepterer kvalifikationer fra skoler, gymnasier og universiteter over hele verden for adgang til vores UG og PG grader. Hvis du ikke er sikker på, hvordan din internationale kvalifikation matcher vores naturligvis krav du besøge vores internationale kvalifikationer side.

Grundkurser

Hvis du har brug for at gøre et fundament vej til at opfylde vores kursus krav besøg Nottingham Trent International College (NTIC). Hvis du allerede studerer i England på en skole eller college og vil gerne vide, om vi kan acceptere din kvalifikation kan du besøge vores side grundkurser.

Engelsksprogede adgangskrav

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal du vise os, at dine sprogkundskaber er stærke nok til intensivt akademisk studie. Til dette kursus kræver vi normalt et af følgende:

 • IELTS 6,5 med et minimum på 5,5 i hver færdighed.
 • En tilsvarende engelsk kvalifikation.
Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Nottingham Trent University - Nottingham Law School »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
6,500 GBP
Fuldtids-og 3,250 Deltid for hjemme- / EU-studerende - 12.900 Danske Fuldtid og 6 650 Deltid for Internationale Studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019