LLM i lov

Generelt

Program beskrivelse

Universitetet påbegyndte sine akademiske programmer i 1999/2000 session i fem gymnasier nemlig Kunst og Samfundsvidenskab, Business and Management Studies, Sundhedsvidenskab, jura og Natur- og Applied Sciences. Fundamentet studerende ankom Okada fredag ​​15th oktober 1999. Siden da har universitetet uden afbrydelse stadfæstet sin vilje til at vende tilbage en videregående uddannelse til den internationalt accepterede kalender september til juni måned. Den College of Engineering påbegyndte sit program i 2002/2003 session. Den College of Health Sciences fortsatte med at være et område med stor efterspørgsel. Den College of Pharmacy og B.Sc Sygepleje påbegyndt i 2004/2005 session. Den Igbinedion University Teaching Hospital administreres af en bestyrelse indviet først den 12. januar 2003 fører tilsyn anliggender af hospitalet. Som en del af sine mål at træne og producere job udbydere, har Igbinedion Universitet Pakket iværksætter og færdigheder opkøb moduler til at udsætte studerende tilstrækkeligt nok til at være 'fit for arbejdsmarkedet'. Desuden blev en samfundstjeneste program indført i 2009/2010 session. Under den programmerede, er alle anden års studerende på tværs af Gymnasier forpligtet til at foretage en praktisk program udvikling i et udvalgt område og samfund i og rundt universitetet / by.

Den studerende befolkning er vokset støt fra 111 i 1999/2000 session til 5036 i 2012/2013, mens personalet styrken er steget fra 55 i 1999/2000 til 565 lavet af 290 Undervisning personale (50 af hvem er Professorer) 153 Senior Ikke -Undervisning personale og 213 Junior og Intermediate personale i samme periode.

Akademiske programmer i medicin, jura, Kunst og Samfundsvidenskab, Business and Management Studies, Natur- og Applied Sciences and Engineering, modne, er re-akkrediteret, fra tid til anden af ​​nigerianske universiteter Kommissionen og de relevante faglige organisationer.

Den Oba Erediauwa College of Law viste sig sin første afgrøde af kandidater i 2004. Det ellevte parti eksamen i dag, er allerede på Law School.

På denne indkaldelse, er universitetet dimitteret sit ottende sæt helse Læger, og har fortsat med at opretholde den ære at være den første nogensinde Private University i Afrika, syd for Sahara til at producere helse Læger. Universitetet er også dimitteret hendes ottende afgrøde af talentfulde og godt præparerede Ingeniører fra general Abdulsalami Abubakar Ingeniørhøjskolen.

Den Oba Erediauwa College of Law viste sig sin første afgrøde af kandidater i 2004. Det ellevte parti eksamen i dag er allerede på Law School.

Loven Programmet er skræddersyet efter National University Kommissionens retningslinjer, som understreger behovet for jurister at være vidende i andre områder af menneskelig bestræbelse, såsom psykologi, økonomi, filosofi, etc., således at fuldt ud forstår at analysere og forstå den vigtige rolle, denne lov spiller i den nigerianske samfund i særdeleshed og hele menneskeheden i almindelighed.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Appli ... Læs mere

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Applied Sciences. Minimer