LLM i lov

Generelt

Program beskrivelse

 • Varighed (år): 1,5 år
 • Kvalifikation tildelt: Master of Laws (LLM)
 • Kvalifikationer: Master grad (2. cyklus)
 • Undervisningssprog: Engelsk og Græsk
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum ECTS Credits: 90

Profil af programmet

Programmet Master of Laws (LLM) sigter mod at give de studerende mulighed for specialisering inden for to særlige juridiske fagområder, a) europæisk forretningslov og b) menneskerettigheder og social retfærdighed, både på teoretisk og praktisk niveau . Det giver en postgraduate uddannelse til indehavere af en bachelor i lov eller en anden relevant bachelor (statsvidenskab, europæisk politik, IR, økonomi osv.) Det forventes, at programmet vil give sine kandidater med yderligere kvalifikationer, og at det vil forbedre deres kognitive samt deres ledelseskapacitet, når de beskæftiger sig med spørgsmål, der er relevante for loven.

Programmet fremhæver især særlige juridiske spørgsmål, der har stor teoretisk og praktisk betydning, og tilskynder til en komparativ tilgang til juridisk videnskab inden for den moderne europæiske kontekst. Bestemmelser i national lovgivning gennemføres i tæt samarbejde med europæisk lov med det formål at konfrontere nutidige problemer og udfordringer på en teoretisk informeret, men praktisk taget effektiv måde.

Programmets vigtigste faglige mål er: a) uddybning af viden inden for specialiserede juridiske fakulteter med teoretisk og praktisk betydning samt b) udvidelse af forståelsen for juridisk videnskab og gennemførelse heraf i et komparativt europæisk og international kontekst. Programmet udforsker den nationale lov og dens indbyrdes forbindelse med europæisk og international lov. Fortolkningsmetoderne og anvendelsen af ​​loven analyseres i praktisk sammenhæng, samtidig med at der lægges vægt på de teoretiske parametre og den praktiske gennemførelse med et overordnet syn på at forbedre elevens evne til at imødegå aktuelle udfordringer og problemer, især de kan opstå i det europæiske og internationale miljø, enten inden for handel og iværksætteri eller inden for menneskerettigheder og social retfærdighed.

Studerende får mulighed for at engagere sig i akademisk forskning og anvendelse af retspraksis og modeller og opnå en velbegrundet specialisering inden for juridiske områder af særlig betydning.

Karriereudsigter

Programmet henvender sig hovedsageligt, men ikke udelukkende, til personer, der arbejder eller har til hensigt at gøre det på områder, der er relevante for juridisk videnskab: advokater, dommere, juridiske konsulenter eller generelt ansatte i virksomheder og andre private enheder eller organisationer, medlemmer af offentlig tjeneste eller af andre offentlige eller halvoffentlige organer eller organisationer, medlemmer af ikke-statslige organisationer, diplomater mv.

Adgang til videre studier

Kandidater fra programmet kan accepteres i tredje cyklus grader (Doctorate Degree)

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte mid-termer, projekter og deltagelse i klassen.

Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semesterkursusgennemsnit (GPA) og kumulativt pointgennemsnit (CPA).

Afgangskrav

Den studerende skal gennemføre 90 ECTS og alle programkrav.

Der kræves et minimum kumulativt kvalitetspoint (CPA) på 2,0. Således, selv om en 'D-' er en PASS-klasse, kræves der en gennemsnitsklasse på 'C' for at opnå en CPA på 2,0.

Læringsresultater

Efter vellykket afslutning af dette program skal eleverne kunne:

 1. Udvikle viden om grundlæggende begreber, principper, ideer, teorier og modeller og anvende dem i særlige sammenhænge inden for det juridiske videnskabelige kognitive område.
 2. Udvikle specifikke teoretiske ordninger og modeller relateret til indholdet og til de særlige objekter af det kognitive felt.
 3. Kombiner teoretisk og empirisk viden for at kunne klare simple eller komplekse problemer, der opstår i faglige områder af interesse.
 4. Analyser og vurder spørgsmål, problemer og forslag inden for bestemte lovområder (normativ og empirisk tilgang).
 5. Evaluere procedurer, der sigter mod at konfrontere problemer inden for juridisk videnskab.
 6. Identificere prioriterede spørgsmål, som fortjener analyse og evaluering på nationalt, europæisk eller internationalt plan.
 7. Udvikle deres egne specifikke teorier om at basere tværfaglige og metodologiske tilgange til specifikke problemer og problemer.
 8. Gennemføre uafhængig forskning og kombinere de metodologiske og kognitive værktøjer inden for juridisk videnskab tværfagligt, for at kunne levere innovative tilgange og forslag.
 9. Gennemføre nødvendige analytiske og kommunikationsfærdigheder, der kræves for at engagere sig i faglige interesseområder, enten på nationalt eller internationalt plan.
 10. Udvikle ledelsesmæssige færdigheder i overensstemmelse med lovkravets krav.
 11. Udnytte de nødvendige forsyninger og den tilknyttede kultur i stræben efter løbende forbedring af deres individuelle færdigheder og kompetencer efter afslutningen af ​​deres studier.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Senest opdateret Nov 2018

Om skolen

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space.

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space. Minimer
Nicosia , Athen + 1 Mere Mindre