LLM I Internationale Juridiske Studier

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Vores Master of Laws (LLM) -program giver dig et indgående kendskab til loven i dens internationale sammenhæng. Du vil evaluere forskning og avanceret stipendium inden for områder af juridisk undersøgelse som menneskerettighedslovgivning, indvandrings- og flygtningelov, international bank- og finanslov og international miljølovgivning.

Med en række valgfrie moduler til rådighed sammen med kerneplanen, vil du være i stand til at skræddersy programmet til dine fagområder og dine karrieremuligheder.

Du lærer af School of Law akademikere med betydelig forskningskompetence og international juridisk erfaring inden for områder, herunder:

 • Social retfærdighed
 • Kriminallov
 • Menneskerettigheder
 • Energi og miljø
 • Konkurrenceret
 • Intellektuel ejendom

Du behøver ikke at have studeret lov på bachelor niveau for at tage LLM i International Legal Studies. Hvis du ikke tidligere har studeret loven, skal du tage en to ugers introduktion til lovkursus før programmets start for at sikre, at du er bekendt med de grundlæggende juridiske institutioner og kilder til international og engelsk lov.

Udover at levere specialiseret juridisk viden vil LLM udstyre dig med evner, der er værdsat i ethvert erhverv, såsom forskning, analytik og kommunikation. Programmet giver dig også et indblik i, hvordan international lov udgør det globale samfund, og hvordan vi arbejder inden for det. Det betyder, at du vil være rustet til at udforske en bred vifte af karrieremuligheder, når du er færdiguddannet.

placering

University of Bradford er ranket 301-400 i verden for Business and Economics i 2019 Times Higher Education World University Rankings.

107941_the-business-ranking.jpg

Adgangskrav

 • 2: 2 eller derover i et relevant emne (et relevant emne vil omfatte alle samfundsvidenskabelige, humanistiske og erhvervs- og ledelsesprogrammer).
 • Ikke-juridiske kandidater vil blive bedt om at afslutte en to ugers introduktion til lovkursus før starten af semester 1.

Engelsk sprogkrav

 • IELTS på 6,5 eller tilsvarende

Hvis du ikke opfylder IELTS kravet, kan du tage en University of Bradford præ-sessional engelsk kursus.

Hvad du vil studere

LLM International Legal Studies er designet til at give et udfordrende og stimulerende studieprogram, der overvejer loven i sin internationale sociale, økonomiske og politiske sammenhæng.

De fire grundlæggende moduler studeret for at give dig en detaljeret forståelse af centrale globale spørgsmål i loven og fokusere på at udvikle dine færdigheder til forskning; analysere og diskutere vigtige spørgsmål i international ret, menneskerettigheder og juridisk teori. De forbereder dig også til den sidste del af kandidatuddannelsen, som er din afhandling, gennem hvilken du har mulighed for at studere et bestemt emne efter eget valg i detaljer. De valgfrie moduler, der tilbydes, så du kan følge en særlig interesse med fokus på globale juridiske spørgsmål.

Bemærk, at moduloplysningerne for indrejse i 2020 kan ændres.

moduler

Core

 • Grundlag for lov og færdigheder (LAW7029-R)
 • Bæredygtig udviklingslov i moderne virksomhed og samfund (LAW7030-B)
 • Regulatory Theory and Practice (LAW7035-B)
 • LLM Dissertation (LAW7032-E)

Mulighed

 • International Menneskerettighedslov (LAW7043-B)
 • International handels- og investeringslov (LAW7045-B)
 • Public International Law (LAW7044-B)
 • International Humanitær Ret (LAW7019-B)
 • International Environmental Law (LAW7021-B)
 • International Commercial Contracts og E-Commerce (LAW7031-B)
 • International Intellectual Property Law (LAW7008-B)
 • International Petroleumslovgivning (LAW7033-B)
 • International bank- og finanslov (LAW7037-B)
 • International straffelov (LAW7046-B)
 • Indvandrings- og flygtningelov (LAW7023-B)
 • International konkurrenceret (LAW7007-B)
 • Erhverv, Menneskerettigheder og Miljø (LAW7041-B)
 • Commercial Dispute Resolution (LAW7036-B)
 • Klimaændringslov og -politik (LAW7040-B)
 • International Water Resources Law (LAW7034-B)
 • Cyberlaw (LAW7039-B)
 • Affaldshåndteringslov (LAW7042-B)
 • Lov og køn (LAW7038-B)

Valgfag

Læring og vurdering

Dette LLM-program sigter mod at integrere anvendt og teoretisk viden med bedømmelsesprocesser, der tester viden, anvendelse og analyse af emnet. Til dette formål er lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategien for dette program udviklet for at hjælpe dig med at opbygge din viden gradvist i løbet af studieåret og udvikle din forskning, kritisk tænkning og skrivefærdigheder.

Du vil blive undervist i små grupper i et miljø, der er fokuseret på dig og din udvikling. Din læring vil blive styret og understøttet gennem ugentlige undervisnings- og læringssessioner, hvor du vil deltage i en række forskellige aktiviteter. Alle underviste moduler har derfor en to-timers undervisningsspil hver uge i hele det semester, hvor de undervises. I den tidlige del af programmet vil de fleste af disse slots blive brugt som klassetid med forelæsers input, individuelle og gruppearbejdsaktiviteter. Den planlagte klassetid vil blive brugt til at hjælpe dig med at udvikle din forståelse af loven vedrørende det aktuelle emne.

Du bliver forpligtet til at arbejde uafhængigt, forberede dig på alle undervisningsforløb og tage alle muligheder for at udvikle dine færdigheder og viden, bidrage til gruppediskussioner og engagere dig i andre aktiviteter, der støttes gennem det virtuelle læringsmiljø.

Gebyrer, finansiering og stipendier

Undervisningsgebyr

 • Hjem / EU: 7.190 £ om året
 • International: £ 16.840 pr. År

Stipendier

Hvert år tildeler vi adskillige ikke-tilbagebetalte stipendier til britiske, EU og internationale studerende på grundlag af akademisk ekspertise, personlige forhold eller økonomiske vanskeligheder.

Forbedre din beskæftigelsesegnethed

Law Clinic

Vores lovklinik giver eleverne mulighed for at sætte teori i praksis. Studerende arbejder i vores advokatklinik, der rådgiver medlemmer af offentligheden i samarbejde med Citizens Advice Bureau og CHAS @ StVincent's.

Studerende er uddannet til at interviewe og rådgive medlemmer af offentligheden om ethvert aspekt af loven. Arbejder som en del af et hold diskuteres sagen og afgør om klienten har brug for juridisk rådgivning. Under ledelse af klinisk direktør udarbejder eleverne derefter råd til deres klient.

Studerende har også mulighed for at modtage formel uddannelse på indvandringslovgivning, der fører til tildeling af OISC (Office of the Immigration Services Commissioner) niveau 1 og 2 kvalifikationer gennem samarbejde med CHAS @ StVincent's. Dette giver eleverne mulighed for at være involveret i at give indvandringsrådgivning samtidig med at de anerkender kvalifikationer.

Mooting

Vores elever har mulighed for at blive involveret i en række interne og eksterne mooting konkurrencer.

Mooting supplerer elevernes juridiske uddannelse og er en fantastisk måde at lære at bruge loven på for at skabe overbevisende juridiske argumenter. Eleverne skal analysere problemer, undersøge loven, udarbejde skriftlige indlæg og præsentere deres argumenter for en uddannet advokat eller dommer.

Konkurrencen imiterer de procedurer, der følges i appeldomstole og er en stor chance for, at eleverne sætter deres færdigheder og viden i praksis.

Karrierestøtte

Universitetet er forpligtet til at hjælpe eleverne med at udvikle og forbedre beskæftigelsesegnetheden, og dette er en integreret del af mange programmer. Specialunderstøttelse er tilgængelig i hele kurset fra Career and Employability Services, herunder hjælp til at finde deltidsarbejde under studietid, placeringer, feriearbejde og kandidat ledige stillinger. Studerende opfordres til at få adgang til denne støtte på et tidligt stadium og at bruge de omfattende ressourcer på Karrierewebstedet.

Diskutere muligheder med specialrådgivere hjælper med at afklare planer ved at udforske muligheder og raffineringskompetencer i jobjagt. I de fleste af vores programmer er der direkte input fra Career Development Advisers til læseplanen eller gennem særligt arrangerede workshops.

Karriereudsigter

Kandidater fortsætter med at forfølge en række stier, herunder karriere i erhvervslivet, juridisk praksis, undervisning og akademi.

Karriere booster

Under studietiden på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet vil du have mulighed for at deltage i vores særprægede karriereprogrammer gennem hele kurset. Programmet er designet til at udstyre dig med de nødvendige færdigheder og graduate attributter at være job-ready, når du søger beskæftigelse med førende innovative organisationer. Career Booster Programmet (PDF, 2,8 MB) giver dig mulighed for at få certifikater i:

 • Den Europæiske Computer Driving License (ECDL) - benchmark for digital færdigheder
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Lønning - uddannelse, der giver dig mulighed for at udvikle ledende regnskabs- og lønprogrammer
 • Projektleder Professionelle certifikater - giver dig kanten, når du søger at blive certificeret projektleder
 • Big Data analyse og rapportering færdigheder - ved hjælp af Software og Services (SAS), der vil føre til certificering.

Derudover vil programmet også omfatte aktiviteter til fremme af samarbejde, tillid, kommunikation og mange andre færdigheder, som arbejdsgiverne søger.

Udvikling af en portefølje af fortsættende faglig udvikling (CPD) Certifikater vil vise arbejdsgiverne, at du ikke blot er ambitiøs, men også tager ansvar for din egen faglige udvikling.

Studiestøtte

Du vil blive tildelt en personlig tutor - en person med hvem du vil kunne tale om eventuelle faglige eller personlige bekymringer. Personale med ansvar for administrationen af LLM er til rådighed for at hjælpe dig med daglige forespørgsler om programmet.

Vi er en lille, dedikeret og venlig lovskole, der gør det muligt for vores akademiske og supportpersonale at kende eleverne personligt og tilbyde individuel støtte og undervisning. Vi sørger for, at din tid med os er så givende som muligt, og gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at nå dit potentiale.

Lovenbiblioteket har dedikeret støtte fra vores lovbibliotekar, som kan give dig vejledning om brugen af juridiske databaser, OSCOLA-referencer eller at finde en bog i biblioteket.

Ud over at give adgang til vigtige lærebøger og andre materialer i hard copy, abonner lovbiblioteket også på tre af de vigtigste juridiske databaser:

 • Westlaw
 • Lexis Library
 • Hein Online

Du har derfor 24-timers elektronisk adgang på og uden for campus til det meste af det materiale, du har brug for for at kunne gennemføre dit program. Hvor vejledere kræver, at du læser materiale, der ikke er så let tilgængeligt, vil det blive gjort tilgængeligt for dig gennem det virtuelle læringsmiljø. Du opfordres til også at konsultere andre samlinger, da der er interessant og nyttigt materiale om alle de studerede emner tilgængelige fra forskellige discipliner, og du vil derfor blive introduceret til biblioteket som helhed snarere end kun specifikke samlinger som en del af dette program.

Biblioteket omfatter selvudstedende og selvreturopstillede faciliteter, kopimaskiner og printere, områder for stille studie og social læring og trådløs adgang i hele bygningen. Der er en informationsdisk, en speciel computer bærbar bar og områder til social læring. Bygningen indeholder fuld handicapadgang. LLM studerende har også adgang til sociale rum, herunder Postgraduate Common Room.

Forskning

Alle moduler undervises af erfarne akademikere med stor forskning og praktisk ekspertise i de spørgsmål, du vil studere fra forskellige jurisdiktioner.

I slutningen af din LLM tager du et afhandlingsmodul ved hjælp af en række forskningsmetoder og forskningsdesign for at gennemføre et omfattende forskningsprojekt. Afhandlingen giver dig mulighed for at udvikle en solid forståelse af avanceret stipendium og forskningsprincipper, og hvordan videnens grænser udvides gennem akademisk forskning.

Gennem din afhandling vil du også lære at kritisk vurdere og undersøge primære og / eller sekundære data og udvikle en dybdegående forståelse af dit valgte emne.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Læs mere

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Minimer