Gennembrud inden for videnskab, teknologi og kommunikation har resulteret i juridiske udfordringer aldrig før står over - udfordringerne fra den globale proportioner til morgendagens ledere. Suffolk Law LL.M. i Global Law and Technology vil hjælpe dig med at opfylde disse udfordringer og forberede den fremtidige praksis af loven.

Oprettet i 2002, Suffolk Global Law og Teknologi-programmet var den første af sin art i USA: en LL.M. kombinere forskellige specialer i ét program. Du kan vælge at specialisere sig i et af de fire områder nedenfor, eller vælge fra en bred vifte af kurser til at vælge din egen professionelle program: - intellektuel ejendomsret og Information Technology Law - Bioteknologi og Sundhed Law - International Law og Business - amerikansk lov og juridisk Metoder

Krav

Adgang til vores Cand.jur programmer er baseret på den samlede akademiske præstationer med særlig vægt på jurastudiet akademiske præstation, erhvervserfaring, alvor af formål, breve af anbefaling, genoptage og den studerendes personlige erklæring.

LLM i GLOBAL LOV OG TEKNOLOGI: Journal of HIGH TECH LOV

Suffolk University Law School nyeste Honor Board, Journal of High Technology Law (JHTL), er et ideelt sted for studerende at offentliggøre brikker på emner lige fra intellektuel ejendomsret til kommunikation og medier, edb lov og internet spørgsmål.

I øjeblikket indskrevet LL.M. studerende har eksklusiv mulighed for at deltage i JHTL gennem en samarbejdsaftale mellem LL.M. programmet og JHTL. LL.M. studerende skal udpeges af Bridgett Sandusky, direktøren for kandidatstudier Law Programmer, hvorefter de skal indgive en tidligere skrevet essay, artikel eller papir til gennemgang og godkendelse af Editor-in-Chief, og redaktionen af ​​JHTL. For at opnå en særlig LL.M. ansat skelnen, LL.M. studerende skal fremlægge et forslag til en ny artikel, papir eller essay skal godkendes af Editor-in-Chief og redaktionen af ​​JHTL.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Suffolk University Law School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
1 - 3 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date