LLM: Finansiel overensstemmelse og risikostyring

Generelt

Program beskrivelse

LLM: Finansiel overensstemmelse og risikostyring

Thomas Jefferson School of Law har tilbudt en LLM i økonomisk overholdelse og risikostyring siden 2009 og er førende inden for området. Studerende tjener en LLM-grad med en koncentration i økonomisk overholdelse og risikostyring.

Studerende lærer om økonomisk overholdelse af finansielle institutioner og også begrænsning af risiko. Med den stigende regeringsregulering på området er dette et voksende beskæftigelsesområde og en moden tid til at få viden på arenaen. Programmet tilbydes helt online og kan afsluttes om et år, mens det arbejder på fuld tid. Der er ikke krav om opholdstilladelse.

Muligheder for økonomisk støtte er tilgængelige for støtteberettigede studerende. Der er rullende optagelser, med startdatoer 6 startdatoer om året. Klik her for detaljer:

http://tjslgraduateprograms.com/masters-degrees/fin-comp-risk-mgmt/financial-aid-3.html

For mere information, e-mail-optagelser @ TJSL .edu

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Our mission is to provide an outstanding legal education for an internationally based, diverse student body. While our residential JD program has been around for decades, our online Graduate Programs ... Læs mere

Our mission is to provide an outstanding legal education for an internationally based, diverse student body. While our residential JD program has been around for decades, our online Graduate Programs is one of the longest standing law school online master's programs in the world. Minimer