LLM Corporate and Insolvency Law

Generelt

Program beskrivelse

LLM Corporate and Insolvency Law

Corporate and Insolvency Law fokuserer på virksomhedernes organisationer og loven som det vedrører dem. Kurset er designet som reaktion på den hurtige vækst i udviklingen af ​​selskabsret i Storbritannien og Europa, og for at imødekomme det juridiske erhvervs behov på dette område.

Om LLM Corporate and Insolvency Law

Nottingham Law School har et førende ry inden for insolvens og selskabsret og studerende på dette kursus vil drage nytte af vores forskning og ekspertundervisningspersonale.

Vores Center for Erhvervs- og Insolvensloven har forbindelser til en række internationale agenturer, herunder INSOL International, Insolvency Service og Verdensbanken. Det er også vært for en årlig international insolvenskonference og en række andre arrangementer i løbet af året i samarbejde med andre agenturer.

Traditionelle emner som offentlige virksomheder, erhvervsorganisationer og corporate liquidation er en vigtig del af dette kursus. Du vil færdiggøre din LLM med en stærk forståelse af Corporate and Insolvency Law inden for en europæisk og international sammenhæng, samt at vise en bevidsthed om de bredere økonomiske og sociale faktorer, der påvirker virksomhedernes institutioner.

Hvorfor vælge dette kursus?

 • Få en forståelse af Corporate and Insolvency Law i en europæisk og international sammenhæng.
 • Lær af kendt undervisningspersonale, herunder professor David Burdette og professor Paul Omar, som begge er konsulenter til Verdensbanken.
 • Drage fordel af stærke forbindelser til vores Center for Erhvervs- og Insolvensloven.
 • Vælg en undersøgelsesrute, der passer til dig med fuldtid, deltid og fjernundervisning
 • Deltag i en international sommerskole med mulighed for at udforske lov i en europæisk kontekst.
 • Stipendier til rådighed.
 • Individuelle moduler kan studeres for fortsættende faglig udvikling (CPD) priser.

moduler

Du vil studere seks undervisede moduler efterfulgt af en afhandling.

Vælg imellem:

 • Virksomhedsorganisationer *
 • Intellektuel ejendom
 • Offentlige virksomheder
 • Corporate Employer
 • International konkurrenceret
 • Principper for forretningsforordning
 • Corporate Liquidation *
 • Corporate Rescue
 • International
 • International Commercial Transactions
 • Grænseoverskridende insolvens
 • Sikring af Corporate Debt *

* Fjernundervisning studerende skal studere disse moduler

Du vil starte din afhandling efter afslutningen af ​​disse moduler.

Vurdering

I hvert tilfælde bedømmes moduler gennem ét stykke kursus. Dette tager normalt form af et problem- eller essay-stil spørgsmål, men vil variere efter modul. Du kan indsende og modtage feedback på vurderinger i løbet af hvert modul.

Afhandlingen er 12.000 ord på et passende emne efter eget valg og omfatter en-til-en vejledning med en vejleder, der er ekspert på området.

Hvordan studerer jeg?

Det akademiske år for LLM-kurser er opdelt i tre dele: To ti ugers vilkår (Term One løber fra begyndelsen af ​​akademiet til julferie, Tale 2 mellem jul og påske) og sommeren.

Fuldtidsstuderende - som gennemfører kurset i løbet af et akademisk år - studerer tre moduler i hvert semester og afslutter afhandlingen i løbet af sommeren.

Deltids- og fjernundervisningsstudenter - som gennemfører kurset i løbet af to akademiske år - studerer tre moduler på tværs af vilkårene Én og To i hvert år (seks i alt), der begynder at arbejde med at forske deres dissertation i løbet af den første sommerperiode og færdiggøre det under Sekundet.

På fuldtid og deltidsindstillinger undervises moduler i løbet af ugen. Afhængigt af din tidsplan kan du forventes at deltage i mere end en dag. Seminarer ledes af akademikere, men kræver normalt, at du udfører omfattende guidet forberedende arbejde og vil ofte involvere korte præsentationer eller andre bidrag.

Fjernundervisningsmoduler er strukturerede, rettede læringsaktiviteter, der leveres via universitetets online læringsplatform - NU. Afstandselever vil også have mulighed for at deltage i virtuelle diskussioner med andre studerende og akademiske medarbejdere og vil blive bedt om at afslutte yderligere opgaver - som for eksempel at udarbejde essayplaner eller præsentationer - i løbet af hvert modul.

Adgangskrav

Juridiske kandidater

Du skal have en god grad i lov (2.2 eller derover) eller en æresbevisning i en anden disciplin plus enten CPE (Common Professional Examination) eller GDL (Graduate Diploma in Law) konverteringskvalifikation.

Ikke-juridiske kandidater

Ansøgere fra andre discipliner vil blive velkomne under passende omstændigheder, især hvis de har erfaring i området, selvom de ikke er advokater.

Engelsk sprogkrav

Internationale studerende skal demonstrere, at de har tilstrækkelig viden om skriftlig og talt engelsk, inden de starter kurset. Vi kræver normalt en af ​​følgende:

 • IELTS 6,5 med et minimum på 5,5 i hver færdighed.
 • En tilsvarende engelsk sprogkvalifikation.
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Læs mere

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Minimer
Nottingham , Nijmegen + 1 Mere Mindre