LLM (Master of Laws)

Generelt

Læs mere om dette program på institutionens websted

Program beskrivelse

140234_LLMTripCropped.jpg

STLs LL.M. Program

LL.M. studerende vil få dyb viden og forståelse af kinesisk og vestlig lov og retstraditioner samt de praktiske færdigheder, der er nødvendige for tværkulturel succes. LL.M. kandidater fra PKU STL vil fortsætte med at skelne karriere i den private sektor, den offentlige sektor, lovgivningen i offentlighedens interesse og juridiske akademier rundt om i verden.

140232_STLPics-BuildingInterior.JPG

Peking University

Peking Universitetet ("PKU") er et af de mest fremtrædende forskningsuniversiteter i verden. Tiden for Videregående Uddannelse har udpeget PKU som nummer 1-universitet i Kina, nummer 1-universitetet i alle BRIC-nationer, nummer 2-universitetet i hele Asien og det 27. akademisk anerkendte universitet i verden.

Studerende, Fakultet og Karriere

Ledende studerende fra hele verden konkurrerer om optagelse til STL. Lovenskolens multinationale fakultet omfatter verdenskendte forskere og praktikere fra Kina, USA, EU og andre steder. STL kandidater er meget efterspurgte til stillinger hos førende multinationale advokatfirmaer og virksomheder, der fører kinesiske advokatfirmaer og virksomheder, store SOE'er og førende internationale ngo'er.

140233_STLPics-ClasswithProfessorJinZining.jpg

Cutting-Edge Curriculum

STLs læseplaner lægger vægt på lawyering færdigheder og viden til det 21. århundrede: (i) tværnational lovgivning og praksis, (ii) tværkulturel kompetence, og (iii) advokaters faglige ansvar i disse sammenhænge. Ingen lov skole nogen steder bedre udstyre kandidater til den private sektor, den offentlige sektor eller offentlig interesse juridiske arbejde relateret til Kina, USA, Det Forenede Kongerige eller British Commonwealth nationer.

Globale ledere

STL-kandidater vil være unikt udstyret til ledelse i nutidens sammenhængende verden med dyb viden og forståelse af kinesisk og vestlig lov og juridiske traditioner og med de praktiske færdigheder, der er nødvendige for tværkulturel og grænseoverskridende succes.

Shenzhen-en dynamisk by

140235_PKUSZ-Techtrip.jpg

STL er beliggende i den sydlige by Shenzhen. En af de hurtigst voksende og mest økonomisk succesrige byer i verden, Shenzhen har været i en stadig stigning, siden den blev oprettet som Kinas første særlige økonomiske zone i 1979. I dag er Shenzhen blevet kaldt Silicon Valley of China, og det er epicentret for Kinas hurtige teknologiske vækst. Byen er en lodestar for bioteknologi, logistik, telekommunikation og el-bilindustrien og nye energiindustrier, og førende globale virksomheder som Huawei og Tencent er baseret her. På verdensscenen har Shenzhen også markeret sig; i 2008 blev det udnævnt til UNESCOs designby, og i 2011 var det vært for den 26. sommeruniversiade. Der er også masser af andre ting at elske ved byen, fra at være vært for en årlig international maraton- og jazzfestival til at være hjemsted for de episke RoboMaster-robotkonkurrencer, der er noget for enhver at nyde.

Beliggende lige over grænsen til fastlandet fra Hong Kong er det en del af et unikt område, hvor verdens store juridiske systemer fusionerer og påvirker grænseoverskridende adfærd. Omfattende offentlige transportmuligheder forbinder de to byer, og man kan besøge Hong Kong via bus, metro, højhastighedstog og færge. Med et samlet BNP på mere end $ 650 milliarder er Shenzhen-Hong Kong-regionen et af de største storbyområder i verden.

Programstruktur

Ligesom LL.M. programmer, der tilbydes af de bedste amerikanske lovskoler, PKU STLs LL.M. Program for udenlandske studerende vil bestå af et år til to års fuldtidsstudium. Læreplanen skal udformes til at fremhæve færdigheder og viden til det 21. århundrede: (i) tværnational lovgivning og praksis ii) tværkulturel kompetence og (3) advokaters faglige ansvar i disse sammenhænge. Specialiserede tilbud i kinesisk juridisk historie og lov vil gøre det muligt for eleverne at erhverve en dyb forståelse af de kulturelle traditioner og moderne udviklinger i Kina i dag.

LL.M. kandidater vil komme ud af programmet som advokater unikt udstyret til ledelse i dagens sammenhængende verden med dyb viden og forståelse af kinesisk og vestlig lov og juridiske traditioner og med de praktiske færdigheder, der er nødvendige for tværkulturel succes. Læreplanen er den mest forskelligartede og omfattende engelsksprogede kursus i Kina med mere end 60 engelsksprogede kurser, der dækker en lang række emner, fra international og sammenlignende lov til amerikansk lov til kinesisk lov; kurser dækker komplekse tværnationale forretningstransaktioner og tvistbilæggelse samt kinas lovgivning, retssystem og juridisk historie. LL.M. kandidater fra PKU STL vil fortsætte med at skelne karriere i den private sektor, den offentlige sektor, lovgivningen i offentlighedens interesse og juridiske akademier rundt om i verden.

At tjene LL.M. kandidat skal:

 • har opholdt sig i mindst tre fakultet
 • tjene mindst 36 point (ca. 12 kurser)
 • afslutte en afhandling eller et væsentligt forskningspapir under fakultetets tilsyn på et emne efter eget valg, bestå afhandlingens forsvar og;

Hvordan man ansøger

Ansøgere skal normalt have en første juridisk uddannelse (f.eks. JD, JM eller LL.B.) eller på anden måde have tilladelse til at udøve lov i deres hjemlandskompetence. Vi accepterer også ansøgninger fra studerende, der for øjeblikket er indskrevet i det første-graders program, der ønsker at tjene penge mod STLs LL.M. grad samtidigt. For eksempel er amerikanske lovstuderende berettiget til at overføre et vist antal point optjent i udlandet mod deres JD-grader; kreditter optjent i STLs LL.M. Programmet kan derfor være berettiget til at anvende samtidig mod både USJD og STLs LL.M.

Ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, eller som ikke har en gymnasieskole, der helt udføres på engelsk, skal fremlægge bevis for engelsk færdighed. Programmet kræver en minimumscore på 92 i TOEFL IBT eller 6,5 i IELTS med 7,0 i IELTS skrivning.

Ansøgningsprocedurer

 1. Udfyld venligst online-ansøgningsskemaet og upload andre påkrævede ansøgningsmaterialer på Peking University Application Portal på studyatpku.com/member/login. Do ved at henvise til Instruktion til online-applikation, der indeholder trin-for-trin-applikationsinstruktioner med skærmbilleder for at undgå forvirring. Bemærk også de ønskede formater og filstørrelser, før du uploader applikationsmaterialet.
 2. Send en e-mail til STL til llm@stl.pku.edu.cn og til coleagar@stl.pku.edu.cn med angivelse af, at du har indsendt din ansøgning online.
 3. Send med en sporbar leveringsmetode, der giver dig bekræftelse af modtagelse, papirkopier af den originale dokumentation inklusive eventuelle forseglede breve.

Application Checklist

Ansøgere skal indsende nedenstående materialer. Ansøgninger vil kun blive gennemgået, efter at alle materialer er modtaget. Alle dokumenter skal være skrevet på engelsk. Hvis dokumenterne ikke er på engelsk, skal de ledsages af en notariseret engelsk oversættelse.

 1. Peking University School of Transnational Law Ansøgningsskema.
 2. Personlig erklæring: Indsend en personlig erklæring, der forklarer årsagerne til, at du forfølger en LL.M. grad og hvordan graden vil hjælpe dig med at fremme dine planer og mål. (700 til 1000 ord)
 3. Akademiske poster: Officielle transkripter fra alle bachelor- og kandidatinstitutioner samt officielle diplomer (originale eller notariserede dokumenter med engelske oversættelser, hvis dokumenter ikke er på engelsk).
 4. CV eller Curriculum Vitae.
 5. Anbefalingsbrev: Mindst to underskrevne anbefalingsbrev fra professorer, arbejdsgivere eller andre, der er bekendt med dine faglige og faglige kvalifikationer. (original)
 6. Bevis for engelsk kompetence: En fotokopi af resultaterne af TOEFL eller IELTS eksamen (medmindre du er en engelskfødt engelsktalende eller du har en uddannelse fra en postkundig institution helt udført på engelsk).
 7. Kopi af pas eller identifikationskort.

Bemærk: Alle ansøgningsmaterialer skal være modtaget inden fristen den 31. marts.

Tilmeldingsgebyr

Ansøgninger modtaget før 1. marts kræver ikke et gebyr. Alle andre ansøgninger kræver et gebyr på 800 RMB, der kan fraviges efter advokatskolens skøn for økonomiske behov.

Ansøgere skal sende ansøgningspakken til:

PKU STL LLM Admissions, Room 410, Peking University School of Transnational Law , University Town, Nanshan District Shenzhen 518055, Kina

Frist for ansøgning

Bemærk: Alle ansøgningsmaterialer skal være modtaget inden fristen den 31. marts.

Adgangsbeslutninger

Optagelsesudvalget træffer beslutninger i henhold til ansøgernes materiale og kan træffe beslutninger om tidlig optagelse løbende. Alle tilbud om optagelse til STL LLM-programmet skal derefter bekræftes af Peking University, og det officielle optagelsesbrev sendes typisk inden juni.

Overnatninger og tjenester

De fleste internationale studerende vælger at leve på vores smukke campus og nyde fællesskabet, spisestue og sports muligheder samt tæt på loven skolebygning. Enkelt og dobbeltværelser er tilgængelige på campus. Studerende kan også vælge at bo i campus.

Undervisning og omkostninger

Undervisningsgebyret for STL LL.M. programmet er 176.000 CNY, der opholder sig i et eller to år. Indkvarteringsomkostninger er 12.000 CNY for et enkeltværelse med eget badeværelse i et år. STL er forpligtet til at gøre programmet tilgængeligt for kvalificerede kandidater, og der er et begrænset antal internationale stipendier til rådighed. Ansøgere opfordres også til at overveje stipendier, som de er kvalificerede til.

Stipendier

STL er forpligtet til at gøre programmet tilgængeligt for kvalificerede kandidater, og der er et begrænset antal internationale stipendier og delvise stipendier og andre finansielle præmier til rådighed for vellykkede ansøgere. Ansøgere opfordres også til at overveje stipendier, som de er kvalificerede til.

Stipendier fra den kinesiske regering

Stipendier fra den kinesiske regering er også tilgængelige for internationale studerende.

Senest opdateret Sep 2020

Om skolen

About STL Peking University School of Transnational Law (“STL”) is unique in China and unique in the world, offering an American-style J.D. degree completely in English, alongside a Chinese J.M. degre ... Læs mere

About STL Peking University School of Transnational Law (“STL”) is unique in China and unique in the world, offering an American-style J.D. degree completely in English, alongside a Chinese J.M. degree. Both curriculums are rich in courses emphasizing transnational law and practice, Chinese law and legal traditions, and other cutting-edge courses designed to equip STL graduates of all nationalities for leadership in the 21st century. Minimer