close

Filtre

Se resultater

International lov Canterbury - International lov-uddannelser i Canterbury International lov, Canterbury

Når du afslutter din bachelor uddannelse i professionel lov, er du belønnet med en Bachelor of Laws (LLB) grad. Med ekstra akkreditering, den LLB giver dig mulighed for at drive advokatvirksomhed i de fleste lande i verden.International ret vedrører klart adskilte juridiske discipliner, der involverer folkeretten (krigens love, love havet og den humanitære folkeret, for eksempel); internation… Læs mere

Når du afslutter din bachelor uddannelse i professionel lov, er du belønnet med en Bachelor of Laws (LLB) grad. Med ekstra akkreditering, den LLB giver dig mulighed for at drive advokatvirksomhed i de fleste lande i verden.

International ret vedrører klart adskilte juridiske discipliner, der involverer folkeretten (krigens love, love havet og den humanitære folkeret, for eksempel); international privatret (også kaldet "lovvalg "); og overnational ret.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Canterbury er en historisk katedral by, og navnet betyder "Kent folk 's højborg ". Det er hjemsted for fire universiteter og flere andre højere læreanstalter, der dækker 25% af den voksne befolkning i Canterbury.

International lov Canterbury - Tag din LLB i Canterbury. Få alle LLB-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Canterbury Christ Church University
Canterbury, Det Forenede Kongerige

En alternativ tilgang til at opnå en kvalificerende juridisk grad er at studere på en af vores 'lov med' grader. Disse samme kerne Law komponenter deler som LLB Single Honours ... +

En alternativ tilgang til at opnå en kvalificerende juridisk grad er at studere på en af vores 'lov med' grader. Disse samme kerne Law komponenter deler som LLB Single Honours men giver dig mulighed for at studere et andet emne sammen lov til at få forskellige indsigter og erfaringer at bygge din egen karriere Pathway . Studer lov med internationale relationer og slut dig til et udfordrende, levende og venligt samfund ledet af et erfarent team af akademikere, praktikere, advokater, advokater og internationale advokater. -
LLB
Fuldtid
3 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet