LAWSTUDIES.DK

Deltid Strafferet Europa - Strafferet -programmer Strafferet Europa

Efter en persons bachelor uddannelsen er afsluttet, vil han eller hun har brug for at forfølge en LLB for at rent faktisk at praktisere inden for loven. Dette program tager typisk tre til fire år at gennemføre. 

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

Deltid Strafferet Europa - Tag din Strafferet Europa. Få alle Deltid Strafferet program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i Strafferet, Europa Filter

LLB (Hons) lov med kriminologi

University of Essex Online
Online Deltid 48 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Forbedre din viden og beskæftigelsesegnethed ved at opnå en kvalificeret lovgrad, samtidig med at du udvikler viden om kriminel adfærd og dets oprindelse. I dette kombinerede program får du et solidt grundlag for både juridiske og kriminologiske principper, herunder fagspecifikke evner, intellektuelle færdigheder, praktiske faglige færdigheder og generelle overførbare færdigheder.

LLB

Anglo-American University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år September 2020 Tjekkiet Prag + 1 mere

Den LLB, en lov adgangsgivende eksamen i både England og Wales, er en passende program for de studerende, der ønsker en udfordrende juridisk uddannelse. Den LLB program undervist på Anglo-American University er en University of London grad.

LLB (Hons) QLD - (Arden University)

Ulearn
Online og campus kombineret Deltid 3 år Februar 2020 Det Forenede Kongerige Birmingham London bydel i Ealing Manchester + 2 mere

Emneområde: kriminologi

Online LLB (Hons) lov med kriminologi

University of Law Online
Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år September 2020 Det Forenede Kongerige UK Online + 1 mere

Vores lov med kriminologi er en kvalificerende ret. Kurset fokuserer på centrale juridiske emner og en række forskellige aspekter af kriminologi, herunder kriminalitet, kriminel retfærdighed og kriminel adfærd. Lovmodulerne leveres overvejende af professionelt kvalificerede advokater. Kurset har et praktisk fokus med reel anvendelse af loven og kriminologi.