$close

Filtre

Se resultater

Selskabsret-programmer, Søg efter den bedste LLB-programmer her! - LLB

En LLB er en bachelor-grad i lov tilbydes i de fleste almindelige retslige jurisdiktioner. Det er en kvalificeret lovgrad, der forbereder eleverne til videreuddannelse til at blive advokat eller advokat. En JD er en tilsvarende grad, der tilbydes i USA og Canada. Hvad er en LLB i Corporate Law? Dette uddannelsesprogram kombinerer de intellektuelle strenge forbundet med en kvalificeret lov grad m… Læs mere

En LLB er en bachelor-grad i lov tilbydes i de fleste almindelige retslige jurisdiktioner. Det er en kvalificeret lovgrad, der forbereder eleverne til videreuddannelse til at blive advokat eller advokat. En JD er en tilsvarende grad, der tilbydes i USA og Canada.

Hvad er en LLB i Corporate Law? Dette uddannelsesprogram kombinerer de intellektuelle strenge forbundet med en kvalificeret lov grad med fokus og kommerciel bevidsthed. Studerende kan tage grundlæggende studier i loven samt kurser i handels- og forretningsret. Kurser kan omfatte strafferet, aftaleret, praksis i selskabsret og partnerskab, international ret og handels- og forbrugerlovgivning. Studerende kan også have mulighed for at deltage i ekstracurricular aktiviteter som fx og lov debatter.

Mange elever udvikler stærke skrive- og kommunikationsevner. Dette kan give dem mulighed for at udarbejde bedre CV, der giver dem mulighed for at få flere jobsamtaler. Studerende kan også erhverve avancerede analytiske færdigheder.

At tjene en LLB i Corporate Law kan tage alt fra tre til fire år afhængigt af programmet. Fremtidsstudenter skal undersøge forskellige institutioner og finde et program, der fungerer for dem. Adgangskontoret på skolen kan tilbyde flere oplysninger om undervisningsomkostninger.

Kandidater er som regel parat til at forfølge en karriere i det juridiske erhverv. De kan også finde sig udrustet til en vellykket karriere inden for en bred vifte af erhvervsliv, erhvervsliv, offentlig service eller beskæftigelse fra tredjelande. At tjene en LLB er normalt et af de første skridt til at blive advokat eller advokat. Andre karriereforløb kan omfatte advokatkonsulent, licenseret transportør, advokat, personaleforvalter eller børsmægler.

En LLB i Corporate Law kan studeres på en række universiteter. Nogle kurser kan være tilgængelige online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires
Tunis, Tunesien

Denne uddannelse i juridiske videnskaber har til formål at give de studerende mulighed for at tilegne sig færdigheder med fokus på de forskellige aspekter af privatret og især ... +

Denne uddannelse i juridiske videnskaber har til formål at give de studerende mulighed for at tilegne sig færdigheder med fokus på de forskellige aspekter af privatret og især virksomhedens liv og at gøre sig fortrolige med kontraktlige, skattemæssige og sociale teknikker. -
LLB
Fransk
på universitet