Filter
Bachelor i jura
Schweiz Studietype: Alle Hastighed: Alle

LLB i Schweiz - LLB-uddannelser i Schweiz LLB

Sammen med yderligere akkreditering, tjener en Bachelor of Laws (LLB) grad tillader dig at drive advokatvirksomhed de fleste lande. Disse akademiske programmer giver dig en solid forståelse af loven og tænkning er nødvendige for feltet.

En LLM (Master of Laws) er en kandidatgrad for studerende lov. Det er normalt designet til jurister og studerende, der ønsker at få viden på et specialiseret lov område som international eller skatteret.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

LLB i Schweiz - Tag din LLB i Schweiz. Alle LLB-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

FernUni Schweiz

Programmet giver et solidt videnskabeligt grundlag uddannelse i principperne i schweizisk lovgivning og deres discipliner og applikationer: strafferet, privatret, offentl ... [+]

Programmet giver et solidt videnskabeligt grundlag uddannelse i principperne i schweizisk lovgivning og deres discipliner og applikationer: strafferet, privatret, offentlig ret, antitrust lov, juridisk metode, erhvervsret, osv

Studerende er til forskelligartet viden om forskellige områder af lov og love. Konklusionen er en videnskabelig bachelor arbejde.

Ledsager selvstudium fundet hver tredje uge på en lørdag i stedet for klasse forelæsninger. Kurset er baseret på de nyeste forskningsresultater og politiske beslutninger samt moderne undervisningsmetoder.

Den Bachelor of Law er designet efter retningslinjerne i den juridiske uddannelse på schweiziske tilstedeværelse universiteter.... [-]

Schweiz Schweiz Online
Februar 2020
Tysk,Fransk
Deltid
9 semestre
Online
Læs mere på dansk