Filter
Bachelor i jura
Saudi-Arabien Studietype: Alle Hastighed: Alle

LLB i Saudi-Arabien - LLB-uddannelser i Saudi-Arabien LLB

Efter en persons bachelor uddannelsen er afsluttet, vil han eller hun har brug for at forfølge en LLB for at rent faktisk at praktisere inden for loven. Dette program tager typisk tre til fire år at gennemføre. 

En LLM giver dig mulighed for lovligt arbitrage tussles inden for ethvert karriere specialisering. En Master of Law giver rigdom af viden, kan de fleste mennesker, der opgraderer fra denne grad specialiseret sig i alle områder af juridisk forsvar.

Saudi-Arabien er et af to lande opkaldt efter deres kongelige familier, sammen med Det Hashemitiske Kongerige Jordan. Der er en hel del job til udlændinge i Saudi-Arabien. Det 's anbefales at lære at læse arabisk, grundlæggende tajweed, og nogle basale talende færdigheder, før du kommer.

LLB i Saudi-Arabien - Tag din LLB i Saudi-Arabien. Alle LLB-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere Minimer
LLB
Andre studiemuligheder Asien

resultater fundet

Al Yamamah University

Under College of Business Administration, Al Yamamah Universitets Institut tilbyder LLB grad program, der fører til en kvalificeret juridisk embedseksamen for akademiske ... [+]

Under College of Business Administration, Al Yamamah Universitets Institut tilbyder LLB grad program, der fører til en kvalificeret juridisk embedseksamen for akademiske og erhvervsmæssige formål. Programmet er designet til at sikre, at kandidater erhverve både juridisk viden og færdigheder, der kræves for at anvende loven i praksis. Det udstyrer de studerende med væsentlige faglige evner og introduktion til det juridiske arbejdsmiljø. Efter deres færdiggørelse af det fælles grundlæggende uddannelsesprogram, studerende vælger at følge en af ​​to store specialer:

Offentlig ret

Den gren af ​​lovgivning, som regulerer forholdet mellem individer, uanset om personer eller selskaber, og regeringen og de relationer mellem individer, som har direkte betydning for samfundet. Nogle eksempler kan nævnes forfatningsret, forvaltningsret og kriminalitet loven.... [-]

Saudi-Arabien Riyadh
September 2020
Engelsk
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Dar Al-Hekma University

Programmet blev etableret i 2007. Siden starten har programmet tilbudt kurser i offentlig ret og sharia-lov, som undervises på arabisk og engelsk. Programmet anerkendes l ... [+]

Programmet blev etableret i 2007. Siden starten har programmet tilbudt kurser i offentlig ret og sharia-lov, som undervises på arabisk og engelsk. Programmet anerkendes lokalt og internationalt og kvalificerer sine kandidater til at være klar til at konkurrere effektivt på det professionelle marked.

Programmeddelelse

Forberedelse af fremtrædende professionel lovlighed med grundlæggende moralske værdier, juridiske færdigheder og viden om saudi og international ret og sharia.

Fordelene ved lovprogrammet ved Dar Al-Hekma University

Bachelor of Law-programmet ved Dar Al Hekma University er det første kvinders lovprogram i Saudi-Arabien, der skal undervises på både arabisk og engelsk.... [-]

Saudi-Arabien Jeddah
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk